08-07-2010, 10:38 PM | #1 |
Former Staff
|
شادباش 29 سالگی راجر فدرر
8 آگوست 1981 روزی است که راجر فدرر دارنده 16گرند اسلم چشم به دنیا گشود.
راجر هم اکنون 29 سالگی خود را جشن میگیرد! تولد راجر عزیز و بهش تبریک میگم..امیدوارم بتونه در آخر سال و سال های آینده موفق باشه راجر عزیز تو فراتر از اونی که بخوام جمله ای در وصفت بگم.. 29 سالگیت مبارک راجر جونم پیک اول و بزن به سلامتی راجر عزیز آقا شلوغ نکن کیک به همه میرسهمییییییییییییییییییرکا برو به اندی کیک بده. اینم واسه رافا بریزیم یکم امشب مست کنه بچه های موسیقی گرفتارن!نادال شکیرا رو هم با خودش اورده تا واسه راجر بخونه! نواک خودش تنهایی داره میخونه! این دوتا هم دوقلو های راجرن!!! راجر تولدت خیلی خیلی خیلی مبارک |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
A!i,
Alireza Murray,
BABAK,
Behnam RF,
Fakhruddin,
jiji-federer,
Kingqwa,
koury,
Mahrooz RF,
mjrs,
Mohammad,
M∂hdi,
pasia,
pourya RF,
PowerVu,
Rafa,
Reza23,
S.A.IVI.A.N,
Sabayon
|
08-07-2010, 11:10 PM | #2 |
Former Staff
|
من هم از اينكه جشن تولد 29 سالگي راجره خيلي خوشحالم.اما از اين ناراحتم كه روز به روز داريم به پايان عمر ورزشي راجر نرديك تر مي شيم. ايا واقعا دوباره كسي به وجود مياد كه اينقدر شاداب تنيس بازي كنه. سرويس هاي زيبا.والي هاي جذاب.تاپ اسپين هاي گيج كننده و ... ايا دوباره شاهد همچين تنيسي خواهيم بود?
|
08-08-2010, 12:21 PM | #3 |
Former Staff
|
طرفداران عزیز
من احساس خیلی خوبی دارم،جشن تولد من به همراه خانواده ام در کانادا بسیار خوب و شیرین هست. بسیار هیجان زده ام!من پس از گذشت چند هفته برای نیمه دوم2010 آماده ام. از تمام شما که برای من نامه ها و هدیه های تولد فرستادید تشکر میکنم. این واقعا به من انگیزه میدهد..باز هم از شما تشکر میکنم بخاطر این همه وفاداری شما در تمام این سال ها که من را حمایت کردید. همگی شما را به زودی میبینم راجر |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-08-2010, 01:17 PM | #4 |
Senior Member
پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer
|
منم به همه ی طرفداران راجر و خودش تبریک میگم .ایشالله یه قهرمانی بعد از این روز مبارک
منم از دو جهت خوشحالم یک اینکه تولد راجر دوم اینکه فردا تولد منم نیز هست و خیلی خوشحالم که مصادف با تولد راجره. |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-08-2010, 01:24 PM | #5 |
Senior Member
|
come on get your 17 masters
|
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-08-2010, 08:55 PM | #6 |
Author
|
|
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-09-2010, 12:42 AM | #7 |
Senior Member
پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer
|
Congratulation Roger
|
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-09-2010, 04:42 AM | #8 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
در مراسم تبریک 29ـمین سالروز تولد راجر فدرر تنیسور پرآوازه ی سوییسی و مرد شماره یک سابق جهان در تورنتو کانادا، Sidney Crosby یکی از ستارگان تیم هاکی پیتسبورگ نیز حضور داشت! Birthday boy Federer is greeted by hockey star Crosby at Rogers Cup presented by National Bank. In a meeting of global sports icons, tennis great Roger Federer, who celebrated his 29th birthday in Toronto on Sunday, is greeted by Pittsburgh Penguins star Sidney Crosby. The two met at Rexall Centre on the campus of York University |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-09-2010, 06:27 PM | #9 |
Senior Member
پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -
|
ان شاءالله تولد 120 سالگی راجرو ببینیم
|
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|