|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() مصاحبه خبری بعد بازی فدال ![]() "این دلگرم کننده هست که استن در فینال هست.من میخواستم فینالی تمام سویسی بسازم اما نشد!این چیزیه که من همیشه برای نرسیدن به اون پشیمونم" "فکر میکنم در کل این یک شروع عالی برای اول فصل هست.من تنیس بسیار خوبی اینجا بازی کردم اما همچنان فکر میکنم تا رسیدن به بهترین تنیسم فاصله دارم.من به 2 ماه آینده چشم دارم و امیدوار هستم که چگونه بازیکنان در برابر بازی خواهند کرد و امیدوارانه در ماه آپریل به 100% آمادگی خودم میرسم.من نیاز به موقعیت های بهتری داشتم زیرا فشار در بعضی مواقع بالا میرفت. "شما میتوانید بگویید بازل بهتر از پاریس و پاریس بهتر از لندن بود گرچه نتیجه ها بسیار خوب بود اما بازی ها به اون صورت ضروری نبود و یه جورایی سخت بود اما امسال میخوام در بهترین فرم باشم و در دو هفته گذشته فکر میکنم در حال عملی کردن آن هستم. من مصدومیتی مثه رافا یا اندی ماری ندارم که زانوهایم دچار مشکل باشند, یا 7 ماه از میادین دور باشم ,فقط از طرف راست کمرم دچار مشکل هستم که گاهی میگیره و من اعتقاد دارم امسال بهترین سال من خواهد بود" ---------------------------------------------------------------------------- ![]() در مورد بازی با رافا "تاکتیک های مختلف رو امتحان کردم.رافا تاکتیک های مختلف رو امتحان کرد و تو رو خنثی میکرد مهمترین اشکال من این بود که از سرویس هام استفاده خوبی نکردم.جایی که تو نیاز داری سخت و هجومی بازی کنی و مانند دیواری محکم دفاع کنی و گاهی وقتا نمیتونستم تاکتیک هامو خالی کنم و اون به خاطره این بود که بازیکنی مثه رافا مقابلم بود." منبع : پیج فیسبوک "کلوب طرفداران راجر فدرر" (با کمی ویرایش) ویرایش توسط SHIR FarHad : 01-27-2014 در ساعت 03:58 AM |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Afshin,
Ahoura,
AndreS,
CANDIS,
GREAT ROGER,
Maani,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
Meysam94,
MRF,