03-15-2010, 10:03 PM | #131 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
بله عزیزم من که گفتم شما استادی بخاطر این گفتم استادی که نیای همین اطلاعات رو واسم بلغور کنی باقی هوادارای نادال از کی به رافا علاقه مند شدن؟ اونا هم از چلنجرها بازی رافا رو تعقیب می کردن وقتی هیچی نبود؟ نه خداوکیلی راست و حسینی بیاین بگین شما گفتی اغلب هوادارای رافا، از وقتی رافا هیچی گرند اسلم نداشت هواداراش بودن خوب، شما جزو اقلیت بقیه بیان ببینم از کی هوادار این تنیسور خیلی قدر قدرت شدن صد در صد رافائل نادال پس از بردن راجر اسمش بر سر زبونها افتاد تا قبل از اون خیلی ها اسمش رو هم نشنیده بودند شمایی که داری غلو می کنی، نه من اغلب هوادارهای رافا، پس از بردهای پیاپیش مقابل راجر، او رو شناختند |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-15-2010, 10:08 PM | #132 | |
Former Staff
|
نقل قول:
ببخشید اونوقت کدوم شبکه FTA مسابقات رو نشون می داد؟ والا اگر من مثل کرم دنبال کانالهای پخش کننده روی ماهواره می گردم که یادم نمیاد اون کانالها همچین کاری کرده باشن مخصوصا کانال ایتالیایی می شه نام کانال رو بگین تا اطلاعات من اضافه شه؟ کانال ایتالیایی که عمرا پخش مسترزها الان سالهاست دست اسکای هستش در رابطه با TPS ، اون اوایل که اون پکیج به هاتبرد اومده بود، فقط یه سری کانالهای محدود پخش مستقیم تنیس می کردن اونهم کانالهای France 2,3,4 حین رولند گاروس کانالهای Sport+ France و Canal+ Sport سالها بعد روی هاتبرد اومدن البته ممکنه شما اون بازیهارو بصورت غیر مستقیم دیده باشی ولی مستقیم من شک ندارم هیچ کانالی مسترزها رو پخش زنده نمی کرد پکیج پلست بود فقط که اونم اکثر مواقع بسته بود |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-15-2010, 10:34 PM | #133 |
Roger's Fan
پستها: 464
سپاس: 2,768
در 421 پست 1,294 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-رادیک-شاراپووا-مورای-نلبندیان-بلیک-هیوویت-گلبیس و
|
منم نمیفهمم چرا شما با اعتماد به نفس حرف نمیزنی؟؟؟
تو یه پست میگی موری پیرمده بعد پست بدی عوض میکنی میگی نه مثه پیرمرداس. دوباره پست بعدی میگی نه مثه پیرمردا نیست سبک بازیش مثه پیرمرداس.... میترسم همینطورادامه بدی آخرش بگی:کی موری رو با پیرمردا مقایسه کرده آقا جون محکم حرف بزن |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی راجرفدرر به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-16-2010, 10:33 AM | #134 |
Moderator
|
بابا شما دیگه کی هستین کل دنیا میدونه نادال 90 درصد بازیش در حال دفاع کردنه حالا میخواین به همه قالب کنید که حمله میکنه؟ حالا این که دفاع کنه بد نیست که, سبک بازیش دفاعیه اینو که نمیتونید انکار کنید بهترین دفاع دنیا رو داره هر کسی رو بهر کاری ساختن رافا نمیتونه حمله کنه چون زود ارور میده مگه حمله کردن مثل راجر شوخیه؟ اتفاقا قبلنا بیشتر حمله میکرد اما الان که جز دفاع کاری نمیکنه... البته چرا وقتی 4تا هویج مثل انچیچ میخوره بهش اره حمله هم میکنه
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-16-2010, 01:50 PM | #135 | |
Tech Support
|
نقل قول:
اینقدر تنگ نظر هستید وقتی رافا هم یه بازی کاملا تهاجمی بازی میکنه، باز میخواید لوثس کنید و به ضعف حریفاش ربط بدید، میخواد هاس باشه، گونزالز باشه، انچیچ باشه، کارلوویچ باشه و ... بعد هانسکو حتما آخر تنیس بازه!!! |
|
03-16-2010, 02:01 PM | #136 |
Former Staff
|
جک که پستهای تو و کوروشه در این تاپیک
البته پست فخر الدین هم خیلی با مزه بود، فورهندهای ناب من که هر وقت تهاجمی بازی می کنه میام می گم مثلا اخیرا بازی با سونگا و بازی با موری حقیقت رو که نمی شه انکار کرد نه، هانسکو هم مقابل راجر فقط یه ست خوب بازی کرد که اونم برد راجر رو در اون ست باقی دو ست چندان تعریفی نبود |
03-16-2010, 03:14 PM | #137 | |
Tech Support
|
نقل قول:
دوما برو سرچ کن هزاران سایت پیدا میکنی که این سوال توش مطرح شده، و همیشه اسم نادال هم به عنوان یکی از کسایی که بهترین فورهند رو داره اورده شده، کسایی که خودشون تنیس بازی کردند. خود فدرر مدعیه فورهندهای رافا بیشترین "Action on the Ball" رو داره، بهت گفتم درکت از تنیس به اندازه درک عرب ها از فوتباله که فقط و فقط دریبل رو میفهمن و علی کریمی رو میشناسن نه چیز دیگه. تو هم فکر میکنی مثلا گولبیس که با نت کلیرنس 2 میلیمتر میزنه و از هر 10 5 تا رو تو تور میزنه آخر استعداده، مثلا فکر میکنی کاری داره با نت کیرنس پائین بازی کنی؟ فکر کردی رافا بلد نیست؟ قبلا از اینکه بیای پس و پیش اسمایلی بزاری، برو مطالعه کن. این هم فیلمی از راجر که به سیاق رافا فورهند میزنه. <object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=630883&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=630883&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="300"></embed></object><p><a href="http://vimeo.com/630883">The Nadal Forehand</a> from <a href="http://vimeo.com/user350465">RFF</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>
|
|
03-16-2010, 03:18 PM | #138 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
منصفانه حرف بزنن؟!! اون آقا که مدیر هم هست علنا رافا رو آشغال خطاب می کنه. دفاعی یا حمله ای بودن رافا چه فرقی می کنه؟!!! |
|
03-16-2010, 04:19 PM | #139 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
نقل قول:
بد نیست یه سری به فروم های خارجی بزنی از سال 2003 آرشیو رو مرور کنی همه منتظر شکوفائی رافا بودن!! حتی سال 2004 وقتی با مصدومیت پاش رولند گروس رو از دست داد همه ابراز ناراحتی میکردن که نتونستن بازی رافا روی خاک رو ببینن اون موقع نه رکوردی داشته روی خاک نه همچین معروف بوده ولی با توجه به تعاریف هیوئیت و قبل از اون مویا همه مشتاق دیدن بازیش بودن... |
|
03-16-2010, 04:20 PM | #140 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
نقل قول:
خدا رو شکر من دیدار فینال رو ست آخرش رو ضبط کردم و Diretta هم نوشته که نمیتونی بگی غیر مستقیم بوده و دیدار نیمه نهائی هم خودم دیدم، شبکه هم اسمش یادم نیست ولی آخرش Set یا Sat داشت و اتفاقا سری آ هم که انحصاری دست اسکای بود و هست رو در روز آخر بطور کامل مسابقه به مسابقه پوشش می داد!! در مورد مونت کارلو هم دقیقا یادمه از شبکه های France 2,3,4 یه کدومشون پخش میکردن اون هم نیمه نهائی و فینال رو!! |
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|