|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
خواهش میکنم ، اکثر نکات فنی که بلدم از بچه های تنیس تاکرز یاد گرفتم.
به نظر من : چیزی که راجر برای بردن بازی فردا نیاز داره رو خیلی وقته که دیگه نداره ![]() چند روز پیش یه مقاله خوندم که نوشته بود راجر از پیشرفتهای دنیای تکنولوژی عقب مونده ![]() ![]() مهمترین تغییر در بازی فدرر تو این فصل ،بهبود وضعیت سرویس فدرر هستش . تو بازی فردا اگه راج همچنان به همین شکل سرویس بزنه من خودم امید زیادی برای برد میبینم . راجر نیاز به چیپ پوینت زیادی برای برد داره .اگه سرویسش on باشه میتونه راحت به تور نزدیک شه و با استفاده از قدرت والی خودش امتیاز بگیره .فدرر به احتمال زیاد فرصت های خیلی کمی برای بریک خواهد داشت بنابراین خیلی مهمه که براحتی بتونه سرویس گیماشو هولد کنه .در جواب دوستمون slice باید بگم که رالی کردن با هر بازیکنی برای فدرر در حال حاضر مثل سمه ، فدرر تمرکز کافی برای رالی کردن رو نداره دیگه فوتورک لازم برای کاور کردن تمام کورت رو نداره هممون میدونیم که فدرر خیلی متمایل به سمت بکهندش بازی میکنه در این مواقع بازیکنانی مثل سونگا خیلی خطرناک میشند چون فرهندهای بسیار سنگینی دارند و از کند شدن فدرر نهایت استفاده رو می کنند . تازه اگر هم فدرر توان رالی کردن رو هم داشته باشه نباید این کارو بکنه ، حتی الامکان رالی ها رو short کنه تا انرژی کافی برای بازیهای احتمالی بعدی رو داشته باشه . |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام
|
|