|
مسترز مایمی (Sony Ericsson Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Roger's Fan
![]() |
![]() بازگشت ماري به دور سوم ![]() ماري:”انتظار بازي خطرناكي را داشتم...و توانستم بهتر بازي كنم.هنگامي كه خونسرد شدم و بهتر بازي كردم، در اغلب گيم هاي سرويسش حضور داشتم.پس فشار زيادي را بر او وارد مي كردم.اولين گيم ست دوم خيلي مهم بود.از چند فرصت بريك نجات يافتم و وقتي جلو افتادم، حس خيلي آرام تري داشتم.” بازيكن 24 ساله بريتانيايي در مرحله بعد به مصاف ميلوس راونيچ خواهد رفت كه 17 ضربه ايس زد تا در 1 ساعت و 44 دقيقه، 7-6(7), 6-2 آرنولد كلمان را مغلوب كند. فيناليست فصل قبل مسابقات، رافائل نادال هم كار ساده اي داشت و 5 تا از 6 فرصت بريك را استفاده كرد و 10 گيم پاياني مسابقه را به خود اختصاص داد تا 6-2, 6-0 سانتياگو جيرالدو را شكست دهد. نادال گفت:”او در ابتدا خيلي محكم به توپ ضربه مي زد و فكر مي كردم مسابقه سختي خواهد شد.نتيجه 2-2, 0/30 بود كه من با چند سرويس خوب به گيم بازگشتم.فكر كنم پس از آن ديگر اشتباهي نداشتم...وقتي فرصت زدن ضربه با فورهندم را داشتم از آن استفاده كردم.به نظرم خيلي خوب بازي كردم.” حريف نادال در دور سوم مسابقات رادك استپانك خواهد بود كه 7-6(4), 6-1 تامي هاس را از پيش رو برداشت. ![]() سيد ششم، جو ويلفرد سونگا، شش ضربه ايس زد و 4 بار سرويس ژاوير ماليس را بريك كرد تا در 1 ساعت و 37 دقيقه، 7-5, 7-5 برنده شود و به مصاف فيليپ كولشرايبر آلماني مي رود كه 6-2, 7-5 از سد فردريكو ژيل گذشت.سيد نهم، يانكو تيپسارويچ انتقام شكست هفته گذشته را از ديويد نلبنديان گرفت و 7-5, 6-3 بر او غلبه كرد.حريف بعدي بازيكن صرب، آلكساندر دولگوپولوف اوكرايني خواهد بود كه در 86 دقيقه، 6-4, 7-5 آنتونيو وئيچ را مغلوب كرد. |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Roger's Fan
![]() |
![]() پيروزي جوكويچ، فدرر و راديك در مرحله دوم ![]() فدرر:”حس كردم كه در پايان بايد سه بار بازي را مي بردم، بردن مسابقه به من آرامش داد.شكست دادن يك آمريكايي در كشورش هميشه مهم است، چون اينجاست كه آن ها بهترين بازي خود را ارائه مي دهند.” اما فدرر براي پيروزي در دور بعد بايد يك حريف آمريكايي ديگر را شكست دهد.سيد 31ام و قهرمان سال هاي 2004 و 2010 مسابقات، اندي راديك، فقط 9 امتياز سرويسش را از دست داد و 10 ضربه ايس زد تا 6-3, 6-2 ژيل مولر را از پيش رو بردارد و ديدار دو رقيب قديمي در ميامي تكرار شود. فدرر درباره اين مسابقه گفت:”ركورد بازي هاي رودررو تاثير زيادي در بازي هاي من و اندي ندارد چون من مي دانم خيلي به راكت اندي و نحوه سرويس زدنش وابسته است.و اگر خوب بازي نكنم، پيروز نخواهم شد.پس فشار وجود دارد.اين چيزيست كه او مي تواند با بازيش خلق كند.براي همين است كه هيچ وقت در برابر او بازي را ساده نمي گيرم.” ![]() نواك پس از بازي گفت:”من واقعا سعي دارم كه ذهنيت مثبتي داشته باشم.اينجا هستم تا به اندازه ديگر بايكنان براي قهرماني بجنگم و به فكر دفاع از آن نيستم.اين روزها خيلي سخت براي آمادگي تورنومنت تلاش كردم پس هر پيروزي برايم خيلي با اهميت است.” جوكويچ براي رسيدن به دور چهارم به مصاف هموطن خود، ويكتور ترويسكي خواهد رفت كه پس از حدود 2 ساعت، 4-6, 6-1, 6-4 گيرمو گارسيا لوپز را شكست داد. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|