|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() دوست خوبم، شاید پخش Live Streaming رو در محل مورد استفاده شما مسدود یا محدود کردهاند وگرنه در ایران که وضع اینترنت خیلی آشفته هست با اطمینان عرض میکنم که سایت مرجع LSH کار میکنه. این مورد رو چون به شخصه هر روز تست کردم، خدمت شما عرض میکنم. من هم شوربختانه در حال حاضر به ماهـواره دسترسی ندارم و تمام مسابقات رو با اینترنت تماشا میکنم. لینک نخست که به رنگ متفاوت است، بهترینه و نیازی به استفاده از دیگر لینکها به هیچ وجه نیست. وقتی پخش زنده مسابقات آغاز میشه، این سایت گاهی تا 10 لینک مختلف به صورت مجانی و با کیفیتهای مختلف برای بازی ها اعلام میکنه. تنها کاری که باید انجام داد اینه که بر روی نام تنیس بازان کلیک کنیم تا لینک ها، به صورت کرکرهای در زیر اسامی نمایان شوند. (تنها خط اول لینکها از سایتهای BWin/Bet365/UniBet پولی هست و تمام لینکهای دیگر رایگان هستند.) ![]() کارهایی که برای آغاز پخش اینترنتی بازیها باید انجام داد اینها هستند: 0. مجهز بودن به اینترنت با ثبات و با سرعت بالای 512 کیلوبیت در ثانیه 1. دانلود و نصب آخرین نسخه مرورگرها (فایرفاکس یا کروم) 2. دانلود و نصب آخرین نسخه نرم افزار Flash از اینجا (هنگام نصب مرورگرها باید بسته باشند) 3. مراجعه به ایــن سایت در زمان پخش زنده مسابقات و کلیک بر روی نام ورزشکاران 4. کلیک روی لینکهای داخل کادر آبی رنگ (لینکهای خط اول و خط آخر که داخل کادر سورمهای هستند، به دلیل مجانی نبودن و نیاز به نرم افزار خاص به کار ما نمیآیند.) 5. شکیبا بودن به مدت حدوداً دو دقیقه تا شمارش معکوس تبلیغات روی ویدیو به اتمام برسد. 6. کلیک بر روی Icon ضربدر بسیار کوچکی (کادر مزاحم روی ویدیو) که پس از اتمام شمارش معکوس ظاهر میشود. 7. کلیک روی Icon تمام صفحه (Full Screen) تا تبلیغات مزاحم، دیگر روی صفحه ظاهر نشوند. فردا هنگام پخش مسابقات حتماً برای دوست عزیزم از پخش ویدیوی بازیها عکس میگیرم. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Amirhosein,
AndreS,
BABAK,
Behr@d,
E H S A N,
manoochehr,
moris,
msh13792,
M∂hdi,
Nima93,
Pouya,
sahand
|
![]() |
#2 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() صبح شما بهخیر عزیزم moris جان این هم عکسی که قولش رو خدمت شما دوست نازنینم داده بودم. تمام مسابقات به صورت زنده و تا آخرین توان ممکن سرعت اینترنت در حال پخشاند.
بنده هم احتمال میدم مشکل از IP سرزمین باغداتیس باشه که فکر میکنم با به کار گیری یک «چیز P اِن» یا همخانوادههاش حل بشه. |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
Amirhosein,
AndreS,
Behr@d,
E H S A N,
javi,
manoochehr,
moris,
M∂hdi,
Nima93,
Paymaan,
sahand