|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
06-03-2015, 11:55 AM | #111 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,092
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015
درود
منکه بازی رو ندیدم ولی حذف راجر یه شوک بود. بنظر من این یه بی عدالتی محضه که بازی راجر رو که سیدش هم بالاتر بوده توی کورت مرکزی نزاشتن.اصلا واسه ستاره های بزرگ مثل فدرر و نادال یه نوع دلسردی هم تو بازی میاره. یادمه یواس اوپن 2008 بازی نادال و ماری به دلیل همزمانی با بازی فدرر و جوکویج تو کورت اصلی برگزار نشد و نادال تو کورت دیگه دو ست رو باخت,اما ادامه بازیشون تو کورت مرکزی دنبال شد و 1-1 شد و نادال به دلیل همون دو ستی که از قبل باخته بود حذف شد.و نادال کلی جنجال بعدش راه انداخت ... من موندم چرا همزمان برگزار میکنن!!؟ شاید اگه بازی فدرر تو کورت مرکزی بود الان به نیمه نهایی میرسید. |
06-03-2015, 02:19 PM | #112 |
Member
پستها: 47
سپاس: 964
در 49 پست 683 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
حـرفی نیست جزء تاسف.
زمین فلیپ چاتریر بهترین زمین ممکن برای راجــر بود. حقش هم بود، فارغ از نامش، خیلی تمسخر آمیزه رنــک شماره 2 گرند باید بره کورت لنگلن بازی کنه، تا تنیسور کشور میزبان بیاد کورت اصلی ... البته احتمالا سختهِ بعد از آنری لکونته، اونا بعد 27 سال هنوز یه فینالیست تو کشورِ خودشون نداشته باشند. به خصوص که دیویس کاپ رو هم تو کشور خودت ، اونم جلوی تیم سویس از دست بدی. احتمالا برای خودشون قابل درک و طبیعی باشه که به خود اجازه بدن دست به هر کاری بزنن. از طرفی با بی برنامگی، اگر راجــر یک روز استراحت می کرد، که حق طبیعی اش هم بود. استن تو این کورت هم به این راحتی نمی تونست راجـر رو شکست بده. راجـر با اون حرکت، همون گیم اول ابتدایی بازی هم مشخص بود تمرکز لازم رو نداره. تای بریک داور یه پوینت خنده دار به استن هدیه کرد، تا همه دست به دست هم بده فصل رس برای راجر تموم بشه. در هر حال اگه این مسابقه شرایط طبیعی خودش را طی می کرد، راجــر به این استن باخت بده نبود. در هر حال امیدوارم استن یه پای فینال باشه . استن آخرین مرتبه اینکار رو تو لیل انجام داده، اگه خودش باشه می تونه بازم شایستگی هاش رو نشون بده . این پسر همینجاش هم نسبت به گذشته با تلاش خودش خیلی پیشرفت داشه، اگه به فینال دومین گرندش برسه، نشون میده فتح استرالیا اوپن سال گذشته اتفاقی نبوده. بازی امروز نادال و جوکوویچ احتمالا یکی از زیباترین بازیهای 2015 خواهد شد. درسته نادال، نادالِ پر فروغ سالهای گذشته نبوده؛ اما بردن 3 ست و پائین کشیدن از تاج و تخت، پادشاه فرنچ اوپن، مشقت ها می طلبد. ویرایش توسط .AMIR. : 06-03-2015 در ساعت 09:37 PM |
06-03-2015, 02:55 PM | #113 | |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
نقل قول:
خواستم در مورد بازی امروز صحبت کنم دیدم صحبتی اضافه تر از صحبت های پارسال در این مقطع نیس. گفتم همون پست رو دوباره بزارم. شرمنده. چند نکته اضافه کنم که فرق رافا با پارسال اینه که هرچه بکهندش بهتر و اگرسیو تر شده فورهندش صلابت پارسال رو نداره. اما بازم میشه امید داشت بهش. علاوه بر مطالب بالا فکر کنم استراتژی رافا و برگ برنده ش امروز بکهندش باشه. رافا دیگه میتونه بکهند داون د لاین خوب بزنه کاری که قبلا انجام نمیداد.میتونه بکهند کراس کورت عمیق و شورت آنگِل بزنه. با این ضربات راحت میتونه کاری کنه که توپ شورت گیرش بیاد و با اومدن تو زمین با یه ضربه فورهند پوینت بگیره. نکته دیگه که میشه اضافه کرد فکر کنم نوله بخواد امروز از دراپ شات استفاده کنه. اگه بی نقص انجام بده میتونه رافا رو به زحمت بندازه. باز هم تاکید میکنم که بازی رافا و نوله یه جنگ تمام عیاره که نتیجه ش از قبل معلوم نیس و همیشه شرایط روز بازی و بحث روحی روانی و تمرکز این دو تعیین کننده میشه. لذا با توجه به پیشینه این بازی ها امیدوارم رافا بتونه بازی رو در بیاره. پیشبینی بازی هم کار سختیه اما بام مثل پارسال امیدوارم رافا برنده بازی باشه در 4 یا 5 ست. سپاس... |
|
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
06-03-2015, 03:36 PM | #114 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
یه پیش بینی میریم تو کارش فقط به خاطر داش سامان گل
پیشبینی من واسه بازی امروز 3.1 نواک میزنه البته حسم میگه 3.0 ویرایش توسط Sorou$h : 06-03-2015 در ساعت 03:44 PM |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
06-03-2015, 04:41 PM | #115 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
من به شدت استرس دارم.از صبح چند بطري آب خوردم، عرق كردم، آب خوردم، عرق كردم و اين داستان ادامه
دارد. حالم خيلي بده. هر كاري كردم نتونستم بي تفاوت باشم.حالا كه در آستانه شروع بازي هستيم فهميدم واقعا نميتونم طرفدار نواك باشم. درود بر افسانه بي تكرار زمين هاي خاكي رافا فقط ميخوام بجنگي و از تاج و تختت دفاع كني. هر چند پيش بيني مي كنم كه بازي 3 بر 2 به سود گرگ باران ديده ي صرب به پايان برسه. |
06-03-2015, 07:17 PM | #116 |
Member
پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
juan martin
vika
|
ست اول رو قشنگ گند زدی به اعصاب ما و خودت و مرسی نوله پیش بسوی اولین رولند
|
06-03-2015, 07:19 PM | #117 |
Member
پستها: 40
سپاس: 43
در 35 پست 220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر كبير، جوكويج، اندي ماري و راديك
|
پایان سلطه نادال بر رولند گاروس تبریک به هواداران نواک
|
06-03-2015, 07:23 PM | #118 |
Rafa's Fan
پستها: 50
سپاس: 310
در 48 پست 306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa,dimitrov, bouchard,sharapova
|
من تقریبا انتظار امروزو داشتم ولی نه اینکه3-0ببازه اشکال نداره نادال باید ازاین شکستا درس بگیره که دیگه اینطور نبازه فقط یه ی سوال من ازتنیس بطور تخصصی چیزی نمیدونم آیا رافا دوباره برمیگرده درحد 1گرندو بگیره؟
|
06-03-2015, 07:23 PM | #119 |
Member
پستها: 45
سپاس: 16
در 37 پست 96 بار سپاسگزاری شده
|
ولی هنوز بازی های اصلی مونده و کار خیلی سخته.نباید از الان تنیسورمونو قهرمان ببینیم.
|
06-03-2015, 07:29 PM | #120 |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 2
در 4 پست 11 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer
|
نادال پودر شد
|
کاربر زیر از شما navid_federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||