03-18-2014, 11:07 AM | #71 |
Member
پستها: 31
سپاس: 12
در 16 پست 45 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
Pete Sampras
Juan Martin Delpotro
Stanislas Wavrinka
Rafael Nadal
|
پاسخ : مشاوره پیرامون انتخاب کفش تنیس
سلام دوستان
آیا کفش adidas CC adizero Feather III Wh/Blue Men's Shoes تو بازار پیدا میشه؟ البته بازار تهران منظورمه! من کفش نایک دارم چند ساله دارم باهاش بازی می کنم فقط آج های کف اش کمی ساییده شده از شیراز خریدم ولی مشکلش اینه که خیلی خشکه. این روزها تاندون های کف پام بخصوص پای راستم هی آسیب می بینند. مشکل دوم هم اینه که از روز اول این کفش برام بزرگ بود و مجبورم دو سه لایه جوراب بپوشم. فقط هم رو خاک، بازی می کنم بهر حال باید کفش ام رو عوض کنم. این کفش فکر می کنم برام مناسب باشه، فکر کنم حدود قیمت اش 500 تومان باشه خواستم نظر شما رو بدونم بدرود |
03-20-2014, 09:35 AM | #72 |
Junior Member
پستها: 26
سپاس: 3
در 6 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
این کفش بابولات مدل Drive رو که صفر بود خریدم 230 هزارتومن
|
03-29-2014, 08:22 PM | #73 |
Member
پستها: 44
سپاس: 4
در 10 پست 15 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: جوکوویچ
|
سلام دوستان من امروز با این کفش بازی کردم خیلی نرم و راحت و خوب بود از کفش ملی خریدم 110 pro-specs: FLYL بهش والیبال هم میگن روش زده کره ولی ساخت ایرانه
|
03-30-2014, 04:55 PM | #74 |
Moderator
|
دوست عزيز
بر طبق اين عكسي كه گذاشتين، به نظر مياد اين كفش براي ورزش تنيس مناسب نيست چون كف اين كفش اون ساختار مناسب براي بازي رو نداره موقع اسلايد كردن مي تونه خطرناك باشه. البته يه نكته ي مهم ديگه در كفش هاي تنيس داشتن حفاظ مناسب براي حركت هاي سريع به سمت راست و چپه كه در واقع يكي از ويژگي هاي متمايز كننده ي اين كفش ها از كفش هاي ديگه اس. من در مورد اين ويژگي اين كفش نمي تونم نظري بدم ولي به همه ي دوستان توصيه مي كنم كه حتماً از كفش هاي مخصوص تنيس استفاده كنن چون با اينكه بايد هزينه ي بيشتري پرداخت كنين ولي دست كم مي تونين تا حد زيادي اطمينان داشته باشين كه كفشتون باعث آسيب ديدگيتون نمي شه و بعدا ناچار نيستين چند برابر پول كفش رو پول دوا و دكتر و فيزيوتراپي بدين. |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-31-2014, 10:49 AM | #75 |
Member
پستها: 44
سپاس: 4
در 10 پست 15 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: جوکوویچ
|
درسته اقا پیام این کفش تنیس نیست ولی از نظر من %90 مناسبه و ارزش هزینرو داره . 1 تو عکس به نظر اج دار میاد ولی ته صافه و در قسمته وسط یه گودی طبی داره (جاش تو خاک نمیمونه ). 2 برای سر خردن کمی ضیفه که از نو بودن هم میتونه باشه. 3 طبیه ضربات وارده به کف پارو به خوبی خنثی میکنه پا توش مستحکم با ثبات و متعادل و راحته و برای ورزش طولانی عالیه (کفشهای قبلی پامو داغون میکرد و خسته کننده بود) . تنها ایرادی که داره خیلی خاک جذب میکنه با چند جلسه بازی لبه های چرمیش قهوه ای شدن . خلاصه من تجربمو گفتم شاید مفید واقع بشه دوستان میتونن کفشای بالای 500 برند بخرند اونام خوبن .
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی arash_xone به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-31-2014, 08:41 PM | #76 |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
یه کفش 2013 نادال گرفتم اما رنگش فسفری هست،رنگ آبیش رو پاکرده بود نادال اما این رنگش رو ندیدم که پاش کنه!!!!!!!
قبلا کفش تنیس که میخریدم جنس خوب نیودن و البته ارزون بودن و تو 6 ماه 3تا کفش رو پاره کردم(البته بغل کفش پاره میشدن)!!!!متاسفانه فوق العاده،فوق العاده زیاد سر میخورم. میخوام بدونم توی خاک رس تا چه مدت دوام میاره؟با روزانه 4 ساعت بازی کردن؟با کفش نادالی که دارم. |
04-01-2014, 01:20 AM | #77 |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
سلام دوستان
کسی اطلاع داره کفش های asics رو میشه کجا پیدا کرد؟خیلی به ندرت کفش تنیس asics دیدم.کفش های خیلی خوبی هم هستن |
کاربر زیر از شما ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-01-2014, 07:11 AM | #78 | |
Moderator
|
نقل قول:
|
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-02-2014, 08:55 PM | #79 | |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
نقل قول:
|
|
04-03-2014, 06:43 AM | #80 |
Moderator
|
ميلاد جان، من نمي تونم نظر قطعي بدم چون سبك بازيت رو نديدم، ولي حدس مي زنم بيشتر از كفش هاي ديگه واست دووم بيارن. فقط موقع بازكردن و بستن بندهاش مراقب باش كه اون قسمت بالآي زبونه ي كفش كه بندها از توش رد مي شن آسيب نبينه.
|
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|