|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
03-17-2012, 12:31 PM | #41 | |
Member
پستها: 78
سپاس: 319
در 68 پست 404 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
جناب پاور که مدیر شبکه NTV Spor نیست! کلا زیاد روی کانالهای ترک حساب باز نکن. خیلی حالی به حالی هستن. |
|
کاربر زیر از شما Nasir به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
03-17-2012, 05:42 PM | #42 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
نقل قول:
بنده با شناختی که از حضرتعالی و نحوه پرسشهایتان دارم، میدانستم که اگر همان دیشب برای شما عکس از صفحه اعلام برنامه در وبسایت رسمی این کانال نگذارم، این حرفها را فردا پیش خواهید آورد. اما چون هم تمیزکاری منزل، هم پخت و پز، هم خرید (میوه، شیرینی، آجیل و ...) شب عید، هم ترافیک سرسام آور این شبها، هم ازدحام غیر قابل تحمل جمعیت در مترو و پیادهروهای خیابانها، هم پذیرایی از میهمانان، هم جابهجایی مبل و تغییر دکور، و هم هزار و یک بدبختی دیگر زندگی من جمله آماده کردن چندین و چند مطلب برای کارم، این روزها و شبها هیچ توانی و حوصلهای برام باقی نگذاشتهاند و جسمم را تبدیل به یک جنازه متحرک کرده بودند، گفتم این عکس را نگذارم، «بلکه این یک دفعه» برخلاف دهها مورد گذشته در سوابق شما، ایراد بنیاسرائـیلی از چیزی که من در ایجاد یا عدمش کوچکترین دخالتی نمیتوانم داشته باشم را نگیرید. اما سخت در اشتباه بودم. چرا که آزموده را آزمودن خطاست: ببینید کاربر «عزیز» این اعلام برنامه این کانال برای امروز است. (زمان ایران با ترکیه یک و نیم ساعت اختلاف دارد.) باور بفرمایید بنده در این کانال کار نمیکنم و مسئولیتی در مورد تغییرات برنامهای آنها ندارم. ایکاش عکس را دیروز میگذاشتم تا در وبسایت این کانال ببینید که اعلام برنامه به چه صورت بوده است. باور کنید کل این مسابقات ارزشی ندارند که بنده به خاطر آن به شما «دروغ» بگم. هر چیز به جا و نا به جایی راجع به هر مطلبی که از مشرق و مغرب از بنده پرسیده میشه رو سعی میکنم در موردش کمتر اشتباه کرده و از جایی که مطمئنتر باشه کسب اطلاع کنم و برای سوالکننده پاسخش رو بنویسم. با این حال هر روز با آمدن به این فروم میبینم که عدهای با سوء استفاده از وضعیت به وجود آمده، چه در پیام خصوصی چه در تاپیکها با کنایه مطالبی را مینویسند گویی بنده دلیل مشکلات و ایرادات و تغییرات به وجود آمده هستم... حتی اگر سرعت اینترنتشان پایین (زیر یک مگ و 511 کیلوبیت) باشد و نتوانند مسابقات را با اینترنت به صورت روان ببینند، بنده را باعث این مشکل میدانند و میپرسند «مگر نگفتی با اینترنت ببینیم؟ پس چرا با اینترنت 128 کیلوبیتی یا Dial-Up 56 کیلوبیتی ما، تصاویر مدام گیر میکند؟». واقعاً بعید نیست که در روزهای آینده بشنوم که «مگر امروز نگفتی که رنگ آسمان آبیست؟ پس چرا من الان که ساعت 11 شب هست، آسمان را سیاه میبینم؟ هان؟!!» تا حالا که با کمال میل برای بار چندم با خلوص نیت و در عین {...} محض پاسخ دادهام، اما امیدوارم این جور سوالات که یک نمونهی تر و تازهی دیگرش در تاپیک اعلام برنامه دقایقی پیش توسط شما پرسیده شده (سوالی که بارها پاسخش را دادهایم)، برای بنده درس عبرت بشوند که مخاطبم و اهداف سوالاتشان را قبل از نوشتن جواب، بهتر بشناسم! برای بار چند صد هزارم خدمت شما عرض میکنم که کانالهای رایگان اینچنینی که دهها رویداد ورزشی را پوشش میدهند، همیشه به صورت دلخواه ما، به بینندگانشان «نمیتوانند» سرویس درجه یک ارائه کنند. شما اگر «انقدر» عاشق تماشای تنیس هستید و فرصت زیادی را برای تلویزیون تماشا کردن دارید، «باید» برای راهاندازی CCcam پول خرج کنید (کاری که اکثر ما آنرا از حدود «پنج سال پیش» داریم انجام میدهیم و هیچ وقت حتی یک ثانیه هم از پرداخت هزینه اندک (معادل خرید سه عدد پیتزا در ماه) برای آن پشیمان نشدهایم.) ویرایش توسط PowerVu : 03-17-2012 در ساعت 08:05 PM |
