Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-07-2013, 06:10 PM   #1
Meysam94
Senior Member

آواتار Meysam94

پستها: 976
سپاس: 5,147
در 960 پست 7,548 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض جوكوويچ : ديگر به وادا (WADA) اطمينان ندارم

محروميت ترويچكي شش ماه كاهش يافت

جوكوويچ: ديگر به وادا (WADA) اطمينان ندارم

نوواك جوكوويچ گفت اعتمادش به آژانس‌هاي مبارزه با دوپينگ را از دست داده و نگران است كه يك روز قرباني اهمال آنها شود بعد از اينكه هموطنش، ويكتور ترويچكي در لغو محروميتش ناموفق بود. فدراسيون جهاني تنيس (ITF) در ماه جولاي به دليل اينكه ترويچكي در جريان مسترز مونت‌كارلو نمونه خونش را نداد او را 18 ماه محروم كرد كه با فرجام‌خواهي‌اش به دادگاه حكميت در ورزش (CAS) اين محروميت به 12 ماه كاهش يافت.

جوكوويچ احساساتي در اين باره گفت:«اول از همه ويكتور دوست خوب من است و اين خبر بدي براي او، من و همه نزديكان او است اما فكر مي‌كنم فقط براي او بد نيست چون ثابت مي‌كند سيستم آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ (WADA) و ساير نهادهاي مربوط به اين قضيه كارايي لازم را ندارند. من ديگر به آنها اعتماد ندارم. نگرانم از اينكه يك روز نماينده كنترل دوپينگ به خاطر غيرحرفه‌اي بودن، به خاطر اهمال و به خاطر ناتواني در تشريح قوانين به شيوه مناسب نمونه من را با كس ديگري عوض كند يا حتي اتفاق بدتري بيفتد.»

ترويچكي 27 ساله ارتكاب هرنوع خلافي را رد كرده و فرجام‌خواستش را بر اين اساس تنظيم كرده كه مامور كنترل دوپينگ در مونت‌كارلو به او گفته اگر نمونه خون را ندهد مرتكب تخلفي نشده. او به يك دادگاه مستقل گفته در روز نمونه گيري حالش خوب نبوده چون شكستي زودهنگام داشته و ترس از سوزن هم حالش را بدتر مي‌كرده و بعدا در نامه‌اي به ITF دلايلش براي نمونه‌ندادن را توضيح داده. CAS هم با پذيرش بخشي از ادعاي ترويچكي كه سال 2010 با جوكوويچ قهرمان جام ديويس شد، شش ماه از محروميت او را كاهش داده.

روزنامه ایران ورزشی پنجشنبه 16 آبان 1392
Meysam94 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش