|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
اصلا راجر مثل مورینیو نیست مصاحبه های اصلیش رو بخونید، نه ترجمه رو مورینیو علنا می گه من برترینم و بقیه رو تحقیر می کنه و هیچکسی هم ازش خوشش نمیاد (منظورم مربی های دیگه، خیلی از مدیر عامل ها و .... ) بارها شاهد درگیری لفظیش بودیم ولی راجر همون طور که به همه احترام می ذاره، بقیه هم بهش احترام می ذارن اگه شبیه مورینیو بود که اونهمه سال جایزه استفان ادبرگ رو نمی برد که |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Junior Member
پستها: 22
سپاس: 48
در 22 پست 143 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() من فقط جنبه ی غرور راجر رو با مورینیو مقایسه کردم. کار به حرکات دیگش ندارم... به هر حال، هر وقت عشقت کشید، بگو گردنم رو تقدیمت کنم که بزنی ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rm.KaSrA به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
BABAK,
Fakhruddin,
koury,
milad28235,
Mohammad,
PowerVu,
Rafa,
Rio,
Saeedzr,
راجرفدرر,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#3 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
مورینیو غرورش هم دوست داشتنی هست ![]() فدرر من عقیده دارم یه زمانی بین سالهای 2005-2006 خیلی اسیر غرور شده بود ولی بخوبی با این قضیه ی شهرت کنار اومد و خیلی فروتن شده! من معتقدم بعد از اون سفر به آفریقای جنوبی بود که فدرر متواضع تر شد و بیشتر به فکر جمع آوری خیریه ها افتاد ![]() ویرایش توسط koury : 03-01-2010 در ساعت 01:16 PM |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|