|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]()
خب ما هم یه پستی در کنیم به مناسبت آغاز استرالیا
![]() در مورد خودِ تورنمنت عرض کنم خدمتتون با اینکه بد موقعیه و دقیقا وسط امتحاناتم میوفته ولی همیشه OZ رو دوس داشتم . کلا همه چی سر برنامه انجام میشه . Day و Night هم داره و کلا خوبه دیگه . در مورد دراو بخش مردان که پویا توضیحات تکمیلی رو دادند ![]() در مورد راجــر که متاسفانه باید بگیم با این فرم و این دراو که بخواد بک تو بک با سونگا ، ماری ، نادال ، جوکوویچ بازی کنه واقعا کار دشواریه و شانسش رو خیلی کم کرده پس انتظار قهرمانی راجــر میشه صفر ![]() کلی بخوایم در مورد دراو نظر بدیم با این وضعیت بعیده نوله به مشکل برخورد کنه ، با این بازیکنایی که بش خورده در روز بدش هم میتونه تا قبل فینال پیروز بشه . پیش بینی من اینه که نواک بدون دادن ست یا حداکثر 1 ست فینالیسته . در مورد نادال هم باید بگیم متوسط رو به بالا ![]() ![]() ![]() امیدواریم بازی های خوبی رو شاهد باشیم . ======= در مورد زنان که این روزا خوشبختانه به یه ثباتی رسیده و تقریبا 2 3 نفر خاص قدرت رو در دست گرفتند که به نظر من اینجوری قشنگ تره تا اینکه هر اسلم شاهد 4 بازیکن متقاوت در سمی باشیم !!! ویلیامز که کسی سر راهش نیس همرو به 6-1 6-1 میزنه احتمالا تا سمی . اونجا لی رو داره که چند سالی هست در OZ بهترین بازی های فصلش رو انجام میده . اگر لی به سمی برسه قطعا ویلیامز رو به چالش میکشه و میتونه خستش کنه . در مورد اون سمت هم که فیوریت های من تشریف دارند ![]() امسال وقت و حوصلشو ندارم طرفداری 1000 نفر رو بگیرم از الان میگم فقط مــریا و ویکا رو حمایت میکنیم ![]() ![]() سمی احتمالی مــریا - ویکا رو داریم که بازی خوبی هست ، بعدشم فینال احتمالا با ویلیامز ![]() در قسمت زنان هم امیدواریم بازی های خوبی داشته باشیم و با قهرمانی مــریا یا ویکا تمام بشه و ما یکم بعد کُلی حال کنیم ![]() ویرایش توسط Ahoura : 01-10-2014 در ساعت 02:25 PM |
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|