|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
ولی باز مجبورم بگم اگه راکتت دستت گرفته بودی میفهمدی که اون ضرباتی که رافا میزنه رو فقط خودش میتونه بزنه و بسیار مشکله از نظر اجرا، مثلا بری از 5 متر پشت بیس لاین ریترن تاپ اسپین بلند بکنی زیر پای طرف خیلی مهارت تکنیکی هم میخواد، اینقدر همه چی رو ساده نبینید، فدرر هم کارش گیر کنه اسلایس میزنه، اتفاقا تو ایران مثلا کساییکه اسلایس زیاد میکشن ضد تنیس محسوب میشن ![]() ![]() مونبالینگ اساسی یه چیزی هست که بیشتر تو WTA اونم الان به ندرت جریان داره و بازیکن توپ رو لخت و بدون اسپین با ارتفاع خیلی زیاد میزنه، خنده داره اگه کسی که بالای 3500 دور در دقیقه به توپ اسپین میده رو اینقدر چیپ در نظر بگیریم. اساسا هر بازیکنی بخواد اسپین زیاد تولید کننده ارتفاع توپش زیادتر از یه ضربه فلت میشه. حالا شما خوشت نمیاد با خودت ولی ضد تنیس نامیدنش بیشتر میزان تنفر شما رو نشون میده نه چیز دیگه رو. |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
davidbeckham,
Maani,
Mahrooz RF,
moris,
mspayam,
Nadal.N1,
Nikoo,
Nima88,
Rafa,
rezaomo,
S.A.IVI.A.N,
saeedsafaee,
saRAfa
|
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: تهران
پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
![]()
بنده نظر خودم رو گفتم، بعد این دوستان نادالی بی جنبه که تعدادشون چند نفر هم بیشتر نیست بلافاصله میان اینجا و عکس و العمل نشون میدن،
استاد، شما اصلا چه شناختی از من داری که راکت دست گرفتم یا نه، تنیس بازی کردم یا نه، بعد میای اینجا فرمایشات در میکنی از خودت در مورد من؟ مانی عزیز، باور کن ما وقتی دبستانی بودیم از این حرفا می زدیم بهم، آتیش گرفتی زنگ بزنم آتش نشانی و حرف هایی از این قبیل، بزرگ شو عزیزم! بد نیست کمی حرفات پیرامون تنیس باشه، از وقتی یادمه شما منتظری یکی یه چیزی بگه بپری بهش، بزرگ شو |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
BABAK,
D3ADMAN,
E H S A N,
john,
Mahmoud RF,
mamad_ghelgheli,
Mehdiii,
Meysam94,
mh_nik,
nemanaldin,
omidd,
pouriya.alex,
Pouya,
rezaomo,
rojhin,
roli,
The King,
مهران
|
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
![]() شما هم اگه محبت كني منطق و عقل و تدبير رو فداي تنفر و كينه شتريت ( كه در اثر باخت هاي متوالي شما به ماتادور پديد آمده ) نكني به ثواب نزديكه. . مجتبي گفته بود شما از همه هيترتري ما باور نميكرديم ها ! |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: تهران
پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
![]() نقل قول:
حالا اینکه دلیل این تنفر چیه رو فکر می کنم خودم بهتر میدونم، من بدون هیچ پیش زمینه فکری در مورد تنیس و سبک بازی، داشته باشم، اولین بازی نادال رو تو سال 2006 دیدم و از همون موقع با خودش و سبک بازیش مشکل پیدا کردم! دلیل این تنفر هم دقیقا منطق و عقل خودم بوده و هست! به هر حال همین هدتوهد، باعث شده که جایی واسه کل کل و وجود داشته باشه، در مورد هدتوهد هم زیاد صحبت شده و اینکه دلیلش چی بوده، بیخیال |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() شگفتي ها در USO :
