|
پایان سال بارکلیز (ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات ATP Word Tour Finals از نظر شما چه کسی خواهد بود ؟ | |||
Novak Djokovic |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 7.78% |
Rafael Nadal |
20 | 22.22% |
Andy Murray |
2 | 2.22% |
Roger Federer |
61 | 67.78% |
David Ferrer |
0 | 0% |
Jo-Wilfried Tsonga |
0 | 0% |
Tomas Berdych |
0 | 0% |
Mardy Fish |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 90. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]()
اسطوره منتظریم یه رکورد دیگه بزنی : ششمین قهرمانی در گرند اسلم پنجم
![]() ![]() شانس های قهرمانی از دید من : 1. راجر 2. نواک 3. اندی 4. نادال 5. سونگا 6. بردیچ 7. فرر 8. فیش البته از 2 به بعد ر همینجوری نوشتم. خیلی شانس زیادی ندارن. ![]() چند وقته کری نخوندیم! حاتم جان می تونی از همین الان به کارات برسی. نهایتا مث پارسال به زور بیاد فینال دیگه! ![]() |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
درست صحبت کن! مرض؟ حیف باهم دوستیم ...دیگه اصلا ارزش نداره بقیه شو جواب بدم! دیگه هم سعی می کنم پستی ازت نقل قول نکنم...متاسفم... |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ashkaan,
BABAK,
Behnam RF,
ehsan.,
manoochehr1984,
mojtaba,
Nima93,
Sa3er,
sahand,
sana zhigoool,
siavash_soh,
sirvan,
The King,
سلام,
مهران
|
![]() |
#4 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
کل پست در راستای کل کل و شوخی بود، که البته من اشتباه کردم با شما شوخی کردم. حالا توضیح اضافه ای دیگه نمیدم که "غرض و مرض" اصطلاحه، و وقتی مطرح میشه منظور این نیست که شما مرض دارید. به هر حال بابت سوءتفاهم عذرخواهی میکنم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
آره واقعا ما هممون تسبیح بدستیم که راجر نیوفته تو گروه اون یارو ![]() شما آلزایمر داریو له شدن پارسال بازیکن محبوبتون رو یادت رفته خب مشکل ما نیست! خودتو درمان کن ! ![]() میدونمم جوابت چیه! میخوای بگی رافا 17-8 جلوست ! ![]() الحمدلله مسترز پاریس و آزاد بازل شد درپیت !! نظرت راجبه مونته کارلو و بارسلونا چیه؟ ![]() درضمن تو اگه حرف نزنی باور کن کسی نمیگه لالی ! شما فعلا دودیگو سه دیگو مایرو بچسب نمیخواد راجب اسطوره اظهار نظر کنی ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|