|
U.S. Open |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه كسی قهرمان مسابقات یو اس اپن مي شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 60.71% |
اندی موری |
3 | 5.36% |
رافائل نادال |
13 | 23.21% |
نواك جوكوويچ |
2 | 3.57% |
اندی رادیك |
0 | 0% |
خوان مارتين دلپوترو |
4 | 7.14% |
جو ويلفرد سونگا |
0 | 0% |
نيكلای داويدنكو |
0 | 0% |
ديگر بازيكنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1371 | |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
rtve.es/deportes نادال وگونسالس مسابقه شون رو شنبه به پایان میرسانندوتورنمت دوشنبه خاتمه می یابد.معنی رو هم نوشتم تا صدای ناله کسی رونشنوم(به خصوص میلاد) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1372 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() پست خودتو بخون ... مثه کوروش با کلمات بازی میکنی ! گفتی آرزو به دلم مونده فدرر یه بار این اتفاق براش بیفته ! سم تو هوا پخش میکنی ! جو رو مسموم میکنی ! حرفتو میزنی و آخرشم میای میگی منظورم از ویمبلدون پارسال به این ور بوده ! علی نمیدونم چرا خیال میکنی من خرم ![]() جو رو متشنج نکن پسرم ! ![]() ویرایش توسط Afshin : 09-12-2009 در ساعت 06:37 AM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1373 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
این تویی که حرف از بهانه میاری تو همه ی حرفات من بیچاره که اعصابم خورد می شه که شما 24 ساعت دارید شکایت و گلایه می کنید از مصدومیت و شرایط مختلف این که اظهر من الشمس هست که راجر در بهترین فرمش باشه، خار مادر همه تنیسورهای رو میاره جلوی چشمشون راجر کاملا حرف حق رو زده راجر البته هم گفته که در هر روز امکان باختم وجود داره، ممکنه روزم نباشه و ببازم ولی این یه حقیقت محضه که فدرر تو بهترین فرمش باشه، هر کسی رو می زنه سقف راجر از سقف همه ی تنیسورها بالاتره |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1374 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1375 | |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1376 | |
Former Staff
پستها: 225
سپاس: 519
در 212 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
![]() شما چون تعصب داری، مطلب ما رو (حالا هرچی که باشه) یه جور دیگه برداشت میکنی. من داخل اون متن واضح نوشتم که از ویمبلدون پارسال تا us open امسال راجر یه جورایی (یا به خاطر برنامه ریزی یا آب و هوا) شانس آورده! نگفتم که به خاطر شانس قهرمان شده! حالا خوبه دو تا مثال هم زدم که رافا قهرمان شده بود! (ویمبلدون و OZ) فقط گفتم شانس هم با فدرر بوده در این یک سال، صرف نظر از نتیجه! حالا اگه قهرمان شده حتماً حقش بوده اگرم نشده حقش نبوده! شما چرا از هر حرف ما میخواهید برداشت دیگه ای بکنید؟! به نظرم شما طرفداران عزیز راجر، دچار پارانویا شدید ![]() مجدداً هم عرض می کنم که خیال نمی کنم شما خرید! ![]() جو رو هم که متشنج نمی کنم! اسم بابام هم افشین نیست! ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1377 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ویرایش توسط Afshin : 09-12-2009 در ساعت 06:37 AM |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1378 |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
كوروش جون قيمتها رو گرفتم:
راكت K Blade 98 (راكت سونگا) 249.5 تومان راكت K Six-One 95 قيمت 229.5 تومان راكت K Six-One Team قيمت 219.5 تومان راكت Babolat اندي راديك نوع جديدش 238.5 تومان (بدون زه) راكت Babolat نادال 228 تومان (بدون زه) متاسفانه قيمتها نسبت به قبل تغييري نكرده است. ولي بچه ها ميگفتند فروشگاه باني اسپورت حدود 8-10% روي اين قيمت ها تخفيف ميده. اگه مربي خوب هم بشناسي ميتونه برات بخره و تخفيف بگيره. قربانت |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Abradat,
Afshin,
BABAK,
davidbeckham,
koury,
milad28235,
Mohammad,
Nadal,
nima_masiha,
Rafa,
saadat2000,
Saeedzr,
Saeid
|
![]() |
#1379 |
Tech Support
![]() |
![]()
میلاد برای یه بارم شده منطق داشته باش چرا میخوای حرفتو با زور پیش ببری؟!
تو مفاد اولیه شرط رو بهم زدی گفتم باشه ولی دیگه روتو کم کن هر چی تو بگی که نمیشه نه؟ چند ساعت وقت داری عکستو انتخاب کنی تا بازی رافا با خوان. سخته یه عکس راجر رو الان بگی؟ هیچ ربطی هم به ایمان من به رافا نداره. همین الان حاضرم همین شرط و با هر فدرری دیگه ببندم عکسم بعد از انجام بازی انتخاب کنه هر عکسی خواست! ولی تو روت زیاد میشه. ولی یک قدم از مواضع نادالی ها عقب نمی نشینم و مثل کوه جلوی تو میلاد توتالیتر که میخوای عزت نادال و نادالی رو به یغما ببری وای میستم. خواستی بیا جلو نخواستی هم که بزدلیت رو نشون دادی. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Senior Member
پستها: 253
سپاس: 1,698
در 252 پست 2,105 بار سپاسگزاری شده
|
![]() ممد یعنی تو الان مشکلت با هر عکسی هستش دیگه؟ قبول کردی که عکس راجر باشه دیگه؟ ویرایش توسط Saeid : 09-12-2009 در ساعت 10:11 AM |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|