بازگشت   تنیس تاکرز > تالار تنیس‌بازان > تنیس‌باز > حریف تمرینی

حریف تمرینی

در این قسمت میتوانید یک حریف تمرینی برای خود پیدا کنید

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-02-2012, 07:36 PM   #1
Masi
Junior Member

پستها: 16
سپاس: 24
در 15 پست 77 بار سپاسگزاری شده

سلام به همگی

دنبال یک هم بازی تنیس می گردم , تنیس رو ۱.۵ سالی هست که شروع کردم اما به خاطر دانشگاهم چندین ماه بین بازی کردنم فاصله افتاد و هر چند وقت یکبار فرصت شد که بازی کنم .
اما به شدت بطور جدی تنیس بازی می کنم , به عنوان یک وقت گذرانی یا . . . نمی روم به زمین و واقعا برام مهمه بازی ام , به همین دلیل دنبال یک هم بازی مثل خودم جدی می گردم که بازی امون باعث پیشرفت تکنیکی امون بشه نه فقط وقت گذرانی !
معمولا قدس می رم , ساکن شمال تهرانم , سر رفتن به زمین های همان حوالی نیز مشکلی ندارم .
Masi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Masi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 02-03-2012, 09:35 AM   #2
faridfozzi
Junior Member

پستها: 18
سپاس: 0
در 5 پست 9 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole)), rafa, tipsarevic, fernando gonzalez ,martin del potro, john isner,jo wilfred tsonga

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Masi نمایش پست ها
سلام به همگی

دنبال یک هم بازی تنیس می گردم , تنیس رو ۱.۵ سالی هست که شروع کردم اما به خاطر دانشگاهم چندین ماه بین بازی کردنم فاصله افتاد و هر چند وقت یکبار فرصت شد که بازی کنم .
اما به شدت بطور جدی تنیس بازی می کنم , به عنوان یک وقت گذرانی یا . . . نمی روم به زمین و واقعا برام مهمه بازی ام , به همین دلیل دنبال یک هم بازی مثل خودم جدی می گردم که بازی امون باعث پیشرفت تکنیکی امون بشه نه فقط وقت گذرانی !
معمولا قدس می رم , ساکن شمال تهرانم , سر رفتن به زمین های همان حوالی نیز مشکلی ندارم .
دوست عزیز من 8 ماهه بازی میکنم و منم مثل شما دوست دارم جدی بازی کنم اگه دوست داشتین یه بار بازی می کنیم ببینیم بازیم به شما می خوره یا نه ساکن شمال تهرانم 09123866536
faridfozzi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما faridfozzi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
MRF
قدیمی 09-25-2012, 05:09 PM   #3
shahramgh
Junior Member

پستها: 8
سپاس: 0
در 8 پست 10 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال اندی موری راجر فدرر سمپراس
Arrow

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Masi نمایش پست ها
سلام به همگی

سلام . من شهرام هستم و 31 سالمه . اگه هنوز دنبال پارتنر جدی هستی ، باید بگم که من هم توی زمین خیلی جدی بازی می کنم. الان 2 ماهی هست که با مربی تمرین می کنم و دارم دنبال پارتنر می گردم . فعلا دارم توی زمینهای شهرک غرب و درکه بازی می کنم اما زمینهای دیگه هم فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه .

اگه مایل بودی لطفا ایمیل بزن :

Newman_now@yahoo.com
shahramgh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما shahramgh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)