|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
آخرين رده بندي ATP
1- راجر فدرر 11350 ![]() ![]() 2- نواك يوكويچ 8310 3- اندي موري 7800 4- رافائل نادال 7670 با اين حساب راجر داره كاري ميكنه كه اگه رولند و ويمبلدون رو توي دور اول ببازه!، باز هم نامبر وان ميمونه. و اين يعني شكستن آخرين ركورد مهم تاريخ تنيس (تعداد هفته هاي نامبر واني). واقعا در وصف اين همه مهارت و والايي نميشه چيزي گفت |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() و صعود تنیسور با استعدادمون مارین چلیچ به تاپ 10 و صعود لیتون هوویت به رده 19.فک کنم هوویت دوباره داره شکوفا میشه!! دوستان تا اندین ولز چند روز دیگه مونده؟ پارسال اواخر اسفند شرو شد.امسال فک کنم زودتر؟ اینم لینک رنکینگ این هفته: |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
اگه منتظر راجری باید بگم که قبل از اون توی مسابقات دبی هم قراره که شرکت کنه (البته اگه کنسلش نکنه ) تورنمنت دبی هم 22 فوریه یعنی تقریبا 3 هفته ی دیگه برگزار میشه |
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 158
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
خدا از زبونت بشنوه اینبار دیگه وقتشه که راجرمو ببینم. الفاقا من یه هفته قبلشم اونجام. میلاد و افشین عزیز میشه محل برگزاری مسابقات هم برام بیرون بیارین؟ ![]() چه شود راجر فدرر رو دیدن ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
دوبی؟ خوب استادیوم تنیس دوبی دیگه معروفه Aviation Club Tennis Center سوار هر تاکسی ای بشی، بگی می خوام برم اونجا، می برنت تازه متروی دوبی هم پارسال راه افتاد ![]() اینم برنامه بلیط فروشیه http://www.barclaysdubaitennischampi...s/Tickets.aspx |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 158
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
فقط دو بار رفتم کورت های پایینی دیدم چند تا عرب دارن با دیشتاشه تنیس بازی می کنند فرار کردم ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger.tennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|