|
03-17-2012, 09:38 PM | #43 |
Rafa's Fan
|
سلام خدمت پاور عزیز و تمام کاربران عزیز
من و تمام کاربران سایت هرگز تلاش های بی دریغ شما را برای این فروم فراموش نخواهیم کرد . راجع به هر پستی شما لازم نیست که اینقدر عصبانی شوید . بنده ی حقیر یک عاشق تنیس هستم که هر راهی را برای تماشای مسابقات انجام می دهم و در کنار این تلاش ها از اطلاعات شما و دیگر کاربران بهره می گیرم . من هرگز قصد جسارت به فعالیت های شما را نخواهم کرد و امیدوارم تفکر شما نسبت به من روزی تغییر کند چون من هرگز به بدی و احمقی چیزی که شما تصور می کنید نیستم . امیدوارم که شما نسبت به من و نوشته هایم تصور بدی پیدا نکنید . و در اخر میخواهم از تلاش های بی دریغ و دلسوزانه ی شما یک دنیا تشکر کنم . بدرود |
03-18-2012, 12:19 AM | #44 |
Rafa's Fan
|
شبکه ی NTV SPOR دقایقی پیش اعلام کرد که مسابقه ی بین رافائل نادال و راجر فدرر را به صورت زنده پخش خواهد کرد .
|
03-18-2012, 12:52 AM | #45 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 1
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
سلام.دوستان من تو نایلست(نه عربست)فرکانس 12284 شبکه jsc sport 2 رو پیدا نمیکنه فقط jsc sport+ رو پیدا میکنه که اونا هم بسته ان یکی به من بگه چرا؟
|
03-18-2012, 12:56 AM | #46 |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
|
03-18-2012, 07:46 AM | #47 |
Senior Member
پستها: 200
سپاس: 5,186
در 197 پست 1,669 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer &
serena williams
|
برد اسطوره رو تبریک میگم
اگه کسی میدونه تکرار این بازی رو چه شبکه ای و چه وقت نشون میده بگه حیف که این بازی رو نبینیم مرسی |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr1984 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2012, 08:59 AM | #48 |
Senior Member
پستها: 200
سپاس: 5,186
در 197 پست 1,669 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer &
serena williams
|
اگه کسی فهمید تکرار این بازیو چه شبکه ای و چه وقت نشون میده بگه حیف این بازیو نبینیم مرسی
|
03-18-2012, 12:07 PM | #49 |
Roger's Fan
پستها: 361
سپاس: 307
در 345 پست 2,198 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer&gulbis& sharapova&ivanovic
|
الجزیره اسپرت 2 داره تکرار بازیه راجرو میزاره
من 100 بارم این بازی رو ببینم سیر نمیشم |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SOROOSH_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-18-2012, 01:10 PM | #50 |
Senior Member
پستها: 186
سپاس: 388
در 162 پست 1,248 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجرفدرر.گریگوری دیمیتروف.خوان مارتین دلپوترو
|
الجزیره اسپورت2فرکانسش که عوض شده.الان من نمیتونم نگاه کنم پارازیته
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|