- باخت گولبيس از مارر ناشناخته - باخت ورداسکو از دوديگ - باخت نيشيکوري از اوانز - حذف ديميتروف - حذف آلماگرو - حذف يانوويچ - حذف موناکو رنگ موهاي ونوس ويليامز هم که از شگفتي گذشته ![]() ویرایش توسط Meysam94 : 08-28-2013 در ساعت 07:37 PM |
![]() |
![]() |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
Ahoura,
BABAK,
danial_ghasemi,
davidbeckham,
Hamid_RUUD,
john,
Maani,
Mahrooz RF,
mamad_ghelgheli,
Mehdiii,
mh_nik,
mjrs,
mspayam,
Nikoo,
Nima88,
Nima93,
omidd,
Paymaan,
pouriya.alex,
Rafa,
rezaomo,
sahand,
saRAfa,
The King,
مهران
|
![]() |
#6 |
Former Staff
|
![]()
مثل اینکه باید 125 باز زنگ بزنیم
رافا چه اتیشی راه انداخته فدرر بلد نیست توپی که رو بکهندش میاد رو درست رد کنه به ضد تنیس ربط نداره ضد فوتبال شنیده بودیم ضد تنیس نه حتما فردا ضد والیبال هم میاد |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
فلاویو چیپولا ![]() ضد تنیس در تنیس خانم ها: روبرتا وینچی ![]() اون آقا یا خانوم محترمی که به رافا لقب ضد تنیس میده، یه بازی از فلاویو چیپولا ببینه با پای پیاده میره از رافا حلالیت بطلبه. ویرایش توسط delpotro : 08-31-2013 در ساعت 11:02 AM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
نادال تاپ اسپین هاش مشخصه و سزاوار ستایش! وقتی هم تحت فشار قرار میگیره میره تو کار مونبالینگ !! اشکالی هم نداره اینجوری به بازی بر میگرده. ای خرد نمای بزرگ یارو نخورده نون و گندم دیده دست مردم !! دیگه الکی بادبادک بازیشو به حساب تاپ اسپین نزارید.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | ||
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
هه هه هه بخند تا اموراتت بگذره
اگه دو کلمه بحث فنی بلدی ابراز وجود کن شوما که جز تنفر شدید نسبت ب رافا فعالیت دیگه ای تو این فروم نداری! که اونم ب سوزش بسیار شدیدت برمیگرده اهورا هم اگه جواب در قالب بحث میداد ریپلایش میکردم ولی تنها میشه تأسف خورد واسه اون عکس ![]() نقل قول:
در مورد اخلاق و شخصیت آن کورت و آف کورت رافا و راجر تو تاپیک های دیگه همین ی ماه پیش بحث شده و راجر هیچ برتری اخلاقی نسبت ب رافا نداره، واسه دلایلم برو تو اون تاپیک گفتنش تکرار مکرراته نقل قول:
پس بکش زیرش واقعی، اسلایس های راجر فدرر هم همون قد حال بهم زنه، تو همین سینسی چقد میکشید زیرش و منتظر بود رافا اون توپای شدیدا کم ارتفاع رو بکوبه ب تور یا بزنه بیرون ![]() جز پیمان هیچکدومتون ب کلید کردنای راجر ب بکهند رافا حتی اشاره هم نکردید بعله همه چیز رو فقط برا خودتون میپسندید ![]() راجر هم خیلی شده تو شرایط وخیم با دفاع کردن و ب هر قیمتی توپ رو تو زمین نگه داشتن قصد برد داشته که هیچ ایرادی ب این نوع بازی کردن وارد نیست و فقط شمایید که ب چرخش کره ی زمین هم ایراد میگیرید! ویرایش توسط Rafa : 08-29-2013 در ساعت 01:22 PM |
||
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |||
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اینا رو به هر تنیس فن کهنه کاری که بگی با قَــمِــه میوفته به جونت ( حالا چون من کهنه کار نیستم فقط عکس گذاشتم ![]() حالا اینا هیچ ، اوجش آخرش بود که بعد با این حرفا به حال من تاسف هم میخوری ؟ ![]() |
|||
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Amir_RF,
BABAK,
Hamid_RUUD,
john,
Mahmoud RF,
Mahrooz RF,
Meysam94,
mjrs,