|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
![]() نقل قول:
من خودم 70% به رافا شانس برد می دادم. اما در مورد خراب کردن بازی حریف.وقتی رافا با اون وضع بازی می کرد.دور از انتظار که با این کار بتونه بازی رو بگیره.معمولا این کار رو در یک تایم کوتاه انجام میدن.من خودم بازی می کنم. زمانی که بازی با شرایط نسبتا مساوی پیش میره.کسی که عقب هست با بعضی رفتارا سعی می کنه بازی رو واسه خودش برگردونه.اما فقط چند تا point .این بازی شرایط این کارارو نداشت.چون کاملا یه طرفه بود.بابت این که رافا باید اصلا مصدومیت رو نشون نمیداد.شما باید شرایط اون رو در نظر بگیرین.مطمئنا خیلی روی این گرند حساب کرده بود و با پیش اومدن این شرایط این طوری بازی کرد. اما از نظر من همین که ادامه داد یعنی به تماشاگرا احترام گذاشت. |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | ||
Member
پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
احسان جان من به نظر شما احترام میذارم و این بحث رو ادامه نمیدم چون هر آنچه به عقیده من درست میومد رو گفتم...البته خوب شاید هم به خاطر این باشه که چیزی که واسه من خیلی مهمه در یک بازیکن(در هر رشته ای) اخلاق و منش اون بازیکنه...بگذریم فقط در مورد این قسمت از صحبتت نقل قول:
ثانیا این که میگی "شرایطش رو باید در نظر بگیری و اون خیلی رو این گرند حساب کرده بود" این رو قبول ندارم...بله اگر این از یه بازیکن زیر 20 سال سر بزنه یا اینکه اون فرد اولین گرندش باشه شاید مورد قبول باشه ولی نه از نادال...و در آخر من یه سوال دارم در مورد اینکه شما میگین "بازی رو خراب نکرد" پس چی شد که واورینکایی که ست اول رو جلوی نادال سالم اونجوری بازی کرد نتونست بازی خودش رو انجام بده و ست سوم رو برابر نادال با اون شدتی که نشون میداد مصدومه باخت؟ فقط اینم بگم که تفاوتی که من بین نگرش خودم و شما خیلی فاحش میبینم این جمله شماست"زمانی که بازی با شرایط نسبتا مساوی پیش میره.کسی که عقب هست با بعضی رفتارا سعی می کنه بازی رو واسه خودش برگردونه." من این رو به هیچ وجه اخلاقی نمیدونم و از نظر من یک حرکت غیر ورزشی و غیر اخلاقیه...یک ورزشکار داخل زمین فقط باید بازی کنه نه اینکه از هر حربه ای (غیر از مسائل فنی)استفاده کنه تا بتونه شرایط رو تغییر بده...پیروزی به چه قیمتی؟....منه بازیکن فقط حق دارم از توانایی های فنیم برای تغییر شرایط بازی استفاده کنم نه از هر حربه غیر ورزشی...به نظر من یک بازیکن اگه میبینه که نمیتونه از لحاظ فنی با حریفش مقابله کنه باید مردونه ببازه و بیاد بیرون و حق نداره از روش های دیگه کمک بگیره و شرایط رو عوض کنه و این از جوانمردی بدوره... اینو کلی گفتم در جواب جمله شما و منظورم به این بازی نبود...موفق باشید |
||
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|