بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2012 > تورنمنتهای مردان > تنیس مکزیک (Abierto Mexicano Telcel)

تنیس مکزیک (Abierto Mexicano Telcel)

8-14 اسفند - آکاپولکو، مکزیک

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-29-2012, 11:40 AM   #1
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

موفقيت بازيكنان اسپانيايي در دور اول

داويد فرر تلاش خود براي كسب سومين عنوان قهرماني پياپي در آكاپولكو را با پيروزي 6-1, 6-2 مقابل سانتياگو گونزالز آغاز كرد.سيد برتر تورنومنت، 5 فرصت بريك سرويس را ناكام گذاشت و 4 بار حريفش را بريك كرد تا پس از 64 دقيقه به بازي پايان دهد.او ركورد خود در فصل 2012 را به 14 پيروزي و 1 شكست ارتقا داد.
پس از مسابقه، فرر براي گونزالز كه در آخرين ديدار انفرادي خود در تور بازي مي كرد آرزوي موفقيت كرد.گونزالز در اين باره گفت:”هيچ چيز ويژه تر ازين نيست كه در خانه خود بازنشسته شوي، نمي توانم چيز ديگري بخواهم، اين تنها تورنومنت سالانه تور مردان در كشور ماست و مردمي كه من را در دور اول و برابر مدافع عنوان قهرماني و دوست خوبم، داويد فرر تشويق كردند، واقعا از آن لذت بردم.اين بازي هميشه در خاطرم مي ماند.”
فرر براي دفاع از عنوان قهرمانيش در دور دوم به مصاف لوكاس كوبات لهستاني مي رود كه 6-1, 6-3 دَنيل گارزا از مكزيك را شكست داد.
همچنين سيد سوم، ژيل سيمون از فرانسه براي دومين هفته پياپي نتيجه را به كارلوس برلاك واگذار كرد.برلاك پس از 2 ساعت و 31 دقيقه موفق شد 7-6(5), 6-3 برنده شود.برلاك:”من عالي بازي كردم و از عملكرد امروزم راضي هستم.هفته گذشته هم بازي بي نقصي در مقابلش ارائه دادم.امروز به خاطر گرماي باورنكردني كار سخت تري داشتم.”
در قسمت پايين جدول رقابت ها، ديگر قهرمان سابق، نيكولاس آلماگرو مجبور شد مقابل هموطن اسپانيايي خود پير ريبا سخت بجنگد تا درنهايت 6-2, 3-6, 6-2 برنده شود.فيناليست هفته گذشته مسابقات بوينس آيرس بازي را خوب شروع كرد و با استفاده از سرويس اولش به راحتي و پس از 28 دقيقه ست اول را كسب كرد.با اين وجود، اشتباه آلماگرو در ابتداي ست دوم برايش گران تمام شد و 3-0 عقب افتاد.ريبا با تنوع ضرباتش و استفاده بيشتر از دراپ شات موفق شد نتيجه را برابر كند تا همه چيز در ست پاياني مشخص شود.سيد دوم كه تمام تمركزش را براي كسب مسابقه به كار گرفته بود، توانست در گيم چهارم و به لطف خطاي سرويس حريفش بريك كند و يك بار ديگر در گيم هشتم اين كار را تكرار كرد تا پيروز شود.

اما ديگر بازيكن اسپانيايي، خوان كارلوس فررو در مصافي سخت و طولاني با استانيسلاس واورينكا 2-6, 6-3, 6-4 شكست خورد.واورينكا در دور دوم با ديگر حريف اسپانيايي، آلبرت راموس ديدار مي كند.راموس برتري 7-6(2), 5-3 را در مقابل خوان موناكو داشت كه سيد ششم به علت گرمازدگي از ادامه مسابقه انصراف داد.
در ديگر بازي هاي روز دوم، كي نيشيكوري پس از 52 دقيقه و در حالي كه 6-2, 4-1 جلو بود، به علت كناره گيري آلبرت مونتانيس برنده اعلام شد.فرناندو ورداسكو كار راحتي داشت و در 56 دقيقه 6-0, 6-2 فيليپو وولاندري ايتاليايي را حذف كرد.جرمي شاردي موفق شد 7-6(4), 6-3 از سد روي ماچادو بگذرد و سانتياگو جيرالدو 6-2, 6-2 ديويد نلبنديان را مغلوب كرد.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-01-2012, 01:27 PM   #2
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

