10-29-2010, 03:26 PM | #11 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,092
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
نقل قول:
غولهایی بزرگی اون زمان بودند: لیتون هیوییت- اندی رادیک - مارات سافین - خوان کارلوس فررو - گیلرمو کوریا - دیوید نلبندیان-کارلوس مویا - تیم هنمن - مارک فلیپوسیس - گاستون گائودیو - ماریانو پوئرتا و ... فدرر اون سالها تمرینات و پشتکار بیشتری و همچنین انگیزه بیشتری داشته.مث الانا که نیست. حالا تا این تورنمتت شروع نشده یکم تمرین هم بکنیم |
|
10-29-2010, 03:39 PM | #12 | |
Former Staff
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
نقل قول:
نميدونم 4سال پياپي بهترين ورزشكار جهان شدن براي فدرر نشان از نبود رقيب در تنيس بوده آيا؟ يعني تمام كساني كه اسمهاي كوچيكي نيستن و نامزد اين افتخار بودن در سال 2005 تا 2008 همشون در دوره گذار بودن مثل تنيس و راجر از خلا نبود ورزشكار اول شده ؟ نظر شما رو به اين صفحه از سايت ويكي پديا جلب ميكنم و قسمت آخرش كه اسامي كساني كه بهترين ورزشكار جهان رو انتخاب كردند : http://en.wikipedia.org/wiki/Laureus..._Sports_Awards و به اين صفحه كه نامزد هاي انتخاب رو معرفي كرده : http://en.wikipedia.org/wiki/Laureus...an_of_the_Year خوب حالا قضاوت كنين |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-29-2010, 03:59 PM | #13 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
چرا شما بد برداشت میکنی کجا من به فدر توهین کردم؟ فقط نظرمو گفتم و عقیده شخصی من اینه که بهترین تاریخ نیست حالا چه ربطی به بهترین ورزشکار سال داره من نمیدونم |
|
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-29-2010, 04:03 PM | #14 | |
Former Staff
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
نقل قول:
یاد آوری: طی سالهای 2003 تا 2006 بدلیل خلاءی که در تنیس وجود داشت و یک دوره انتقال از دوران پیت و آغاسی به دوران جدید و عدم وجود رقیبان قوی، فدرر توانست بخوبی از این خلاء استفاده و 9 عنوان گرند اسلم را از آن خود کند. لوس كردن قهرماني هاي يك نفر يعني توهين به اون نفر من بهترين ورزشكار سال رو گفتم كه يادتون بياد در سالهاي 2003 تا 2006 كه عدم وجود رقيب قوي ساخته ذهن شماست |
|
10-29-2010, 04:06 PM | #15 | |
Senior Member
|
نقل قول:
|
|
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-29-2010, 05:00 PM | #16 |
Former Staff
|
به نظر من میشه در مورد این بحث ها نکته های فراوانی بدست آورد..اول اینکه در مورد صحبت دوستون حاتم:یاد آوری: طی سالهای 2003 تا 2006 بدلیل خلاءی که در تنیس وجود داشت و یک دوره انتقال از دوران پیت و آغاسی به دوران جدید و عدم وجود رقیبان قوی، فدرر توانست بخوبی از این خلاء استفاده و 9 عنوان گرند اسلم را از آن خود کند.
این حرف ایشون آخر بی انصافیه!چی چی فدرر خوب تونست خوب استفاده کن،هی ما کمتر سعی می کنیم بحث کنیم شما دارید گرند اسلم های راجر رو لوس می کنید..آخه میشه فردا من بیام بگم!یادواری:طی سال های 2006 تا 2010 بدلیل خلائی که در سطح بازیکنان تنیس خاکی وجود داشت نادال توانست بخوبی از این خلا استفاده و تمام مقام های خاک را از آن خود کند(قابل توجه طرفدارن نادال از این حرف من برداشت بد نکنند)! یکم انصاف داشته باشید....آقا حرف شما درست!راجر بهترین تاریخ نیست!نه اینکه بیای حرف از خلا در تنیس بزنی!این حرفا واقعا تاسف آوره....راجر بهترین در تاریخه اینو اکثر بزرگان گفتن چه نوع بازی چه اخلاق و آف کورت و چه از هر لحاظ دیگری... لیتون هیوییت- اندی رادیک - مارات سافین - خوان کارلوس فررو - گیلرمو کوریا - دیوید نلبندیان-کارلوس مویا - تیم هنمن - مارک فلیپوسیس - گاستون گائودیو - ماریانو پوئرتا و ...(اینا یعنی بزرگ نیستن)؟بزرگ یعنی پیت سمپرس یا آگاسی!!شایدم آگاسی تو فینال یو اس اپن پیر بوده!شاید اینم بزرگ نبوده یا بهونه پیری میارید!اندی رادیک بزرگ نیست که تو این همه فینال گرند مقابل راجر قرار گرفته! رقیب قوی یعنی اینکه فقط راجر ببازه پس به اون رقیب میگیم قوی آهان! اگه این بحث در مورد نادال شده بود خدا میدونست الان چه خبری بود!!! |
10-29-2010, 05:21 PM | #17 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
درود، البته اگه بحث های لوث بازی در مورد رافا بود، اتفاق خاصی نمی افتاد چون رافایی ها سعه ی صدرشون بالاست
|
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-29-2010, 06:24 PM | #18 |
Rafa's Fan
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
البته به نظرم از مهم ترین فاکتور ها همین تعداد گرند اسلم هاس! اکثر کارشناسا هم به همین تعتداد گرنداسلم ها تأکید میکنن
پس در این صورت راجر بهترین بازیکن تاریخه من امیدوارم که رافا تعداد گرند هاش رو به زودی دو رقمی کنه تا در این مورد هم با راجر رقابت کنه ویرایش توسط Rafa : 10-29-2010 در ساعت 06:31 PM |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
Ehsλn,
Fakhruddin,
Farid,
Hatam,
I.man,
koury,
Mohammad Reza,
msh13792,
PowerVu,
S.A.IVI.A.N
|
10-29-2010, 06:42 PM | #19 |
Rafa's Fan
|
من با خلا بازیکن بین سال های 2003 تا 2005 موافقم ، واقعا بازیکن شاخی بجز راجر نبود، چپ و راست تورنمنت ها رو راجر بی برد!
دوستان انصاف داشته باشید ، تنیسور های کنونی کجا و بازیکنای اون برهه کجا، حقیقتا به هیج وجه قابل قیاس نیستند، مشخصا رافا شرایط سختی داره !با یه نگاه اجمالی به تاپ 20 و حتی تاپ 30 میتوان فهمید که بازیکن از پیش باخته نداریم، تاپ 10 که جای خود دارد! |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-29-2010, 07:29 PM | #20 | ||
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نقل قول:
درضمن یادآوری وقتی استفاده میشه که میخوان یه حقیقتی رو بازگو کنند و تکرار کنند در حالی که کلا اون یادآوری شما رو قبول ندارم من ، دوران انتقال از پیت و آغاسی رو هم از خودت در آوردی ، تنیس که تعطیل نشده بود ، همون سافین و رافا (توی خاک و حتی در هارد و چمن) و نلبندیان حریفای بسیار سختی بودن ، که اگه استعدادی مثل راجر فدرر نبود الان خیلی از اون ها هم مثل آغاسی اسم و رسم داشتن واسه خودشون ، استعداد و توانایی های فدرر بود که باعث شد اینقدر اختلافش با دیگران در اون 5 سال فاحش باشه نه خلاء و نبود بازیکن خوب . همون طور هم که خودت گفتی با پیشرفت علم و تکنولوژی و همه گیر شدن ورزش ، روز به روز کسب افتخار سخت تر میشه . شما از کجا میدونی همین جوکوویچ نسبت به آغاسی حریف سخت تری نیست ؟ چون فقط 1 گرنداسلم برده ؟! نه عزیز من این ها استعداد هایی هستند که بخاطر وجود کسایی مثل راجر و رافا نتونستن به اندازه کافی افتخار کسب کنند . در آخر هم بگم که هدفت بوده یا نبوده ، این کارت همون لوث کردن افتخاراته راجره که خوشبختانه به قدری ارزشمند هستند که با حرف منو شما بی ارزش نمیشن . و این که اصلا قصد ندارم شما رو قانع کنم که بگی فدرر بهترین تنیسور تاریخ هست یا نیست . نظر خودمو گفتم . موفق باشی ویرایش توسط Afshin : 10-29-2010 در ساعت 07:46 PM |
||
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان) | |
|
|