بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-15-2012, 07:21 PM   #1
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نادال نااميد است در حالي كه صحبت هايي درباره اعتصاب به گوش مي رسد.

رافائل نادال در ادامه اعتراضات خود درباره تور مردان از مقدار جايزه مالي مسابقات هم انتقاد كرد تا بازيكنان يك گام ديگر به اعتصاب، آن هم در روزهاي آغازين اولين گرنداسلم سال نزديك شوند.او كه از پيشگامان بازيكنان معترض است، گفت كه از صحبت هاي بي نتيجه خسته شده و قصد ندارد به عنوان نماينده اصلي معترضان شناخته شود.
نادال:”وقتي شما درباره جام ديويس صحبت مي كنيد، درباره گرنداسلم صحبت مي كنيد، درباره تقويم صحبت مي كنيد، وقتي كه درباره بهتر شدن خيلي از چيزها در تور صحبت مي كنيد...اغلب بازيكنان فكر مي كنند كه اين راه درست است.ولي اين اتفاق نخواهد افتاد.فقط صحبت كردن فايده ندارد.من وقتي مي خواهم صحبت كنم كه واقعا شانس تغيير وجود داشته باشد.ما شانسي براي انجام اين كار نداريم.با توجه به نحوه برگزاري تنيس امروزي، ما هيچ شانسي براي تغيير نداريم چون ما حمايت اتحاديه را به همراه نداريم.”
بازيكنان تور مردان روز شنبه با رييس جديد هيئت مديره ATP، برد دروت در ملبورن ديدار كردند و طبق گزارشات رسيده، درباره زمان بندي جام ديويس و جايزه مالي خود در گرنداسلم ها ناراضي بوده اند.ATP روز يكشنبه از هرگونه صحبت در اين باره سر باز زد و جوابي هم از طرف اتحاديه تنيس استراليا داده نشد، ولي بازيكن روس، آلكس بوگومولوف در توييتر خود جمله اي را نوشت كه احتمالا نظر اكثر بازيكنان است:”اعتصاب بازيكنان اينجا در ملبورن؟؟بله قربان!!بالاخره همه بازيكنان متحد شدند.10 سال به اين منظور صبر كرديم.شاهد صحنه اي تاريخي در تنيس!”
بوگومولوف روز يكشنبه در مصاحبه مطبوعاتي شركت نكرد.
اين جملات بعد از اين زده شد كه اندي ماري در فصل گذشته درباره احتمال اعتصاب بازيكنان صحبت كرد ولي نادال اين موضوع را رد كرد.نادال روز يكشنبه گفت كه اگر اكثريت دست به اعتصاب بزنند از آن ها حمايت مي كند ولي نسبت به اينكه به عنوان رهبر بازيكنان باشد بي ميل است:”من به شما اطلاعات مي دهم تا در روزنامه ها بنويسيد ولي درنهايت به نظر مي رسد كه من تنها كسي هستم كه در اين باره نظر مي دهم و تغيير مي خوام و اين هيچ چيزي را نصيبم نمي كند.من فقط وقت و انرژيم را از دست مي دهم و مردم فكر مي كنند كه من تنها كسي هستم كه حرف هاي بد و منفي مي زنم.ما در راهي نيستيم كه شرايط را تغيير دهيم، حتي با حمايت اكثريت بازيكنان.حتي با اين وجود ما هيچ چيزي كسب نكرديم.متاسفم، من از كار كردن درباره اين موضوع خسته شده ام.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)