|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#14 |
Senior Member
پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
![]()
لطفا دوستان ادبو رعایت کنین حرفی نزنین که دیگران عصبی بشن و بهتون حرفی بزنن و احساستون رو کنترل کنین اینجا چاله میدان نیست که برادر من.
متاسفانه بعلت نت افتضاح ایران نتونستم ست یکو دو با کیفیت ببینم اما با توجه به امار و نوع بازی که دیدم شایسته ترین قهرمان شد نوله انگیزه خیلی بالایی داشت که شکست دو بازی اخیرشو جبران کنه و با شایستگی به این مهم رسید ست دوم هم میتونست ببره که اواخر ست راجر بخودش اومد نوله هم افت کرد و راجر پیروز شد. ست سوم راجر بهتر شروع کردش تا زمانی که اون والی رو راجر انجام داد بعد شکستن راکت که نشون میداد شدیدا دوس داره نوله انتقام بگیره و کاملا نوله سوار به بازی شد و قهرمانی شیرینی رو به دوستدارانش هدیه کرد. واقعا این بازی فوق العادست اصلا نمیشه حدس زد ی اشتباه از هر یک باعث شکست میشه من بنوبه خودم از این مسترز خیلی خیلی راضیم از ایندین سال قبل بهتر بازی کرد راجر در کل فصل اما نوله انصافا بهتر بود. راجر تو بازی دیشب نشون داد که رالی زیاد داشته باشه خسته میشه ست سوم کاملا اواخرش ارورو و ارور حاکم بود بر راجر وگرنه نوله فقط رالی میکرد اما راجر خستگی اجازه نمیداد بهش پایاپای ادامه بده. امسال فکر میکنم راجر از فصل قبل بهتر بازی میکنه و توانایی اینو داره در ادامه فصل مسترز و گرند ببره خصوصا چمن فرم فعلی راجر اگه تا چمن حفظ بشه شک ندارم براحتی راجر یپای فینال. این نوع بازی راجر نیاز به ی زمین سریع داره مثل چمن ویمبلدون تا بازیش اینقدر به رالی کشیده نشه. حالا باید خودش رو برای فصل خاک اماده کنه میتونه در مادرید مدعی باشه هرچند من اصلا انتظار قهرمانی در خاک با حضور رافا و نوله رو ندارم برای رولند هم همچین مگر یبار شانس بما رو کنه و رافا نوله سمت هم باشن حالا زیاد مونده تا رولند انسانم به امید که زندست کی فکرشو میکنه شاید راجر رولند 2015 رو بگیره اگه اگه اق رافای ما حذف بشه که خیلی خیلی سختتتت. خیلی راضیم ازت پیرمرد دوس داشتنی همچنان بتاز حتی اگه اخرش شکست جواب هنر جادوییت باشه. موفق و پیروز باشین در پناه افریدگار بدورود... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
ehsan.,
GREAT ROGER,
Hamid_RUUD,
javi,
Just Nole,
mamad,
MRF,
rezaomo,
S.A.IVI.A.N,