بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2012 > تورنمنتهای مردان > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

26 دی - 9 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-27-2012, 08:08 PM   #1
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

واقعا واسه شما 2-3 نفر متاسفم!!!! چند سالتونه شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برد و باخت تو همچیز هست!‌دیگه شورشو در اوردید به خدااا!!!!!!
nole آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2012, 08:11 PM   #2
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nole نمایش پست ها
واقعا واسه شما 2-3 نفر متاسفم!!!! چند سالتونه شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برد و باخت تو همچیز هست!‌دیگه شورشو در اوردید به خدااا!!!!!!
2-3 نفر نیستد ، در اصل 2 نفر هستند !
جنابی که داری از دابل اکانت استفاده میکنی ، یک پست دیگه ببینم که از آیدی دومتون ارسال شده برخورد میکنم باهاتون .
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2012, 08:32 PM   #3
titishmamani
Banned Users

پستها: 18
سپاس: 27
در 16 پست 70 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
2-3 نفر نیستد ، در اصل 2 نفر هستند !
جنابی که داری از دابل اکانت استفاده میکنی ، یک پست دیگه ببینم که از آیدی دومتون ارسال شده برخورد میکنم باهاتون .
مگه دو نفر تو یه خونه نمی تونند از یک کامیپوتر یا لپ تاپ استفاده کنند ؟ مگه شما با تکنولوژی روز آشنا نیستید ؟ یعنی من یا داداشم یا آبجیم فقط می تونیم برای عضو شدن تو سایت شما یک اکانت داشته باشیم و از wifi مون استفاده نکنیم ؟ این جوری که شما میگین یعنی یکی مون بره از کافی نت پست بزاره یا تو همین خونه از اینترنت دیگه ای استفاده کنه ، مثلا بره وایمکس بگیره ، یا درخواست یه خط بده بره ADSL دیگه ای بگیره . مشکل اینجاست که شما تو زمین زورتون به ما نرسید آقای مدیر ، حالا تو این فضای مجازی از اونجایی که سایت دستتونه و همه کاره این شما دستور بدین ساکت شو ، بمیر ما مجبوریم به حرفتون گوش کنیم . ولی بهتر برین یه نگا بندازین که جرقه این کل کل ها از کجا شروع شد ؟ اون دوست فدرری نبود که اومد گفت نادال شهرستانیه یا اونی که گفت لنگو میده بالا ، یا شما ندیدین یا خودتونو زدین به ندیدن . حالا اگه میخوای ما پست نذاریم چشم ،
titishmamani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی titishmamani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2012, 08:53 PM   #4
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط titishmamani نمایش پست ها
مگه دو نفر تو یه خونه نمی تونند از یک کامیپوتر یا لپ تاپ استفاده کنند ؟ مگه شما با تکنولوژی روز آشنا نیستید ؟ یعنی من یا داداشم یا آبجیم فقط می تونیم برای عضو شدن تو سایت شما یک اکانت داشته باشیم و از wifi مون استفاده نکنیم ؟ این جوری که شما میگین یعنی یکی مون بره از کافی نت پست بزاره یا تو همین خونه از اینترنت دیگه ای استفاده کنه ، مثلا بره وایمکس بگیره ، یا درخواست یه خط بده بره ADSL دیگه ای بگیره . مشکل اینجاست که شما تو زمین زورتون به ما نرسید آقای مدیر ، حالا تو این فضای مجازی از اونجایی که سایت دستتونه و همه کاره این شما دستور بدین ساکت شو ، بمیر ما مجبوریم به حرفتون گوش کنیم . ولی بهتر برین یه نگا بندازین که جرقه این کل کل ها از کجا شروع شد ؟ اون دوست فدرری نبود که اومد گفت نادال شهرستانیه یا اونی که گفت لنگو میده بالا ، یا شما ندیدین یا خودتونو زدین به ندیدن . حالا اگه میخوای ما پست نذاریم چشم ،
اون دوستی که گفت "شهرستانی" پستش پاک شد .
لنگ هوا کردن هم توهین نیست .
شما هم تا دلتون میخواد پست بذارید ، ولی توهین به کسی نباید بشه.

بنده هم دلیلی نمیبینم برای کارهایی که میکنم به شما توضیح بدم . طرف صحبتم هم شما یا شخص خاصی نبود ، هر کس توهین کنه باهاش برخورد میشه . حالا اگه شما دوست دارید توهین کنید مشکلی نیس ، به کارتون ادامه بدید ، من هم کار خودمو میکنم . اسمش رو هم هر چی که دوس دارید بذارید.

در مورد دابل اکانت هم دلیل توضیح اضافه وجود نداره ، استفاده از دو اکانت و شرکت در بحث ها و متشنج کردن جو فروم چیزی نیست که بخوام در مقابلش سکوت کنم . تشخیص این که از این اکانت دوم به چه شکل استفاده شده و آیا هدف مثبت یا منفی پشت ساختنش بوده هم بر عهده ی مدیران سایته نه شما .

متاسفانه به علت کوتاهی جناب Mohammad و برخورد بیش از اندازه نرمش ، جو فروم به گونه ای شده که هر کس به خودش اجازه داده هر کاری دلش میخواد بکنه ، الان هم که تعداد یوزرها زیاد شده دیگه اون روش جواب گو نیست و وقتی نمیتونید مثل 2 تا آدم بالغ با هم توی فضای مجازی بحث و گفت گو کنید ، مجبور میشیم برخورد کنیم و متاسفانه ممکنه که تر و خشک هم با هم بسوزن .

امیدوارم کاملا موضوع روشن شده باشه . هم برای شما هم برای باقی کسایی که این جا رو با سر کوچشون اشتباه گرفتن . نادالی یا فدرری !
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2012, 10:02 PM   #5
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
اون دوستی که گفت "شهرستانی" پستش پاک شد .
لنگ هوا کردن هم توهین نیست .
شما هم تا دلتون میخواد پست بذارید ، ولی توهین به کسی نباید بشه.

بنده هم دلیلی نمیبینم برای کارهایی که میکنم به شما توضیح بدم . طرف صحبتم هم شما یا شخص خاصی نبود ، هر کس توهین کنه باهاش برخورد میشه . حالا اگه شما دوست دارید توهین کنید مشکلی نیس ، به کارتون ادامه بدید ، من هم کار خودمو میکنم . اسمش رو هم هر چی که دوس دارید بذارید.

در مورد دابل اکانت هم دلیل توضیح اضافه وجود نداره ، استفاده از دو اکانت و شرکت در بحث ها و متشنج کردن جو فروم چیزی نیست که بخوام در مقابلش سکوت کنم . تشخیص این که از این اکانت دوم به چه شکل استفاده شده و آیا هدف مثبت یا منفی پشت ساختنش بوده هم بر عهده ی مدیران سایته نه شما .

متاسفانه به علت کوتاهی جناب Mohammad و برخورد بیش از اندازه نرمش ، جو فروم به گونه ای شده که هر کس به خودش اجازه داده هر کاری دلش میخواد بکنه ، الان هم که تعداد یوزرها زیاد شده دیگه اون روش جواب گو نیست و وقتی نمیتونید مثل 2 تا آدم بالغ با هم توی فضای مجازی بحث و گفت گو کنید ، مجبور میشیم برخورد کنیم و متاسفانه ممکنه که تر و خشک هم با هم بسوزن .

امیدوارم کاملا موضوع روشن شده باشه . هم برای شما هم برای باقی کسایی که این جا رو با سر کوچشون اشتباه گرفتن . نادالی یا فدرری !
اون دوستی که گفت شهرستانی من بودم ، اما منظورم مردم کشور خودم نبود ، ازشون عذرخواهی کردم ، اما هنوز هم ول کنه ماجرا نیست کسی .
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 01-27-2012, 10:37 PM   #6
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
اون دوستی که گفت شهرستانی من بودم ، اما منظورم مردم کشور خودم نبود ، ازشون عذرخواهی کردم ، اما هنوز هم ول کنه ماجرا نیست کسی .
اصلا لفظ شهرستانی یعنی چی؟ از کجا اومده؟
خدایش تو جمع خودتون استفاده نمیکنی؟
تو شاید مستقیم به ما شهرستانیها توهین نکردی ولی عیر مستقیم توهین کردی.

ویرایش توسط Maani : 01-27-2012 در ساعت 10:50 PM
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 32 نفر (0 عضو و 32 مهمان)