|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#631 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
کل دنیا بازی رو دیدن من دلیلی نمی بینم بیشتر از این توضیح بدم...به هر حال دوستان از شرایط طبیعی روحی هم برخوردار نیستند زیاد نمی شه اتکا کرد به حرف هاشون با توجه به شرایطی که دارن...مثلا کسی که می گه استن خوش اخلاق نبود(تاریخی ترین جمله ی استرالیا 2014) خب طبیعیه که از چه شرایط روحی و روانی برخورداره...اما خب چند نکته می گم و بس:
بنده هیچ وقت نگفتم که مصدومیت نادال کاملا «الکی» بوده یا اینکه ایشون هیچ گونه «دردی» نداشتن...اتفاقا بنده گفتم که شرایط بدنی ایشون «طبیعی و نرمال» نبود. بحث من سر اون مدیکال تایم اوت بود که در اون بازه ی زمانی دقیقا بعد از برک شدن گرفت. دنیا دید، شما هم دیدید که قضیه چی بود. اگه یه ست جلو می بود هم می گرفت تایم رو؟!!!...اگه اونجا برک نمی شد هم اون تایم رو می گرفت؟!!!...نه خودتون رو گول بزنید، نه من رو و نه حتی حاضران در rod laver رو که به خوبی به این قضیه واکنش نشون دادند... یعنی واقعا خودتون هم اعتقاد دارید که رافا هیچ قصد و نیتی خدایی نکرده برای بر هم زدن ریتم بازی استن نداشت؟!!!!...عجیبا غریبا... بنده هم عمیقا متاسفم که رافا درد داشت و نتونست همون ریتم ست اول و اوایل ست دوم خودش رو داشته باشه...ای کاش اون مقدار درد رو هم نمی داشت تا بازی اصلیش رو بکنه..اون موقع هم هوادارا فینال زیبا تر و فنی تری رو می دیدن و هم اینکه مشخص می شد که ایشون همون یک ست رو می تونستند بگیرن یا خیر... ویرایش توسط roger 4 ever : 01-26-2014 در ساعت 07:12 PM |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#632 |
Former Staff
|
![]()
اکثر تماشاگرا تو ورزشگاه ارازل و اوباش بودن
اصولا استرالیایی ها همینن بازی تیم ملی ایران سال 98 یادم هست بهترین هوادارا واسه یو اس اون ورولند هستن |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#633 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
هیچ کس نمیتونه بگه که نیت درونی رافا چی بوده. من که رجیم و لعین هستم ولی برای اون دوستای مسلمونم میذارم اینو : وَإِذَا خَلَوْاْ عَضُّواْ عَلَيْكُمُ الأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ از شدت خشم بر شما سر انگشتان خود را میگزند بگو به خشم خود بميريد كه الله به راز درون سينه ها داناست. قرآن کریم،سوره مبارکه آل عمران، آیه شریفه 119 إِنَّ اللّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ الله به راز درون سینه ها آگاه است. |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#634 | |
Junior Member
پستها: 16
سپاس: 146
در 9 پست 63 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی vahid nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#635 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
با تشکر و سپاس و آرزوی موفقیت متقابل... |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#636 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
کل استرالیا یه طرف . این عکس یه طرف . خیلی خوبه . شیره علی نیلی
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Afshin,
Ahoura,
AndreS,
Ehsλn,
GREAT ROGER,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
Meysam94,
moris,
MRF,
msh13792,
mspayam,
Nima93,
omidd,
pasia,
pouriya.alex,
Pouya,
Roger Federer#1,
rojhin,
sina1993,
The Rock,
سلام
|
![]() |
#637 |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]()
بازم تبریک به استن.
البته نیما جان در ست دوم استن داشت کاملا در مورد رافا صحبت میکرد.حالا تکرارش رو ندیدم هنوز اما کاملا کلمه He رو بر زبون آورد و گفت من باید بدونم برای چی مدیکال تایم گرفته. اما در پایان بازی جبران کرد به نظرم و مثل یک جنتلمن واقعی رفتار کرد.آفرین به شخصیتش و رفتار عالیش که اول و آخر تنیس همین رفتارهاست. |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#638 |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]()
من به نوبه خودم قهرمانی وارنینکا رو به طرفداری اسطوره تبریک میگم .خداییش حق به حقداررسید.وجام به سویس رفت .فقط یه چیزی بگم دوره افول نادال خیلی زود شروع شده گرچه الان فدرر توی سن 32سالگی تا سمی بالامیاد (وبه دلیل خستگی وکم آوردن نفس ونه مصدومیت ) به رنک اول تنیس میبازه ، وقتی توی سن 28سالگی بود عمرا توی فینال به یه رنک غیرازتاپ 1تا6می باخت .و کلا نادال توی تمام فینالهایی که جلوی فدرر،مورای و جوکوییچ باخته تمارض به مصدومیت کرده و بازی رو نگه داشته تا بازیکن طرف مقابل سرد بشه و این یه شگرد حرفه ای خودش هست اگرهم کسی بهش اعتراض کنه کارناجوانمردانه ای کرده .
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#639 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
یک نتیجه غیر قابل پیش بینی!!!!
این از زیبایی های ورزشه!!!نتیجه خیلی منو شوکه کرد!!! نتیجه و بازی خیلی به یو اس اپن 2009 راجر - خوان شباهت داشت. خوان یه فینال یه گرند و استان یه فینال یه گرند. رافا هم کم کم داره به مرحله هایی از کریرش میرسه که راجر بعد از سال 2008 رسید. استان همبه مرحله ای رسیده که همه روش حساب باز میکنن و تنیس رو جذاب تر میکنه. به امید یه تنیس غیر قابل پیش بینی. |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Ahoura,
GREAT ROGER,
javi,
kiavash,
moris,
MRF,
msh13792,
Nima93,
omidd,
pouriya.alex,
rojhin,