04-17-2017, 11:39 PM | #1 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 0
در 1 پست 8 بار سپاسگزاری شده
|
اندی ماری در آستانه آغاز مسترز 2017 مونته کارلو: سرویسهایم نرمال شدهاند
اندی ماری تنیسور شماره یک جهان قرار است با حضور در تورنمنت مونتهکارلو هزارمین بازی خود را انجام دهد. وی به دلیل آسیبدیدگی از ناحیه آرنج نتوانست در مسابقات میامی و دیویس کاپ شرکت کند.
یک هفته قبل تنیسور شماره یک جهان مطمئن نبود که میتواند در مهمترین مسابقه فصل شرکت کند یا خیر. وی در این باره اظهار داشت: بعد از بازی با راجر فدرر در زوریخ خوشبین نبودم در تورنمنت مونتهکارلو شرکت کنم چرا که سرویسهایم آهستهتر از حد نرمال بود. اما هر روز تمام توانم را به کار میبردم، گاهی اوقات که وضعیت آسیبدیدگیام بدتر میشد نمیتوانستم برای یک هفته یا 10 روز خوب سرویس بزنم. اندی ماری در ادامه صحبتهایش یادآور شد: هر روز شروع بهتری داشتم، این چیزی بود که مرا امیدوار میکرد. من مجبور بودم دو هفته تمرین نکنم. تنیسور شماره یک جهان درباره اینکه برای تورنمنت این هفته فکر میکند میتواند آماده باشد، خاطرنشان کرد: در 2 روز گذشته سرویسهایم نرمال شده است. از حالا تا مسابقه 5 رزو فرصت دارم. حالا احساس خوبی دارم. وی گفت: البته من از این مصدومیت شانس آوردم؛ اتفاقات بزرگ زیادی برایم پیش آمد که باید به دنبالشان میرفتم. منبع: فارس نیوز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|