|
ویمبلدون (Wimbledon) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Member
پستها: 57
سپاس: 882
در 33 پست 103 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
چون ایشون از تنیس زنان خوشش میاد دلیلی نداره که همه باید خوششون بیاد و کسی که خوشش نمیاد به حقوق زنان ارزش قائل نیست و ......!!! کاری که این دوستمون داره انجام میده و به هرکسی که از تنیس زنان خوشش نمیاد برچسب مرد سالاری میزنه !!! |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nemanaldin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
اولا من نگفتم گیم و گفتم ست شک داری فردا وجدانتو قاضی قرار بده و بشین یه بازی از Challenger tour مردان ببین و با بازیهای سطح بالای زنان مقایسه کن بعد هم وقتی که من در جواب شما گفتم که طبیعت رو نمیشتونی کاریش بکنی جالا اومدی حرف منو توی حرفات می گنجونی سند و مدرک از کجا بیارم :-) مگه وزنه برداریه که رکورد زدن وزنه های مردان و زنان یه جا ثبت شده باشه من در جواب یک کاربر که گفته بود سرنا خیلی از بازیکنان تنیس مردان رو شکست میده این حرف رو زدم و این دال بر اون افکاری که توی ذهن شما میگذره نیست تنها چیزی که از صحبتهای شما و کش دادن این موضوع میشه برداشت کرد با توجه به اینکه خودتون می گید زن هم نیستید لوس کردن خودتون در بین کاربران خانوم فرومه و اینکه می خواهید خودتون رو Mr. Nice guy جلوه بدید در بین کاربرای خانوم ویرایش توسط Farid : 07-07-2015 در ساعت 10:07 PM |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
دقیقاً برعکس حرف ایشون می شه اینکه تنیس مردها خوب نیست و تنیس فقط مال زن هاست. هر موقع ایشون بگه که همه باید از تنیس زن ها خوششون بیاد و هرکس خوشش نیاد هیچی از تنیس نمی فهمه اون موقع خود من اول از همه بهش ایراد می گیرم که چرا توقع داره همه مثل هم فکر کنن. دست کم تا اینجای صحبت ها که من همچین برداشتی از صحبت های ایشون نداشتم و خودشون هم توی اون پستی که قبل از من نوشتن به تفصیل توضیح دادن که نظرشون چیه. خوب برگردیم به تنیس. واقعاً حیف که کوین اندرسون با اون دوتا دابل فالت پشت سر همش گیم یکی مونده به آخری رو دودستی به نواک تقدیم کرد، ولی خودش نتونست از او دوتا برک پوینتی که توی گیم دوم داشت استفاده کنه. شاراپووا هم که فقط یک ست دیگه تا پیروزی فاصله داره. اما حریفش ضربه های خیلی دیدنی ای می زنه و تکنیک قشنگی واسه ی فورهندش داره. شاید در آینده بیشتر اسمش رو بشنویم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|