آلماگرو-ورداسكو در مصاف براي حضور در نيمه نهايي

قهرمان دو دوره مسابقات آكاپولكو، نيكولاس آلماگرو براي حضور در مرحله ¼ نهايي مجبور به تلاش شد.بازيكن اسپانيايي مانند بازي اولش در سه ست و اين بار مقابل بنوت پير 3-6, 6-3, 6-4 به پيروزي رسيد.جريان بازي در آغاز به نفع پير بود كه عملكرد دقيقي داشت، اما آلماگرو موفق شد در ست دوم با كمك سرويس خود (كسب 83 درصد امتيازات سرويس اول) نتيجه را برابر كند.هرچند او در ست سوم يك بار ديگر سرويسش را از دست داد، ولي 2 بار حريفش را بريك كرد تا پس از 2 ساعت و 15 دقيقه برنده شود.بنابراين آلماگرو براي هفتمين بار پياپي به اين مرحله از تورنومنت رسيد و ركورد خود را به 23 پيروزي و 5 شكست در آكاپولكو ارتقا داد.
او در مرحله بعد به ديدار هموطنش و سيد هشتم رقابت ها، فرناندو ورداسكو مي رود كه 3 تا از 12 فرصت بريك سرويس را استفاده كرد تا ديگر قهرمان پيشين مسابقات، خوان ايگناسيو چلا را 6-4, 6-2 مغلوب كند.
ورداسكو پس از بازي گفت:”مي توانيد ببينيد كه من در سطح بهتري نسبت به دو سال گذشته هستم.حالا من در مقابل آلماگرو بازي مي كنم و رقابت ما هميشه سخت است.اگر فردا پيروز شوم به اين معنيست كه در زمين هاي خاك سطح عالي دارم چون آلماگرو يكي از بهترين بازيكنان جهان بر روي اين سطح است و اگر شكست بخورم به اين معني نيست كه بد بازي مي كنم چون به يكي از بهترين بازيكنان زمين خاك باخته ام.چيزي كه كاملا مشخص است اينست كه من تمام تلاشم را مي كنم تا در بازي بعد و تورنومنت برنده شوم.”
ديگر بازيكن اسپانيايي و سيد برتر، داويد فرر هم كار نسبتا ساده اي داشت و با كسب 82 درصد امتيازات سرويس اولش و 3 بار بريك كردن لوكاس كوبات، 6-3, 6-3 پيروز شد.فرر به دنبال كسب سومين قهرماني پياپي در آكاپولكو است.
فرر:”امروز بازي خوبي داشتم.من معمولا در آكاپولكو حس خوبي دارم، تورنومنتي است كه دوستش دارم و از بازگشت به آن لذت مي برم.فردا انتظار مسابقه سختي را در مقابل پابلو دارم، او با اعتماد به نفس و خوب بازي مي كند و بايد بهترين تنيسم را ارائه دهم.”
او براي حضور در نيمه نهايي به ديدار پابلو آندوخار خواهد رفت كه در كمتر از 3 ساعت، 4-6, 7-5, 6-4 فلورين ماير آلماني را از پيش رو برداشت.

در ديگر بازي هاي اين مرحله، كارلوس برلاك به روند خوب اين روزهاي خود ادامه داد و 6-1, 6-4 پوتيتو استراچه را شكست داد.حريف بعدي برلاك، سانتياگو جيرالدو است كه 6-4, 6-3 مارسل گرانويرز را حذف كرد.جرمي شاردي شروعي كند و پاياني محكم داشت تا 1-6, 7-6(8), 6-0 سيد چهارم، كي نيشيكوري را مغلوب كند.او به ديدار استانيسلاس واورينكا مي رود كه 6-3, 3-6, 6-3 آلبرت راموس را حذف كرد.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنيس مكزيك، آكاپولكو، فرر، آلماگرو، سيمون، موناكو , نيشيكوري، ورداسكو، ماير، گرانويرز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)