|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
اول پست میدی ، بعد میری در مورد حرفی که زدی تحقیق میکنی که درست بوده یا غلط؟ فکر نمیکنی داری برعکس کار می کنی؟ با اون خوشبختانه گفتنت معلوم میشه احتمال میدادی حرفت از بیخ و بن اشتباه باشه. فکر میکردم واقعاً دوست داری منطقی بحث کنی ولی ناامید شدم . نمیدنم مشکل شما چیه که اینقدر دوست داری خودتو خراب کنی.عزیزمن لندل کجا مورسمو کجا ؟؟؟؟؟؟ وقتی اطلاعات کافی نداری چرا تو یک فوروم عمومی اینقدر پست میدی ؟ ظاهراً شما به اطلاعات گذشته در حد همون 20 ثانیه اخبار دسترسی داری بخاطر همین بحث فنی نمیکنم فقط 4 تا عدد میگم . تعداد گرند:لندل 8 مورسمو 2 تعداد هفته های نامبروانی : لندل 270 مورسمو 39 بدبخت 270 هفته نامبروان بوده بعد میای میگی دوره خودش تاپ تن بود !!! هر جور که بخوای مقایسه کنی جایگاه لندل و مورسمو تفاوتش خیلی خیلی زیاده !!! ".......2-اون قسمت قرمز رنگ را قویا بهش معتقدم و دوباره تایید میکنم این دیگه تازه کار و کهنه کار نداره کسی منطقی و بدون تعصب فکر کنه میبینه"واقعاً فکر میکنی نظر کسی که بقول خودش اطلاعاتش در حد 20 ثانیه اخبار ورزشیه ، برای کسی مهمه؟ اگه نظرت حتی برای خودت مهم بود همچین حرف گنده ای نمیزدی. اصلاً بحثم این نیست که نظر شما درسته یا نه ولی هرکسی باید در حد اطلاعاتش نظر بده . باور کن بخاطر علاقم به فوروم جواب این پستهاتو میدم دوست دارم مثل گذشته نچندان دور پای بحث های فنی به فوروم باز بشه و گرنه هیچ وقت بخاطر همچین بحث های چیپی خودمو خراب نمیکردم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|