|
مسترز مونته کارلو (Monte-Carlo Rolex Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
اون جا هم قرعه کشی انجام شد، این که قرعه کشی ها دستکاری شده هستند یا نه رو من اطلاع ندارم، ولی طبق قانون، سیدهای 5-8 با قرعه کشی جایگاهشون توی جدول مشخص میشه. روی کاغـذ خیلی شانسش کمه، چون راجر و ماری عملاً تا قبل از ویمبلدون امتیازی واسه دفاع ندارن (به خصوص ماری). مگر این که رافا کل فصل خاک رو بدون شکست سپری کنه (از جمله مادرید)، و راجر یا ماری کلاً خراب کنن! فکر کنم ماری رو به هیچ عنوان نمیتونه بگیره تا قبل از ویمبی، ولی شانس داره که به راجر برسه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
تو ویمبلدون سید بندی بر اساس سوابق و عملکرد بازیکن انجام میشه نکنه موری با یه بار فاینالیست شدن عملکردش از رافا بهتر بوده؟! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
رافا هم اگه قرار باشه از نظر امتیازات به کسی برسه، راجــر هست. که خب در اون صورت افتخارات راجـر توی ویمبلدون خیلی بیشتر هست. البته من قوانین رو نخوندم جدیداً ولی اگه اشتباه نکنم، فقط نتایج سال گذشته تاثیرگذار هست که اگه اون طور باشه کلاً قضیه منتفی هست واسه رافا. |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
BABAK,
D3ADMAN,
davidbeckham,
EXpress,
Fakhruddin,
manoochehr1984,
nima.a,
Nima88,