بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز پاریس (BNP Paribas Masters)

مسترز پاریس (BNP Paribas Masters)

5-11 آبان - پاریس، فرانسه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-01-2014, 11:17 AM   #1
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس ATP Masters 1000 تورنمنت مسترز پاریس 2014 فرانسه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of swiss نمایش پست ها
این اقای 289 عزیزمثل اینکه روشون خیلی زیاده....................ببین اگه فکرکردی که نوله میبری این مسترزوسخت دراشتباهی.............به احتمال صددرصدیا نیشیکوری یا رانیچ میبرن حالا ببین کی گفتن این حرفو......بچه پرررررررررررررررررررو

با بازی که من از نواک مقابل مونفیس و ماری دیدم امکانش نیست به نیشیکوری ببازه. نواک تو یو اس اپ افتضاح بود مقابل نیشی. اون نواکی که همیشه مثل یوزپلنگ واسه همه توپا میرفت نبود. الان نواک دیگه
دقدقه فکری به دنیا اومدن بچش رو نداره. به نظر من نواک فینالیست اگه همینطوری که با ماری و مونفیس بازی کرد بازی کنه. در مورد باخت راجر هم طبیعی بود که راجر کم بیاره. چون اصلا از اولش هم تو این تورنمنت آماده نبود. وقتی کسی طمع میکنه و میره بازل شرکت میکنه نتیجش همین میشه دیگه. و اگر نه رائونیچ آدم بردن راجر نیست. در مورد اینکه راجر سال 2015 عملکردش چطور خواهد بود به نظر من فقط در یک صورت گرند اسلم خواهد برد که مثل بازی با نواک تو شانگهای بازی کنه. چون واقعا عالی بازی کرد اون بازی رو. البته در صورتی که با رافا بازی نکنه
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)