بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-24-2013, 03:34 PM   #1
hoomanjian
Senior Member

پستها: 153
سپاس: 14
در 138 پست 347 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFAEL NADAL ANA IVANOVIC

من نمي دونم اين دوستمون روي چه حسابي ميگه فدرر 99 درصد قهرمانه. توي ويمبلدون امسال گفتم اگه فدرر قهرمان بشه به همه ي اونايي كه گفتن فدرر قهرمان ميشه نفري 20000 تومن مي دم . الان هم اينو دوباره واسه يو اس اپن ميگم. اگه فدرر امسال قهرمان بشه به همه اونايي كه ميگن قهرمان ميشه نفري 50 هزار تومن ميدم. مرده و قولش. اخه شماها با چه عقل و منطقي ميگيد اين بابا قهرمان ميشه. فدرر 3 ساعت سرپا وايسه خيليه
hoomanjian آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hoomanjian به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-24-2013, 04:12 PM   #2
rezaomo
Senior Member

آواتار rezaomo

پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoomanjian نمایش پست ها
من نمي دونم اين دوستمون روي چه حسابي ميگه فدرر 99 درصد قهرمانه. توي ويمبلدون امسال گفتم اگه فدرر قهرمان بشه به همه ي اونايي كه گفتن فدرر قهرمان ميشه نفري 20000 تومن مي دم . الان هم اينو دوباره واسه يو اس اپن ميگم. اگه فدرر امسال قهرمان بشه به همه اونايي كه ميگن قهرمان ميشه نفري 50 هزار تومن ميدم. مرده و قولش. اخه شماها با چه عقل و منطقي ميگيد اين بابا قهرمان ميشه. فدرر 3 ساعت سرپا وايسه خيليه
دوست عزيز ، من طرفدار فدرر هستم توي نظر سنجي هم به فدرر راي دادم ، اگر فدرر قهرمان شد بهت شماره كارت مي دم ، اين حرفي كه زدي عمل كن،اگر نادال قهرمان شد ، من 20 هزار تومن مي ريزم توي كارتت ، پيام خصوصي بده . اوكي
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 4564-9.jpg (32.3 کیلو بایت, 118 نمایش)
rezaomo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-24-2013, 04:20 PM   #3
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"

نقل قول:
دوست گرامی من نمیگم راجرقهرمانه ولی امید بهش داریم چون سنش 32 ساله انتظار زیاد نداریم ازش.
ولی 3 ساعت سرپارو باید بگم تعصبت منطقتو زیرسوال برد,هیچ وقت به نادال توهین نکردم چون بزرگه و قابل احترام ولی دوستان نادالی طوری راجرو به تمصخرگرفتن انگار 4 ساله قبله هردو تو اوج باشن نه دوست گرامی میدان برای شما ماهم نظراتمونو میزاریم برای روزی که نادا 32 سال شد.
راجر 31 سالگی با بدترین شرایط و درد کمر اومد قهرمان ویمبلی شد ببینیم نادال تو 31 سالگی چیکارمیکنه.
من تا قبل سینسیناتی اصلا امیدی به راجر نداشتم ولی بعد بازیش تو این تور با نادال و دیدیم که چجوری نادال فوق آمادرو به چالش کشید خیلی امیدوار شدیم بهش.
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-24-2013, 06:21 PM   #4
omidd
Senior Member

آواتار omidd

پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر

نقل قول:
اولا که من طرفدار راجرم پس نباید انتظار داشته باشی بیام اینجا بگم ما دور اول حذف میشیم اونم یو اس اپن!
دوما شما یچیزی پروندی از شانست حرفت درست اومد که راجر ویمبی به جایی نمیرسه.برادر من نه شما نه من نه بنده دیگه ای نمیتونه پیش بینی کنه منم گفتم راجر 99 درصد قهرمان خب خوش بینانست اره اما من نمیتونم شکست راجرو تصور کنم هر چی باشه من شدیدا طرف راجرم در بدترین حالت.ضمنا گفتم فقط نادال حریفش میتونه باشه اونم به زور تازه.
نادال در پخته ترین دوران تنیسش سیر میکنه منم شدیدا قبولش دارم اما هر چی باشه هرکسی یچیزایی دوس داره که نمیتونه شکستشو تصور کن.شما میدونستی نادال دور 1 ویمبی حذف میشه؟شما میدونستی راجر ویمبی2012 رو میگیره؟یچیزی بگو درست باشه.من تصور و اعتقادمو ولو با احساس بیان میکنم شما ناراحتی؟عجب!
دو هفته دیگه مشخص میشه صبرم چیز خوبی برادر.نکن فکر میکنی نادال قهرمان میشه؟فدرر قهرمان نشه نادالم بعیده بتونه قهرمان بشه اون یک دهم دصدم واس بالا جدول گذاشتم نادال همون یباری که یو اس اپنو برده بزور برده همون یکی بسشه.
مثلا اگه راجر ویمبی2013 رو میبرد جنابعالی مردانه 20تا میدادی به راجریا؟نکن اینکارو برادر.یچیز بگو از مردانگیت بر بیاد.

omidd آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)