|
![]() |
#1 | |
Junior Member
پستها: 13
سپاس: 8
در 4 پست 5 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
http://www.stevegtennis.com/wp-conte...IGInstinct.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
با توجه به چیزی که گفتی به نظر میاد سویینگ متوسط داشته باشی و بهتره که یه راکتی بگیری که برای اون نوع سویینگ مناسب تر باشه. هم اون دو تا راکت و هم راکت فعلیت راکت های حرفه ای هستن و برای اینکه بتونی ازشون به خوبی استفاده کنی باید سویینگ طولانی یا بزرگ و سریع داشته باشی. البته راکت فعلیت به سبک بازیت نزدیکتره تا راکت هایی که می خوای بخری. اما در نهایت راکت فعلیت از لحاظ مشخصات و کارکرد تفاوت خیلی کمی با اون دو تا راکت داره و هر سه ی این راکت ها، راکت های کنترلی هستن. اما چطور می شه فهمید چه راکتی کنترلیه و چه راکتی پاور؟ خیلی ساده اس، راه های زیادی داره (مثل سرسبک بودن و بزرگ نبودن سر راکت و اینجور چیزا) اما راحت ترینش اینه که به مشخصاتی که وبسایت های فروش راکت می زنن دقت کنی و به عنوان مثال بری سراغ سایت معتبری مثل Tennis Warehouse و اونجا ببینی این گزینه ها رو چی نوشته: Power Level: Stroke Style: Swing Speed: سطح قدرت راکت های پاور همیشه بالاست و راکت های کنترلی یا low یا medium - low هستن. همچنین شکل ضریه یا همون شکل سویینگ راکت های کنترلی کامل یا مدیوم-کامل هستش و سرعت سویینگ هم بالا یا متوسط بالاست. هر چی برعکس اینا بود می شه قدرتی. الان قدرت راکت شما کم-متوسطه و به همین دلیل راکت کنترلی به حساب میاد. توصیه ای که من می کنم اینه که راکتی بخری که برای هر سه تا medium باشه. در پایان باز هم تاکید می کنم که تعداد اون سوراخ ها مطلقاً ربطی به کنترلی یا پاور بودن نداره و ملاک درستی برای انتخاب راکت به حساب نمیاد. شما اگه می بینی قدرت ضرباتت زیادتر از حد لارمن و زه پلی استر هم بستی، وقتشه که زهت رو عوض کنی و یه زه نو با تنشن مناسب واسش بندازی. |
||
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Junior Member
پستها: 13
سپاس: 8
در 4 پست 5 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
اگه دیدی که این راکت توی بازیت تاثیر مثبت نذاشت باید به دنبال تغییر چیزای دیگه در بازیت از جمله سویینگت و گریپت باشی. همونطور که جای دیگه ای بحثش شد امروزه تاکید مربی ها روی زدن ضربات تاپ اسپین هستش که باعث می شه توپ با فاصله ی بیشتری از روی تور رد بشه و کمتر هم توپ بیرون بره. این راکتی هم که گرفتی برای همچین سبکی خیلی خوبه و بر اساس تجربه ی خودم باهاش و اطلاعاتی که ازش هست باید برای سبک متوسط و متوسط رو به بالا تا حرفه ای هم خوب باشه. در مورد فیک بودن این راکت و قیمتهای ایران من هیچ اطلاعی ندارم. اما همونطور که گفتی به خاطر سطح قدرت متوسطش باعث می شه که بین کنترل و پاور باشه. http://www.tennis-warehouse.com/Babo...BAB-APD13.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |