|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 186
سپاس: 388
در 162 پست 1,248 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجرفدرر.گریگوری دیمیتروف.خوان مارتین دلپوترو
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی zhako به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
واقعا فدرر از لحاظ برخورد شخصیتی در حین بازی خیلی خیلی تو دار و افتاده و لایق هستش دمش گرم
برعکسش جکو . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
![]()
اول از همه تبریک میگم این قهرمانی رو به دوستداران نوله
بازی هیجانی و جذابی بودش خصوصا اگه راجر میتونست قهرمان بشه اما ورزش همین یسرش باخته و یسرش برده. من بازیای قبلی راجرو ندیدم ولی انتظار خودم این بودش که بهتر از این بازی کنه نوله هم نسبت به دوسال پیش خیلی بهتر بودش ست اول نوله خوب بود و راجر برد اما از بریک ست دوم راجر بازیش بهتر شدش اما سرو عالی نوله اجازه هنرنمایی به راجر نداد. بعد اینکه ست 4برد احساس کردم میشه ببریم فرصت بریک هم داشت ولی در مجموع میلیمتری برد نوله و این نشون میده که بازی راجر نوله همیشه 50.50 هستش. تا ست 3 هر دو خوب سرو زدن اما دو ست پایانی افت کردش و نوله بهتر از فرصت استفاده کردو قهرمان شدش. بعد اینکه بازی تموم شد تیوی رو خاموش کردم و الان فهمیدم راجر اشکش دراومده که این خیلی ناراحتم کردش بهرحال یکی از بهترین فرصتای راجر بود برای فتح گرندی دیگر. شک ندارم راجر یک گرند دیگه میگیره حالا کی و کجا خدا میدونه از چهرش مشخص بود عطش زیادی برای فتح گرند دیگه داره خصوصا ویمبی و یو اس. اینکه راجر با 33 سال سن اینگونه نزدیک بازی میکنه و نفر 3 جهان باشه نشون میده کار نشد برای راجر وجود خارجی نداره. زندگی ادامه داره حداقل دوسال دیگه راجر بازی میکنه و میتونه این اشکو تبدیل به لبخند بکنه.این شکست تلخ بود خیلی خیلی اما چه میشه کرد باید کنار اومد. بدرووووووووود دوستان ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]()
اینجور که معلومه باید برای تنیس خوب تا یک ماه دیگه و تا مسترز کانادا منتظر باشیم
خوشبختانه دل پوترو از مسترز کانادا به میادین برمیگرده ویرایش توسط KING OF CLAY : 07-07-2014 در ساعت 11:53 AM |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Rafa's Fan
|
![]()
نواک بعد از برد دیروز توی رنکینگ race to london هم از رافا جلو افتاد
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Member
پستها: 47
سپاس: 123
در 42 پست 277 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: THE KING AND THE GRATEST PLAYER OF ALL TIME ROGER FEDERER
|
![]()
آقا فدرر میاد رنک 3؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rafa's Fan
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
تبریک می گم به همه ی هوادارای جوکوویچ این قهرمانی رو...در مورد بازی خیلی حرف ها می شه زد اگه بخوام بنویسم مطمئنا از حوصله خارج هست، برای همین سعی می کنم تا جای ممکن حرف هام رو کوتاه کنم...
1 - قبل از بازی گفتم که اگه راجر همون سبکی رو که در 3 بازی اخیرش در فصل جاری مقابل جوکوویچ انجام داده بود رو تکرار کنه، شانس بسیار بالایی برای پیروزی خواهد داشت. این سبک بازی چی بود؟ مهم ترین پارامتر هاش «آمادگی ذهنی» و «تنوع» بود. یعنی اینکه راجر تنیس رو به شکل «کامل» بازی کنه و همه ی سلاح های مخصوص به خودش را به کار بگیره و اون ها رو تو بازی پخش کنه...یعنی اینکه بیاد لب تور، والی کنه، دراپ شات بزنه، در رالی ها تنوع به خرج بده، ضربات گوناگون بزنه، اسلایس کنه و در یک کلام، از بازیش «لذت» ببره...البته همه ی اینا به سادگی گفتن نیست، مهم اینه که از همه ی این عواملی که من گفتم در «زمان درست» و «مکان درست» استفاده بشه...راه پیروزی بر نوله همینه..تنوع، تنوع و دیگر هیج... 2 - حالا راجر چه قدر در به کار گیری این استراتژی موفق بود؟! من معتقدم موفق بود اما اشتباهاتی هم داشت...قبل از بازی گفتم که «لحظه ی طلایی» این بازی ست دوم خواهد بود...3 بازی اخیرشون در فصل جاری نشون داده بود که ست دوم می تونه برای راجر از لحاظ «سبک» بازی در ست سوم، بسیار کلیدی باشه...متاسفانه مهم ترین بخش بازی آغاز ست دوم بود که راجر در یک لحظه غفلت، اون و از دست داد...شاید تا حدی هم اجتناب ناپذیر بود چون تایبرک بسیار سنگینی رو سپری کرده بود...اما اشتباهات راجر چی بود؟ در بند 1 تاکید کردم که «زمان» و «مکان» به کار گیری سلاح های بازی راجر خیلی مهمه...امروز راجر بسیار، بسیار و بسیار در روی تور اومدن «عجول» بود...شما از لحاظ تاکتیکی باید موقعی روی تور بیایید که در یک حد قابل قبولی در پوینت مورد نظر بازی حریف رو تحت فشار گذاشته باشید، اما فدرر یه هیچ عنوان به این مسئله دقت نداشت...البته عجول بودن یک بحثه، اصرار بر عجول بودن هم بحثه دیگه ای هست...راجر متاسفانه آنالیز درستی هم در طی بازی نداشت...3 نوع آنالیز وجود داره در ورزش، قبل از بازی، در حین بازی و پس از بازی...قبل از بازی آنالیز راجر قابل قبول بود تا حدی اما در حین بازی نتونست آنالیز دقیقی داشته باشه از نواک وگرنه می تونست خیلی مواقع باز هم ماهی و از آب دربیاره... 3 - البته این قدر هم نباید ساده نگاه کرد..من معتقدم که شاید راجر «چاره ای» جز ریسکی کار کردن روی تور نداشت...بله راجر در رالی ها بد نبود اما باید توجه داشت که نمی تونه از لحاظ فیزیکی مدت زیادی رو با امثال نواک رالی کنه...شاید واقعا چاره ای نداشت در ریسکی اومدن روی تور در جهت کوتاه کردن پوینت ها...اما به نظرم باز هم می شد این دقت عمل رو بیشتر کرد...می شد راجر، می شد... 4 - شگفت انگیز هست...راجر فدرر با همه این اشتباهات برای من شگفت انگیز بود...ست چهارم راجر نشون داد برای اولین بار در چند سال اخیر که پلن بی هم وجود داره و اون هم چیزی نیست جز بازی «انتحاری»...ست چهارم بی نظیر بود راجر و «تنیس انتحاری» رو به معنای واقعی کلمه معنا کرد...این «انگیزه» و «قدرت» برای من شگفت انگیز بود...شاید حتی شگفت انگیز تر از پیروزی 3-0 یا 3-1 در فینال مقابل جوکوویچ!! این نبوغ بار دیگه همه ی دنیا رو به تحسین وا داشت...دنیا باز داره از فدرر ستایش می کنه در حالی که سال پیش همین موقع، نسخه ی بای بای رو دشمنان پیچیده بودن... 5 - علی رغم بازگشت خیره کننده بسیار دشوار بود در ست 5 با توجه به توان بدنی و ویژگی های خاص نواک بازی رو بردن...ولی باز هم از دید من در ست 5 هم فراتر از حد انتظار ظاهر شد...واقعا خسته نباشید داره...برای این حرفاست که راجر برای دنیا بهترین و تکرار نشدنیه...اسلم و نامبر وان و هفته و اینا بهانست، برای این پارامتر هاست که می گن راجر فدرر...دنیا رو ورق بزنید تا ببینید چگونه همه سر تعظیم فرود آوردن... 6 - سی یو نکست یر، چرا که نه؟...یک نفس کشید اومد فینال لندن و چنین بازی غرور آفرینی رو برابر بهترین بازیکن چند سال اخیر دنیا از خودش ارائه کرد...چرا که نه؟...دشمنان هنوز هم باید صبر کنن برای خداحافظی... 7- نوله یه بار دیگه نشون داد در چه سطحی قرار داره...استراتژی «فرسایشی» کردن بازی بسیار هوشمندانه بود و نشان از هوش نوله و تیمش می داد...با همه ی این حرف هایی که گفتم، نوله شایسته ی این جام بود...تبریک می گم بهش...رفتارش داره خیلی بهتر و بهتر می شه...قابل احترامه برای من این قهرمانیش...تبریک نوله، تبریک هواداراش... |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
مگه ستایش فقط واسه جوون 19 سالست؟! اتفاقا فدرر الان خیلی بیشتر از یک جوونه 19 ساله لایق ستایش هست بابت چنین عملکردی...خیلی ساده هست اهورا...فقط کافیه امسال رو با پارسال مقایسه کنی...همین موقع پارسال چه وضعی داشتیم ما؟!...الان چه وضعی داریم؟! الان ناراحتیم که تو فینال اسلم در یک بازی 4 ساعته باختیم...تعجب می کنم چه طور لایق ستایش نیست فدرر؟!...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و از فاجعه ی پارسال به چنین عملکردی رسید!!..تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و یک بازی 5 سته ی نزدیک با نوله کرد...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و 5-2 رو جلو نوله برگردوند!!...نه، این طورام نیست دیگه اهورا...خیلی سیاه داری می بینی... دنیا داره ستایش می کنه از فدرر به دلایل بسیار...حالا شاید هم شما به عنوان یک هوادار توقعت بیشتر از این حرف ها باشه...البته می دونم که ته دلت تو هم ستایش می کنی از راجر و الان ممکنه به خاطر باخت ناراحت باشی... |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|