بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-30-2011, 06:44 AM   #61
farzin123
Member

پستها: 48
سپاس: 8
در 43 پست 593 بار سپاسگزاری شده

آمار بازی
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg federer-giraldo.JPG (77.7 کیلو بایت, 89 نمایش)
farzin123 آنلاین نیست.  
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farzin123 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 06:55 AM   #62
javi
Senior Member

آواتار javi

پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic

سلام محمد رضا، تبریک میگم
javi آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 06:55 AM   #63
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord amir نمایش پست ها
تبریک به دوستداران تنیس بابت پیروزی اسطوره.
البته این نسیمی بود از طوفان وعده داده شده راجری
منتظر سونامی در امریکا هستیم.
مرسی راجر
واقعا نسیم هم نبود ، ارور هایی میداد که من نمیدم ، راجر با این بازی به برادر سونگا هم میبازه
Behnam RF آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 07:47 AM   #64
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

خداروشکر که راجر تو این چند روز یه ریکاوری مناسب داشته و سطح بازیش رو ارتقاء بخشیده.
این جور اگرسیو بازی کردن آدم رو به وجد میاره . فورهند بکهند باز بهتر از قبل بود و به خصوص ریترن های زیبای فورهندی که داشت امیدوار کننده بود.
(فورهند یکم لغزش داشت هرچه به آخر بازی پیش میرفت که اونم به نظرم قابل بهبوده)نا گفته نمونه جیرالدو هم حریف آنچنان سرسختی نبود در عین حال واقعا ضربات سنگینی داشت . بیشتر مشکلش تو سرویس و ریترن هاش بود .
تقریبا میشه گفت سرو راجر یه کم مشکل ساز شد واسش . در بازی های بعدی شدیدا به سرو اول نیاز داره که خب انشاالله اونم درست بشه .
اما یه سری لج بازیا و یه دندگی هایی که راجر همیشه داشته تو بازیش (و مختص خودشه) رو هرگز فراموش نکرده بود آخه کی رو سرو دوم میره واسه والی؟!!! نه 1بار نه 2بار نه..... چیپ اند چارج های بی مورد و از دست دادن پوینت های حساس در عین سادگی اونها (به شخصه ازین حرکتاش بعضی وقتا خوشم میاد مثلاً وقتی اپن کورت رو بیخیال میشه و دوتا سه تا شات دقیقا جلوی حریف میزنه آخرشم ارور میده البته نه تو بازی های حساس . فقط امیدوارم تو راند های بعدی که بازی ها به مراتب سخت تر میشه دنبال این جور پوینتای ریسکی نباشه)

دوس دارم این حرفتو ثابت کنی اسطوره "It's just a number that's changed"

========

AndreS آنلاین نیست.  
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 07:58 AM   #65
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

در مورد سطح بازی راجر که هیچ نظری نمیدم ، ولی امیدوارم تا آخر تورنمنت همینجور اگرسیو باشه ، باخت هم فدای سرش ، ولی نایسته ته زمین از بردیچ و سونگا وینر بخوره.
Afshin آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 08:13 AM   #66
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز دوم

سابينه ليسيكي-الونا بوندارنكو(بازي اول در زمين شماره17)

به مانند مسابقه بين هيتر واتسون و ماريا شاراپوا،ليسيكي هم در آكادمي تنيس بالتيري بزرگ شده و من براي سال هاي متمادي با او كار كرده ام.او هميشه در زمين مسابقه روحيه خوبي دارد و اگر بتواند از مصدوميت در امان بماند،آينده بسيار درخشاني خواهد داشت.
اين دو قبلا يكبار در مسابقات آزاد آمريكا در سال 2008 باهم مسابقه داده اند كه بوندارنكو در سه ست پيروز شد.بوندارنكو تنيسور با تجربه اي است كه نتايج بسيار خوبي در مسابقات انفرادي و همچنين دوبل داشته است.او ابزار قوي براي بازي كردن ندارد،ولي شما را مجبور به پوشش نقاط زيادي از زمين مي‌كند.ليسيكي علاقه دارد كه براي ضربه هايش اقدام كند.او هم ازسمت فورهند و هم از سمت بكهند محكم ضربه مي‌زندو سرويسش يكي از بهترين ها در تور است.او براي بردن به درصد بالايي از سرويس هاي اول خود نياز دارد و درضمن بايد درطول مسابقه صبور باشد.من به ليسيكي شانس بيشتري مي‌دهم چون بوندارنكو مصدوميت هاي طولاني داشته(او تا ماه مي به دليل آسيب ديدگي از ناحيه مچ و زانوي راست بازي نكرد) و همچنين چون ليسيكي فصل خيلي خوبي داشته و بر روي هارد كورت خوب بازي مي‌كند.

پيش بيني نيك:ليسيكي در 3 ست.

يلنا يانكويچ-آليسون ريسكه(بازي دوم در زمين گرنداستند(Grandstand))

يانكويچ درحالي پا به اين مسابقه مي‌گذارد كه رنك 12 را در اختيار دارد و بعد از رسيدن به فينال سينسيناتي از اعتماد به نفس بالايي برخوردارست.جالب خواهد بود كه ببينيم او چگونه بعد از آن عملكرد باز مي‌گردد،اين كه ببينيم آيا او مي‌تواند سطح بازي خود را براي دوهفته نگه دارد.يانكويچ سه سال پيش فيناليست اين مسابقات بود و قطعا استعداد لازم براي تكرار آن موفقيت را دارد.
از نظر من همه چيز به يانكويچ بستگي دارد.چند سال پيش حركت او در زمين عالي بود،ولي درحال حاضر به نظر نمي‌رسد كه مثل گذشته زمين را پوشش بدهد.بكهند دودستي او كماكان يكي از بهترين هاست،و وقتي او به داخل زمين مي‌آيد و بكهندش را داون د لاين مي‌زند،شكست دادن او خيلي سخت مي‌شود.در مقابل ريسكه،او بايد از همان اول شروع به ديكته كردن بازي كند و به تماشاگران اجازه ندهد كه نقش تعيين كننده در بازي پيدا كنند.يانكويچ به خاطر احساساتش كمي غيرقابل پيش بيني است. بنابراين هرچه مسابقه طولاني تر شود،شانس ريسكه براي برد بيشتر مي‌شود.من فكر مي‌كنم كه يانكويچ برنده مي‌شود ولي اين مسابقه جالب خواهد بود.

پيش بيني نيك:يانكويچ در 2 ست.

نواك جوكويچ-كانر نيلاند(بازي سوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

من وقتي كه بر روي نوشته امروز كار مي‌كردم،نمي‌دانستم جوكويچ دقيقا با چه كسي بازي مي‌كند و صادقانه مي‌گويم كه فرقي هم نمي‌كند.اين مسابقه فقط به جوكويچ و سلامتي شانه راست او مربوط مي‌شود.او در فينال سينسيناتي مجبور به انصراف شد و اين مي‌تواند تاثير زيادي بر او بگذارد.او هنوز ركورد57-2 برد در برابر باخت در امسال دارد و 9 عنوان قهرماني كسب كرده است كه فوق العاده است.
اين سوال به تازگي از من پرسيده شده كه من جوكويچ را در برابر بزرگان تنيس چگونه مي‌بينم و من باور دارم كه او دقيقا در بين آن ها قرار دارد.من فكر نمي‌كنم كسي در تاريخ تنيس وجود داشته باشد كه به اندازه‌ي جوكويچ فعلي در همه نقاط بازيش استوار بوده باشد.بازي او خيلي كامل است طوري كه حتي گرفتن ست هم از او كار خيلي مشكليست.در زمين بازي او بازيگر اصلي است.به نظر من او به دور بعد صعود مي‌كند ولي من به شانه هاي او در حين بازي توجه مي‌كنم.

پيش بيني نيك:جوكويچ در 3 ست.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 10:35 AM   #67
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

ایا شبکه ی TRT 3 مسابقات US OPEN را پخش میکند ؟ چون من هم مسیر ترکست را دارم هم یوتلست. خواهش میکنم زود به من جواب بدید.
Behr@d آنلاین نیست.  
قدیمی 08-30-2011, 10:40 AM   #68
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bebe نمایش پست ها
ایا شبکه ی TRT 3 مسابقات US OPEN را پخش میکند ؟ چون من هم مسیر ترکست را دارم هم یوتلست. خواهش میکنم زود به من جواب بدید.
خیر دوست عزیز ، واقعا متاسفم ولی به جز کانال JSC Sport 2 راهی برای تماشای رایگان مسابقات نیست.
Afshin آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2011, 10:40 AM   #69
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

ایا به راستی TVE INTERNACIONAL مسابقه ی فینال در صورت حضور نادال را پخش می کند.
Behr@d آنلاین نیست.  
قدیمی 08-30-2011, 10:55 AM   #70
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bebe نمایش پست ها
ایا به راستی TVE INTERNACIONAL مسابقه ی فینال در صورت حضور نادال را پخش می کند.

100% نمیشه گفت ، ولی به احتمال فراوان پخش میکنن.
Afshin آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش