01-14-2011, 09:55 PM | #11 |
Former Staff
|
به نظر من تمرين مهمه . خيلي هم مهمه . اين تكنيك هايي هم كه دوستان گفتن صد در صد مهمه. ولي اينا تا يه حدي مهمه . مثلا بياين نوواكو با نادال مقايسه كنيم. ايا نوواك كم تر از نادال تمرين مي كنه؟ ايا نوواك نقاط ضعف و قوتشو نمي دونه؟
ولي چرا نوواك هيچ وقت اندازه نادال پيشرفت نكرد؟ به نظر من مهم ترين عامل استعداد. اين استعداد كه بازيكنان سطح بالا رو از هم متمايز مي كنه. |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-26-2016, 10:04 PM | #12 | |
Member
پستها: 54
سپاس: 55
در 10 پست 18 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : مهمترین عامل در بازی
نقل قول:
سلام منم عضو جدید هستم میخواستم بدونم آیا میشه از سن 23 سالگی با تمرینات مناسب به حدی رسید تا در مسابقات داخلی شرکت کرد با قصد 168 و وزن 58 کیلو من انگیزه و استقامت و تواناییشو دارم ووقتی توی بازی گرم میشه میتونم ساعت های زیادی بازی کنم و از نظر نفس تاجایی که هست سعی کردم بیشتر کنم قبلا فوتسال و فوتبال زیاد بازی میکردم که اون ورزش ها هم نیاز به نفس و استقامت زیادی بود و با ورزش میتونم بیشتر کنم لطفا راهنمایی کنیدکه توی مشهد کجا میشه یک رزمین خوب و مربی خوب پیدا کرد چرا تاپیک ها خیلی قدیمی شده |
|
04-28-2016, 11:07 PM | #13 | |
Member
پستها: 36
سپاس: 4
در 11 پست 16 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: دومینیک تیم
نواک جوکوویچ
|
نقل قول:
|
|
کاربر زیر از شما hadi manafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-29-2016, 12:34 AM | #14 | |
Member
پستها: 54
سپاس: 55
در 10 پست 18 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
اره نیاز به یه پشتیبان عالی هست که ساپورتت کنه مثل خانواده و اینکه فقط تمرکز و رشته و کارت تنیس باشه تا بتونی توی این شرایط به حرفه ای بودن تنیس فکر کنی اما با توجه به شرایطی که من میبینم احتمالا نیمه حرفه ای بشم خیلی خوبه تا دوباره زمان بعد تحصیل ایجاد بشه و بصور حرفه ای در سطح ایران پیش برم اما متاسفانه که بعضی مواقع درگیر مسائل زندگی آدم رو گرفتار میکنه و مجبوری از بهترین علایق و ورزشت دوری کنی که اگه دوری کنی باعث میشه افت کنی باید به بچه هامون فکر کنیم کسی که به ما فکر نکرد |
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|