بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

3-16 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 23 16.43%
اندی ماری 19 13.57%
راجر فدرر 77 55.00%
رافائل نادال 18 12.86%
جو ویلفرد سونگا 1 0.71%
توماس بردیک 0 0%
سایر تنیسورها 2 1.43%
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-23-2013, 06:52 PM   #71
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

سروش جان از اینکه برگشتی خیلی خوشحالم.در مورد حرفات به نظر من نادال هفته اول به مشکل نخوره هفته دوم مطمئنا راحت تر بازی میکنه پس اگر قراره نادال و واورینکا با هم بازی کنن مطمئنا هفته دوم میشه و استن فک نکنم کار خاصی بتونه انجام بده.در مورد کوارتر احتمال زیاد رافا برنده خواهد بود و من میگم که اندی رو هم میزنه و به فینال میاد او سمت جدول فرر که تو چمن جالب نیس دلپوهم برخلاف حرفت تو چمن مشکل داره و به نظرم از سد فر نمیتونه بگذره میمونه بردیک که اونم احتمالش کمه.......در کل با این وضع قرعه و توانایی های بازیکنا تو چمن شانس نواک به شرطی بیشتر از رافا هست که دو بازی حساس رافا طولانی بشه و تو فینال کم بیاره ولی پیش بینی قهرمان بر طبق قرعه نواکه و بس.......در ضمن سروش جان اصلا با حرفت در مورد رولند موافق نیستم حق به حقدار رسید رافا باید تو نهایتا 4 ست بازی رو میبرد ولی خوب نشد اون اسمش نواکم نظر داور کاملا درست بود و دیگه همینه.استرالیا 2012 سروش عزیز ست پنجم 4-2 ندال جلو بود و 30 -15 تو گیم سرو خودش اون بکند مسخره رو لب تور زد بیرون وجامو تقدیم نواک کرد و برخلاف شایستگی استرالیا رو برد......ولی ویمبی و یو اس 2011 نواک کاملا مستحق برد بود ومبارکش باشه موفق باشی سروش عزیز[/QUOTE]

من مطمئن هستم که نادال واورینکا رو میزنه. ولی اگه دقت کنی گفتم شگفتی!!! ولی شک نکن نادال با ماری به مشکل خواهد خورد. مثل اینکه یادت رفته دلپوترو چطور تو المپیک پارسال راجر رو اذیت کرد و نواک هم شکست داد و نفر سوم شد؟؟؟
در مورد رولند گاروس من نگفتم نواک به داور باخت. گفتم در مورد داوری نظری ندارم. 100% اون اسمش نوله خطا بود. هیچ شکی هم نیست. من میگم مقصر خود نواک است که هی میخواد توپها رو بفرسته رو بیس لاین. باید با رافا مثل خودش بازی میکرد و توپها رو مثل خود رافا برگشت میداد و زیاد به توپ زاویه نمیداد. ولی خوب نوله سبک بازیش همینه و هجومی بازی میکنه.
امیدوارم رافا و نوله فینال ویمبلدون امسال رو بازی کنن. که هم نوله انتقام بگیره و هم رافا بیاد نفر 2 جهان که اینقدر قرعه مسخره نشه.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 06:56 PM   #72
ahas69
Member

پستها: 63
سپاس: 210
در 56 پست 296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer tsonga nalbandian monfils djokovic s.williams delpotro safin

احتمالش زیاده راجر بره رنک 5 بعد 10 سال.
ahas69 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ahas69 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 06:57 PM   #73
مهران
Senior Member

آواتار مهران

پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها

چشم اگه راجر باخت من چیزی نمیگم. فقط تو رو خدا اگه باخت نگید به خاطر سنش بود. همونطور که دیدی راجر به سونگا تو رولند باخت ولی دیوید فرر که هم سن راجر است سونگا رو تو نیمه نهایی 3.0 برد. ولی خداییش با این قرعه راجر هیچ امیدی نداره.
مسئله فقط سن نيست
راجر انگيزه هم براش خيلي مهمه!
شما كه ميگي فرر هم سن راجره ولي تو رولند اومد فينال چرا اينو در نظر نميگيري كه راجر خيلي بيشتر از فرر زحمت كشيده در گذشته؟
فرر اگه به اندازه راجر افتخارات داشت الان چند سال بود تنيسُ گذاشته بود كنار
مهران آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 07:10 PM   #74
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
سروش جان از اینکه برگشتی خیلی خوشحالم.در مورد حرفات به نظر من نادال هفته اول به مشکل نخوره هفته دوم مطمئنا راحت تر بازی میکنه پس اگر قراره نادال و واورینکا با هم بازی کنن مطمئنا هفته دوم میشه و استن فک نکنم کار خاصی بتونه انجام بده.در مورد کوارتر احتمال زیاد رافا برنده خواهد بود و من میگم که اندی رو هم میزنه و به فینال میاد او سمت جدول فرر که تو چمن جالب نیس دلپوهم برخلاف حرفت تو چمن مشکل داره و به نظرم از سد فر نمیتونه بگذره میمونه بردیک که اونم احتمالش کمه.......در کل با این وضع قرعه و توانایی های بازیکنا تو چمن شانس نواک به شرطی بیشتر از رافا هست که دو بازی حساس رافا طولانی بشه و تو فینال کم بیاره ولی پیش بینی قهرمان بر طبق قرعه نواکه و بس.......در ضمن سروش جان اصلا با حرفت در مورد رولند موافق نیستم حق به حقدار رسید رافا باید تو نهایتا 4 ست بازی رو میبرد ولی خوب نشد اون اسمش نواکم نظر داور کاملا درست بود و دیگه همینه.استرالیا 2012 سروش عزیز ست پنجم 4-2 ندال جلو بود و 30 -15 تو گیم سرو خودش اون بکند مسخره رو لب تور زد بیرون وجامو تقدیم نواک کرد و برخلاف شایستگی استرالیا رو برد......ولی ویمبی و یو اس 2011 نواک کاملا مستحق برد بود ومبارکش باشه موفق باشی سروش عزیز

من مطمئن هستم که نادال واورینکا رو میزنه. ولی اگه دقت کنی گفتم شگفتی!!! ولی شک نکن نادال با ماری به مشکل خواهد خورد. مثل اینکه یادت رفته دلپوترو چطور تو المپیک پارسال راجر رو اذیت کرد و نواک هم شکست داد و نفر سوم شد؟؟؟
در مورد رولند گاروس من نگفتم نواک به داور باخت. گفتم در مورد داوری نظری ندارم. 100% اون اسمش نوله خطا بود. هیچ شکی هم نیست. من میگم مقصر خود نواک است که هی میخواد توپها رو بفرسته رو بیس لاین. باید با رافا مثل خودش بازی میکرد و توپها رو مثل خود رافا برگشت میداد و زیاد به توپ زاویه نمیداد. ولی خوب نوله سبک بازیش همینه و هجومی بازی میکنه.
امیدوارم رافا و نوله فینال ویمبلدون امسال رو بازی کنن. که هم نوله انتقام بگیره و هم رافا بیاد نفر 2 جهان که اینقدر قرعه مسخره نشه.
[/QUOTE]
درسته دلپو تو المپیک خوب بود ولی گرند اسلم با المپیک خیلی فرق داره به نظرم. دلپو تا حالا تو ویمبی بیشتر از کوارتر بالا نیومده امسالم به کوارتر برسه و فرر باشه به نظرم میبازه......منم امیدوارم فینال بین نادال و جوکو باشه با این حرفتم موافقم که بازی رافا با اندی به مشکل میخوره ولی من میگم رافا اندی رو میبره> مگراینکه 2باره مثل پارسال 45 دقیقه برا بستن یه سقف وقت هدرر کنن
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 07:12 PM   #75
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

1st Round

Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 07:30 PM   #76
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

عجب Draw ـی برای نوله مهندسی کردن...

بازی های طرف نواک که دو زار دیدن نداره...

نادال - واورینکا - ماری - فدرر - سونگا یه طرف جدول

شرم بر این Draw!

Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 08:41 PM   #77
Mahrooz RF
Roger's Fan

آواتار Mahrooz RF

پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

خبر جدید: در ویمبلدون امسال قراره بجای تکنولوژیه چشم شاهین از چشم عقاب استفاده کنن
http://tennis-image.com/images/63169870765063523365.jpg

ویرایش توسط Mahrooz RF : 06-23-2013 در ساعت 09:44 PM
Mahrooz RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 09:09 PM   #78
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

راجر فدرر آماده چالش در ویمبلدون - راجر فدرر در مصاحبه قهرمانی(عنوان مصاحبه) روز یکشنبه پذیرفت - او آماده برای چالش است - از نظر پتانسیل او نیاز دارد ت ارافائل نادال-اندی ماری ونواک جوکوویچ راشکست دهد اگر او قصد دارد عنوان ویمبلدون راحفظ کند - فدرر قهرمان 7دوره ویمبلدون گفت:من قرعه دشوار را دوست دارم و از پرداختن به این مورد اجتناب نمیکنم. هیچ کنترلی روی آن وجود ندارد و تمام آن چیزی راکه شما بعنوان بازیکن تنیس میتوانیدکنترل کنید این مورد است که شما با چه کسی بازی میکنید یا با چه کسی روبرو خواهید شد. من قرعه بسیارمشکلی دارم بارافائل نادال که درکوارتر(8نفر)قراردارم----تمرکز من روی دوراول(درمقابل ویکتورهانسکو)میباشد. اگرشما میخواهید اینجا تورنمنت را ببرید باید بهترینها را شکست دهید. به همین دلیل من اینجا هستم. من خیلی خوشحال هستم که به اینجابرگشته ام و هیچ شکی هم درباره ان ندارم. همیشه یک مزیت هست------10سال قبل فدرر اولین عنوان از17 قهرمانی اصلی(گرانداسلم)را با پیروزی بر مارک فیلی پوسیس استرالیائی بدست اورد-------فدررادامه داد: این یک 10سال غیرقابل باوربود. من نمیتوانم باورکنم این موفقیت و لحظات دلپذیری که درطی این زمان وجود داشته است. من واقعا در تورنمنت ازخودم لذت میبرم.من مسابقات خیلی زیادی رابرده ام درمکانهای که در لحظات غیرقابل باوری پیروزشدم. من برای همیشه سپاسگزاراولین عنوان ویمبلدون هستم که قادر شدم همین جابه آن نائل شوم.----تمام اینها بیش ازحدسریع برای علاقه و خواسته های من اتفاق افتاد. من خوشحالم که هنوز بازی میکنم و به خودم فرصتهای میدهم تابرای عنوان اینجا(ویمبلدون)به مبارزه بپردازم و مانند 10 سال قبل که بعنوان مدافع عنوان قهرمانی اینجا امدم واقعاکاملابی نظیراست---------فدررشماره 3جهان رکورد66-7(بردوباخت)را در این سومین گرانداسلم فصل دارد-----من اعتقاد زیادی به چمن دارم-بیشترازانکه بر رویش بازی میکنم و بیشتر از آنکه درباره اش اموخته ام. من میدانم چه و کدام مورد برای بازی مهم است تا آن را انتخاب کنم.شور و هیجان هنوز با گذشته یکسان است.من هنوز گرسنه ام و اشتیاق برای برد دارم ..ومیخواهم ثابت کنم که چقدرخوب بازی میکنم. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 1004038_10151529317808732_549796766_n.jpg (39.2 کیلو بایت, 124 نمایش)
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 10:29 PM   #79
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

با سلام خدمت دوستان عزیز
یه پیشنهاد داشتم خدمت طرفداران راجر بزرگ : اگه موافق باشین تو طول دو هفته برگزاری ویمبلدون برای حمایت از اسطوره همه از یه امضا و آواتار استفاده کنیم انتخاب آواتار و امضا هم به عهده راجریای باتجربه تر .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 10:59 PM   #80
Mahmoud RF
Member

آواتار Mahmoud RF

پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط tennis hayrani نمایش پست ها
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه پیشنهاد داشتم خدمت طرفداران راجر بزرگ : اگه موافق باشین تو طول دو هفته برگزاری ویمبلدون برای حمایت از اسطوره همه از یه امضا و آواتار استفاده کنیم انتخاب آواتار و امضا هم به عهده راجریای باتجربه تر .
پیشنهاد جالبیه...
Mahmoud RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش