بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

4-18 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان رولند گاروس 2014؟
رافائل نادال 45 33.33%
نواک جوکویچ 37 27.41%
راجر فدرر 52 38.52%
داوید فرر 1 0.74%
سایر بازیکنان 0 0%
رأی دهندگان: 135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-28-2014, 10:42 PM   #61
289
Banned Users

پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک رافا گولبیس ماشا هالپ موگوروزا کویتووا
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

ماشا نشون داد میشه تو این گرند روش حساب کرد
مخصوصا که گربه سیاهش و لی نا هم حذف شدند
پیرونکووا البته مصدومیتی داشت اما ماریا کم اشتباه و سرحال بود
ژوکو هم امروز بازی خوبی به نمایش گذاشت
مسابقات جذابی در پیش داریم
289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 12:31 AM   #62
suarez
Junior Member

آواتار suarez

پستها: 7
سپاس: 68
در 7 پست 39 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer sharapova azarenka kvitova tsonga delpotro

باتوجه به قرعه اول همه از سخت بودن قرعه نادال وشاراپوواحرف میزدند اما شرایط جوری داره پیش میره که هی مسیرشون داره راحت تر میشه.البته تصورش هم سخته نادال تو رواند گاروس به فرر یا ماری ببازه حتی اگه خیلی سرحال نباشه.به نظر من نواک باتوجه به بازی که پارسالم انجام داد شانس زیادی برای بردن نادال داره ولی قبلش باید راجرو شکست بده واسه این کار شایدمثل 2011 بشه راجر بیاد فینال ولی نادال باز قهرمان شه. تو زنان که سرنا وییلیامز حذف شد به نظرم اگه ماشا به حریف گمنامی تو این مراحل نبازه قهرمانی تو مشتش. امیدوارم رادوانسکام حذف شه اصلا حال نمیکنم باهاش.
suarez آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی suarez به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 01:03 AM   #63
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

سـرنـا ویلیامز

نقل قول:
نوشته اصلی توسط swiss express نمایش پست ها
شكست سرينا ويليامز رو به تك تك اعضاي سايت تبريك ميگم. ویلیامز خودخواه وقتی در استانه شکست قرار داشت این بارهم یکی از Ball Boy ها رو مورد حمله قرار داد تا اتفاقات Us Open 2009 تداعی بشه.اونجا هم وقتی Kim Clijsters در نیمه نهایی با قدرت ویلیامز رو برد, سرینا یکی از داوران رو مورد حمله قرار داد که البته بعدها جریمه شد.

وقتی Line Umpire خطای Foot Fault ویلیامز رو اعلام کرد , سرینا شروع به فریاد کشیدن بر سر Line Umpire کرد که این رفتار توسط Umpire بازی unsportsmanlike conduct تشخیص داده شد.جالب آنکه سرینا یعدا اعتراف کرد که کاملا مطمئن هست که اون روز مرتکب Foot Fault شده بوده.که این نشان دهنده این نکته هست که او با آگاهی کامل به خطای خودش مرتکب این رفتار زشت شده بود.
بازی رو متاسفانه خونه نبودم که ببینم ولی کاملا میتونم تصور کنم حرکاتشو
نمیدونم ایشون کی میخواد یاد بگیره قرار نیست همیشه پیروز بشه ، گاهی اوقات باید ظرفیت باخت هم داشته باشی !

و در آخر : خاک تو سر مـریا اگه با این وضعیت قهرمان نشه !
تمام
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 06:13 AM   #64
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه

راجر فدرر در روزهای اولیه مسابقات رولاند گاروس از استرس و اضطراب خود قبل از بازی‌ها می‌گوید.
در روزهای اولیه مسابقات رولاند گاروس تنیس باز خونسرد سوئیسی، اظهار کرد که گاهی اوقات قبل و به هنگام مسابقه اضطراب پیدا می‌کند، فدرر در این باره گفت: گاهی اوقات برای من پیش آمده که قبل از مسابقه اضطراب دارم و مسابقه را می‌بازم. در این مواقع فکر نمی‌کنم که تنها دلیل باخت من مضطرب بودنم است، بلکه جو بازی خوب نبوده. به هنگام بازی ضربان قلب بالا می‌رود و بعضی اوقات احساس لرزش می‌کنم، اما دلیل آن را نمی‌دانم. بعضی اوقات در مسابقات تنیس پاهای شما سست می‌شود و شما سعی می‌کنید حرکت کنید.
او گفت: من در مسابقات ویمبلدون سال ۲۰۰۱ در مقابل پیت سامپراس مضطرب بودم، زیرا برای اولین بار بود که در زمین اصلی بازی می‌کردم و اولین بارم بود که حریف پیت بودم. به خاطر دارم که در آن بازی‌ دست‌هایم یخ کرده بود، اضطراب داشتم و ضربان قلبم بالا بود. این شرایط عادی نیست. بعد از آن موقعیت‌های دیگری همچون اولین فینالم یا اولین باری که مقام آوردم حین شرایط را تجربه کردم. این شرایط مانند اولین باری است که می‌خواهید سخنرانی کنید یا با فرد مورد علاقه‌تان صحبت کنید. بنابراین این شرایط عادی نیست و شما را مضطرب می‌کند.
فدرر با ۱۶ سال بازی در زمین‌های تنیس دیگر آموخته است که چگونه بر تفکرات منفی خود غلبه کند. او می‌گوید: این مسابقات طولانی است و با سرعت نمی‌توان به پیروزی رسید، درست مثل یک ماراتن می‌ماند. امروز من با تجربه ای که دارم با بی‌خیالی بیشتری به زمین مسابقه می روم.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 06:14 AM   #65
mohammad1368
Junior Member

آواتار mohammad1368

پستها: 14
سپاس: 6
در 14 پست 27 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال-جوکویچ.سره نا ویلیامز.شاراپووا
Red face پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi.A نمایش پست ها
این میروسلاو مچیر که توی ۱/۸ نواک افتاده و بازی اولش با کامکه هست همون قهرمان المپیک سئوله؟ اگه اونه یه کم پیر نیست؟

طریقه پیش بینی رو میگید من کاربر تازه واردم ممنون میشم بگید
mohammad1368 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-29-2014, 06:30 AM   #66
lordmani
Member

آواتار lordmani

نواک جوکوویچ وقتی دارد مسابقه می‌دهد می‌خواهد حریفش را شکست دهد و خیلی هم ظالمانه این کار را می‌کند. اما وقتی ماسک ورزشکار حرفه‌ایش را از صورت برمی‌دارد، موجودی است بامزه، خوش‌قلب و بدون ذره‌ای تکبر.

در بازی با ژوائو سوسا در اوپن فرانسه، وقتی ست اول را 6 - 1 برده بود و در ست دوم 5 - 2 پیش بودT یک توپ‌جمع‌کن را دعوت کرد کنارش بنشیند و از او پذیرایی جالبی را به عمل آورد. این کار او با استقبال جالب هواداران حاضر در رولان‌گاروس همراه بود.
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 08:27 AM   #67
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 03:01 PM   #68
Rafaello
Senior Member

آواتار Rafaello

پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده

این پسره حریف رافا چه اعتماد به نفسی داره, چه بکهندهایی میزنه

نفس رافا رو گرفته تازه برکشم کرده
!

Rafaello آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 03:19 PM   #69
Najmeh5576
Senior Member

پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،

ولي من دوست داشتم دو تا خواهر بهم ميخوردند ببينم بازيشون چطور ميشه. :)
Najmeh5576 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Najmeh5576 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2014, 05:11 PM   #70
lordmani
Member

آواتار lordmani

سایت شبکه «یورواسپورت» در شروع رقابت‌های اوپن فرانسه با استفان ادبرگ ستاره سابق تنیس جهان که از اوایل سال جدید میلادی مربیگری راجر فدرر قهرمان 17 دوره گرند اسلم را بر عهده گرفته، گفت‌وگویی انجام داده است. ادبرگ در این گفت‌وگو درباره وضعیت شاگردش حرف زده است.

آقای ادبرگ، چقدر از همکاری با راجر فدرر در اوپن استرالیا، اولین گرنداسلم فصل رضایت داشتید؟

ما هر دو از همکاری با هم در ملبورن راضی بودیم. البته امیدوار بودیم که راجر بتواند تا آخر پیش برود (فدرر در نیمه نهایی حذف شد)اما وقتی به نتایج سال گذشته او نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که او تورنمنت موفقی را برگزار کرد.

راز عملکرد خوب فدرر در فصل جدید چیست؟

این مسئله ای نیست که بتوان توضیح داد. او سال گذشته مصدومیت‌های زیادی داشت ودر حال حاضر مسئله مهم این است که راجر مدت زیادی است بدون درد و ناراحتی تمرینات خوبی را انجام می‌دهد و همین باعث شده تا او در مسابقات بیشتری شرکت کند و اعتماد به نفسش هم بیشتر از گذشته شود. من هم از زمانی که با او کار می‌کنم سعی کردم روحیه و نگاه جدیدی را به او بدهم .

دقیقا درباره چه مسائلی با او صحبت کردید؟

یکی از مسائلی که درباره‌اش حرف زدیم این بود که او چگونه در بازی‌اش پیشرفت کند. هرچه باشد فدرر 32 سال‌اش است و فکر می‌کنم که باید بیشتر تهاجمی بازی کند. او خودش هم به این موضوع پی برد و برای همین از من خواست تا راه حل‌های جدیدی به او نشان بدهم.

مسئله‌ایی که به چشم می‌آید این است که فدرر بیشتر از گذشته لب تور می‌آید.

البته این قسمتی از بازی او بوده که فقط باید آن را بهتر از گذشته‌ کند. به نظر من او بازیکن بسیار کاملی است و برای اینکه بتواند از همه توانایی‌هاش استفاده کند نیاز به زمان و فضای بیشتری دارد. او در گذشته بیشتر از ته زمین بازی می‌کرد و حالا باید سعی کند برای موفقیت بیشتر جلوتر و تهاجمی‌تر بازی کند. فکر می‌کنم خیلی‌ها با نظر من موافق‌اند که راجر از ته زمین نمی‌تواند مقابل بهترین‌های جهان موفق بشود. سلاح او سرویس خوب، فورهند خوب و والی مطمئن است و او باید از این سلاح‌هاش بیشتر استفاده کند.

شما همیشه برای فدرر یک الگو بوده‌اید. آیا این مسئله برای همکاری شما یک نعمت محسوب می‌شود و یا بالعکس ؟

من فکر می‌کنم ما هر دو برای یکدیگر احترام زیادی قائل‌ایم. من زمانی که راجر کوچک بوده براش الگوی کوچکی بودم. الگوی من هم بیورن بورگ بود. من برای راجر احترام بسیار زیادی چه به عنوان یک بازیکن تنیس و چه به عنوان سفیر ورزش قائل هستم. ما همدیگر را به خوبی درک می‌کنیم و این انرژی مثبتی به من می‌دهد.

برای همکاری بلند‌مدت صحبتی با هم کرده‌اید؟

قرار است تا پایان سال با هم کار کنیم و من 10 تا 15 هفته با او در سفر خواهم بود و هر تصمیمی که بخواهیم بگیریم به نتایج بدست آمده بستگی نخواهد داشت. من در کنار او خواهم بود و حتی اگر با او به سفر نروم جور دیگری با او کار خواهم کرد.

فکر می‌کنید فدرر این توانایی را دارد که بتواند دوباره قهرمان گرنداسلم بشود؟

من واقعا فکر می‌کنم که او می‌تواند یک گرنداسلم دیگر ببرد. این مسئله را به خودش هم گفته‌ام. پیشرفتی که در بازی‌اش به وجود آمده این امیدواری را به من داده که با کمی خوش‌شانسی در قرعه حریفان‌اش می‌تواند در ویمبلدون و اوپن آمریکا شانس قهرمانی داشته باشد. اما در اوپن فرانسه این کمی سخت‌تر است.
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش