بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-26-2014, 07:04 PM   #631
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

کل دنیا بازی رو دیدن من دلیلی نمی بینم بیشتر از این توضیح بدم...به هر حال دوستان از شرایط طبیعی روحی هم برخوردار نیستند زیاد نمی شه اتکا کرد به حرف هاشون با توجه به شرایطی که دارن...مثلا کسی که می گه استن خوش اخلاق نبود(تاریخی ترین جمله ی استرالیا 2014) خب طبیعیه که از چه شرایط روحی و روانی برخورداره...اما خب چند نکته می گم و بس:

بنده هیچ وقت نگفتم که مصدومیت نادال کاملا «الکی» بوده یا اینکه ایشون هیچ گونه «دردی» نداشتن...اتفاقا بنده گفتم که شرایط بدنی ایشون «طبیعی و نرمال» نبود. بحث من سر اون مدیکال تایم اوت بود که در اون بازه ی زمانی دقیقا بعد از برک شدن گرفت. دنیا دید، شما هم دیدید که قضیه چی بود. اگه یه ست جلو می بود هم می گرفت تایم رو؟!!!...اگه اونجا برک نمی شد هم اون تایم رو می گرفت؟!!!...نه خودتون رو گول بزنید، نه من رو و نه حتی حاضران در rod laver رو که به خوبی به این قضیه واکنش نشون دادند...
یعنی واقعا خودتون هم اعتقاد دارید که رافا هیچ قصد و نیتی خدایی نکرده برای بر هم زدن ریتم بازی استن نداشت؟!!!!...عجیبا غریبا...

بنده هم عمیقا متاسفم که رافا درد داشت و نتونست همون ریتم ست اول و اوایل ست دوم خودش رو داشته باشه...ای کاش اون مقدار درد رو هم نمی داشت تا بازی اصلیش رو بکنه..اون موقع هم هوادارا فینال زیبا تر و فنی تری رو می دیدن و هم اینکه مشخص می شد که ایشون همون یک ست رو می تونستند بگیرن یا خیر...

ویرایش توسط roger 4 ever : 01-26-2014 در ساعت 07:12 PM
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 07:11 PM   #632
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

اکثر تماشاگرا تو ورزشگاه ارازل و اوباش بودن
اصولا استرالیایی ها همینن
بازی تیم ملی ایران سال 98 یادم هست

بهترین هوادارا واسه یو اس اون ورولند هستن
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 07:12 PM   #633
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
حاضران در rod lover رو که به خوبی به این قضیه واکنش نشون دادند...
یعنی واقعا خودتون هم اعتقاد دارید که رافا هیچ قصد و نیتی خدایی نکرده برای بر هم زدن ریتم بازی استن نداشت؟!!!!...عجیبا غریبا...
حاضران در راد لیور آره نا هم شکر زیادی خورند.

هیچ کس نمیتونه بگه که نیت درونی رافا چی بوده.

من که رجیم و لعین هستم ولی برای اون دوستای مسلمونم میذارم اینو :

وَإِذَا خَلَوْاْ عَضُّواْ عَلَيْكُمُ الأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

از شدت خشم بر شما سر انگشتان خود را میگزند بگو به خشم خود بميريد كه الله به راز درون

سينه ‏ها داناست.

قرآن کریم،سوره مبارکه آل عمران، آیه شریفه 119

إِنَّ اللّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

الله به راز درون سینه ها آگاه است.
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 07:33 PM   #634
vahid nadal
Junior Member

پستها: 16
سپاس: 146
در 9 پست 63 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
کل دنیا بازی رو دیدن من دلیلی نمی بینم بیشتر از این توضیح بدم...به هر حال دوستان از شرایط طبیعی روحی هم برخوردار نیستند زیاد نمی شه اتکا کرد به حرف هاشون با توجه به شرایطی که دارن...مثلا کسی که می گه استن خوش اخلاق نبود(تاریخی ترین جمله ی استرالیا 2014) خب طبیعیه که از چه شرایط روحی و روانی برخورداره...اما خب چند نکته می گم و بس:

بنده هیچ وقت نگفتم که مصدومیت نادال کاملا «الکی» بوده یا اینکه ایشون هیچ گونه «دردی» نداشتن...اتفاقا بنده گفتم که شرایط بدنی ایشون «طبیعی و نرمال» نبود. بحث من سر اون مدیکال تایم اوت بود که در اون بازه ی زمانی دقیقا بعد از برک شدن گرفت. دنیا دید، شما هم دیدید که قضیه چی بود. اگه یه ست جلو می بود هم می گرفت تایم رو؟!!!...اگه اونجا برک نمی شد هم اون تایم رو می گرفت؟!!!...نه خودتون رو گول بزنید، نه من رو و نه حتی حاضران در rod laver رو که به خوبی به این قضیه واکنش نشون دادند...

بنده هم عمیقا متاسفم که رافا درد داشت و نتونست همون ریتم ست اول و اوایل ست دوم خودش رو داشته باشه...ای کاش اون مقدار درد رو هم نمی داشت تا بازی اصلیش رو بکنه..اون موقع هم هوادارا فینال زیبا تر و فنی تری رو می دیدن و هم اینکه مشخص می شد که ایشون همون یک ست رو می تونستند بگیرن یا خیر...
دوست عزیز اولا ک من ب شما بی احترامی نکردم ک شما... بیخیال گفتار هرکس نشانه شخصیت اوست.من گفتم خیلی خوش اخلاق نبود اینپو هم همه دیدن در ست دوم. دوما انگار شما حرفایی ک من درباره مصدومیت کمر زدمو نخوندی یا چون دچارش نشدی نمیدونی یعنی چی(ایشالا ک نشین) ولی مدیکال تایم اوت رو از درد گرفت.حرفتون مسخرست ک میگین الکی گرفته.واقعا نمیدونین چه دردی داره وگرنه اینطور ی بی منطق نمیگفتین تایم اوتش الکی بوده.امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز./
vahid nadal آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی vahid nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 07:39 PM   #635
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid nadal نمایش پست ها
دوست عزیز اولا ک من ب شما بی احترامی نکردم ک شما... بیخیال گفتار هرکس نشانه شخصیت اوست.من گفتم خیلی خوش اخلاق نبود اینپو هم همه دیدن در ست دوم. دوما انگار شما حرفایی ک من درباره مصدومیت کمر زدمو نخوندی یا چون دچارش نشدی نمیدونی یعنی چی(ایشالا ک نشین) ولی مدیکال تایم اوت رو از درد گرفت.حرفتون مسخرست ک میگین الکی گرفته.واقعا نمیدونین چه دردی داره وگرنه اینطور ی بی منطق نمیگفتین تایم اوتش الکی بوده.امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز./
عزیزم بنده هم به شما هیچ نوع بی احترامی نکردم...فقط عرض کردم با توجه به شکستی که بازیکن مورد علاقتون داشته از لحاظ روحی شرایط مساعدی ندارید...منظورم این بود که ناراحت و غمگین هستید...همین...سوء تفاهم نشده باشه...

با تشکر و سپاس و آرزوی موفقیت متقابل...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 07:53 PM   #636
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

کل استرالیا یه طرف . این عکس یه طرف . خیلی خوبه . شیره علی نیلی

Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 08:03 PM   #637
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

بازم تبریک به استن.
البته نیما جان در ست دوم استن داشت کاملا در مورد رافا صحبت میکرد.حالا تکرارش رو ندیدم هنوز اما کاملا کلمه He رو بر زبون آورد و گفت من باید بدونم برای چی مدیکال تایم گرفته.

اما در پایان بازی جبران کرد به نظرم و مثل یک جنتلمن واقعی رفتار کرد.آفرین به شخصیتش و رفتار عالیش که اول و آخر تنیس همین رفتارهاست.
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 08:07 PM   #638
rezapor
Senior Member

پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-

من به نوبه خودم قهرمانی وارنینکا رو به طرفداری اسطوره تبریک میگم .خداییش حق به حقداررسید.وجام به سویس رفت .فقط یه چیزی بگم دوره افول نادال خیلی زود شروع شده گرچه الان فدرر توی سن 32سالگی تا سمی بالامیاد (وبه دلیل خستگی وکم آوردن نفس ونه مصدومیت ) به رنک اول تنیس میبازه ، وقتی توی سن 28سالگی بود عمرا توی فینال به یه رنک غیرازتاپ 1تا6می باخت .و کلا نادال توی تمام فینالهایی که جلوی فدرر،مورای و جوکوییچ باخته تمارض به مصدومیت کرده و بازی رو نگه داشته تا بازیکن طرف مقابل سرد بشه و این یه شگرد حرفه ای خودش هست اگرهم کسی بهش اعتراض کنه کارناجوانمردانه ای کرده .
rezapor آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 08:07 PM   #639
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

یک نتیجه غیر قابل پیش بینی!!!!

این از زیبایی های ورزشه!!!نتیجه خیلی منو شوکه کرد!!!

نتیجه و بازی خیلی به یو اس اپن 2009 راجر - خوان شباهت داشت.
خوان یه فینال یه گرند و استان یه فینال یه گرند.

رافا هم کم کم داره به مرحله هایی از کریرش میرسه که راجر بعد از سال 2008 رسید.

استان همبه مرحله ای رسیده که همه روش حساب باز میکنن و تنیس رو جذاب تر میکنه.

به امید یه تنیس غیر قابل پیش بینی.
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 08:24 PM   #640
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

دوستان همین الان 8.55 ابوظبی 2 داره بازی رو تکرار میکنه
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش