|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole,
Rafa,
Juan,Tipsarevic,
Gasquet,Verdasco,Gonzo,
Gulbis,Isner,Ferrero,
Nalbandian,Monfils,
Andreev,Dimitrov,
Sharapova,Ivanovic,
Kvitova,Azarenka,
Lisicki,Vesnina
|
![]()
واقعا واسه شما 2-3 نفر متاسفم!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برد و باخت تو همچیز هست!دیگه شورشو در اوردید به خدااا!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
جنابی که داری از دابل اکانت استفاده میکنی ، یک پست دیگه ببینم که از آیدی دومتون ارسال شده برخورد میکنم باهاتون . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned Users
پستها: 18
سپاس: 27
در 16 پست 70 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی titishmamani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
لنگ هوا کردن هم توهین نیست . شما هم تا دلتون میخواد پست بذارید ، ولی توهین به کسی نباید بشه. بنده هم دلیلی نمیبینم برای کارهایی که میکنم به شما توضیح بدم . طرف صحبتم هم شما یا شخص خاصی نبود ، هر کس توهین کنه باهاش برخورد میشه . حالا اگه شما دوست دارید توهین کنید مشکلی نیس ، به کارتون ادامه بدید ، من هم کار خودمو میکنم . اسمش رو هم هر چی که دوس دارید بذارید. در مورد دابل اکانت هم دلیل توضیح اضافه وجود نداره ، استفاده از دو اکانت و شرکت در بحث ها و متشنج کردن جو فروم چیزی نیست که بخوام در مقابلش سکوت کنم . تشخیص این که از این اکانت دوم به چه شکل استفاده شده و آیا هدف مثبت یا منفی پشت ساختنش بوده هم بر عهده ی مدیران سایته نه شما . متاسفانه به علت کوتاهی جناب Mohammad و برخورد بیش از اندازه نرمش ، جو فروم به گونه ای شده که هر کس به خودش اجازه داده هر کاری دلش میخواد بکنه ، الان هم که تعداد یوزرها زیاد شده دیگه اون روش جواب گو نیست و وقتی نمیتونید مثل 2 تا آدم بالغ با هم توی فضای مجازی بحث و گفت گو کنید ، مجبور میشیم برخورد کنیم و متاسفانه ممکنه که تر و خشک هم با هم بسوزن . امیدوارم کاملا موضوع روشن شده باشه . هم برای شما هم برای باقی کسایی که این جا رو با سر کوچشون اشتباه گرفتن . نادالی یا فدرری ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
خدایش تو جمع خودتون استفاده نمیکنی؟ تو شاید مستقیم به ما شهرستانیها توهین نکردی ولی عیر مستقیم توهین کردی. ویرایش توسط Maani : 01-27-2012 در ساعت 10:50 PM |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 32 نفر (0 عضو و 32 مهمان) | |
|
|