08-29-2015, 09:59 AM | #281 | |
Moderator
|
پاسخ : .:: در مورد زه راکت تنیس ::.
نقل قول:
به نظر من انتخاب هوشمندانه ای کردین. در مورد feel هم باید بگم که هیچ زهی به اندازه ی زه های روده ی طبیعی اون feel یا touch رو نداره. خود من فقط یه بار با زه روده ی طبیعی بازی کردم و تا حد زیادی حس می کردم توپ دقیقاً همون جایی که می خوام فرود میاد. از بین زه هایی پلی استری که باهاشون بازی کردم زه Signum Pro Poly Plasma و زه Volkle Cyclone تقربباً احساس مشابهی داشتن. اما توی نظر سنجی این سایت می تونی 5 تا زهی که بیشترین feel رو دارن بر اساس نظرسنجی از بین بازیکنای آماتور پیدا کنی. |
|
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-29-2015, 03:13 PM | #282 | |
Member
پستها: 37
سپاس: 43
در 26 پست 112 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: داوید فرر - گریگور دیمیتروف
|
نقل قول:
کلاً سایت فوق العاده ای بود خیلی چیزا ازش یاد گرفتم. همه زه ها رو بر اساس نظر خود بازیکن ها دسته بندی کرده واقعاً ممنونم ازتون آقای mspayam |
|
08-29-2015, 07:45 PM | #283 |
Member
پستها: 36
سپاس: 49
در 18 پست 31 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer-Nadal-Wawrinka-Andy Murray
|
بستن تنشن مثلا ٥٤*٥٤ با ٥٢*٥٤ تفاوتي دارن ؟ ( اصلي هر دو برابر )
دومي نرم تر ميشه ، منظورم تفاوت از نظر قدرت و كنترل هست |
08-31-2015, 07:32 AM | #284 |
Moderator
|
دوست عزیز
معمولاً زه های کراس رو دو پوند پایین تر از زه های مین می بندن تا راکت feel بهتری داشته باشه و هم اینکه تفاوت تنشن زه های مین و کراس بعد از یه مدت بازی کردن با راکت زیاد نشه و به فریم راکت فشار ناموزون وارد نشه. همونطور که می دونین زه های مین بیشتر به توپ ضربه می زنن تا زه های کراس و به همین دلیل تنشنشون رو زودتر از دست می دن. |
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
08-31-2015, 12:46 PM | #285 |
Senior Member
پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
|
سلام
لطفا در مورد ویژگی زه تور بیت البته به من گفتند مال پرینس هست توضیح دهید (من چیزی با این مشخصات پیدا نکردم اما Solinco Tour Bite را یافتم ) حدود قیمت هم 50 تومن گفتند و مناسب چه سطح و سبک بازیی هست ؟ ممنون |
08-31-2015, 02:54 PM | #286 | |
Moderator
|
نقل قول:
زه سولینکو تور بایت از دسته زه هایی هستش که برای بازیکن های سطح عالی و برای بالابردن اسپین توپ طراحی شده. این زه کنترل و اسپین زیادی به توپ می ده، اما بدیش اینه که زه نرمی نیست و ممکنه به دست فشار بیاره. از طرف دیگه کم قدرت بودن این زه به این معناس که باید خود بازیکن قدرت لازم رو با سویینگش به وجود بیاره. |
|
09-13-2015, 08:02 AM | #287 |
Member
|
اگر زه ويلسون رو رو راكت ببنديم ، اون مارك w رو نداره ، درسته ؟؟
كلا سوالم اين بود مثلا بازيكني كه لوكسيلون ميبنده ولي تحت اسپانسر ويلسون ، هد و ... هست اون علامت برند رو روي زهش چاپ ميكنن ؟ ( واسه مسابقات يا تمرين كه تبليغ اون شركت محسوب بشه ) |
09-13-2015, 03:55 PM | #288 | |
Moderator
|
نقل قول:
بله وقتی زه نو روی راکتتون میندازین دیگه اون لوگوی ویلسون رو نداره. بازیکن ها هم (یا در واقع شرکت های زه کشی بازیکن های حرفه ای) اون لوگو رو برای بازیکنا با استفاده از مقوا اسپری می کنن. البته بعضی از بازیکن ها برند زهشون رو هم راکتشون اسپری می کنن. الان بیشتر بازیکن هایی که از زه های سیگنوم پرو استفاده می کنن این کار رو انجام می دن. |
|
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
09-14-2015, 10:55 AM | #289 |
Junior Member
پستها: 2
سپاس: 2
1 بار در1 پست سپاسگزاری شده
|
سلام
ممنون از مطالب خوبی که ارائه میدید. من راکتهای قبلی که خریدم دست دوم بوده. الان قصد دارم یه راکت نو بگیرم. میخواستم بدونم راکتهای نو با زه فروخته میشن یا بدون زه? |
09-14-2015, 11:10 AM | #290 |
Member
|
هم با زه و هم بدون زه
اون هايي كه با زه هستن ، جنسش از نايلون هست يعني نسبتا قدرتي با اسپين كم كه واسه افراد مبتدي و كساني كه تنيس البو دارن خوب هست ، اكثرا بعده خريد راكت اون زه فابريك و عوض ميكنن و زه مورد نظرشون و ميبندن |
برچسب ها |
زه راکت، تنیس، استرینگ، String |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (0 عضو و 4 مهمان) | |
|
|