بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

5-19 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 24 16.00%
راجر فدرر 63 42.00%
رافائل نادال 61 40.67%
داوید فرر 0 0%
توماس بردیک 1 0.67%
جو ویلفرد سونگا 1 0.67%
سایر تنیسور ها 0 0%
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-04-2013, 10:49 PM   #351
SABORI
Senior Member

آواتار SABORI

پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer* *Del Potro* *serena williams* *justine henin* *kuznetsova* *dimitrov* *wawrinka*

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
جا داره بعد از مدت ها یه پست بدم. بر خودم واجب میدونم یه سری نکات در مورد بازی راجر بگم که یکم اذهان عمومی به سمت و سوی غلط نره

خوب من بعد از بازی با سیمون واسم مشخص بود که راجر به سونگا خواهد باخت. علتش هم بکهند ضعیفشه که بلای جانش شده.خوب فصله خاکه و تو این سطح اصلا احساس خوبی رو بکهندش نداره.مقابل سیمون یکی در میون ارور میداد.

مشخص بود با این بکهند اگه مقابل یکی مثل جو قرار بگیره که بتونه راجر رو سمت چپ کورت نگه داره و سپس به موقع با یه فورهند به سمت فورهند راجر حمله کنه به مشکل خواهد خورد. اصولا راجر دو چیز در بازیش رو خاک بسیار مهمه. سرویس و بکهند. سرویسش امروز مخصوصا ست اول خوب نبود. بکهند هم که گفتن نیاز نیس. راجر سعی کرد اکثر توپ ها رو با فورهند بزنه اما چقدر میتونه این کارو کنه؟ به فرض هم که موفق باشه ،کورتش بازه و فورهند آتشین جو هم جون میده واسه این کورت باز شده.
به نظرم زمان زیادی نگذشت از بازی که راجر فهمید نمیتونه با این اسلحه های ضعیفش رو این سطح از پس جو بر بیاد.واسه همین اعتماد به نفسش کم شد و از آنجایی که فوق العاده تحت تاثیر این اعتماد بنفس و روحیه قرار میگیره بازیش بدتر و بدتر شد و اون اسمش های ساده رو به در و دیوار میزد.
خواهشا باخت رو به مسائلی چون انگیزه و کمر و پیری ربط ندید.
راجر خودش خوب میدونست همه چیز مهیاست برا صعود به فینال واسه همین بمب انگیزه بود
کمرش هم که تا امروز خوب باش کنار اومده بود و همه رو تار و ماز کرده بود
سن هم که کمی تاثیر گذاره دلیل قانع کننده ای نیست چون هنوز به مرز خستگی نرسیده بود. تامی با 35 سال سن داره 5ستی بازی میکنه.
در کل باید گفت امروز روز خوبش نبود و اسلحه هاش کارایی نداشت و در نتیجه زورش به جو نرسید.

فکر میکنم کم کم باید در سن 31 سالگی اولین فینال اسلم فرر رو ببینیم

سپاس

من به عنوان طرفدار راجر صحبتهای شما را تایید میکنم
کاملا منطقی است
در گذشته فقط بازیش با نادال مشکل داشت اما در سالهای اخیر خود ما که طرفدارشیم کاملا مطمئن نیستیم که حریفهای معمولی مثل بنیتو را ببره و این طرز فکر ما به خاطر عملکرد راجر بوده / راجر مثل قبل نمیتونه بریک هایی که از حریف میگیره را حفظ کنه و خودش بریک میشه و امان از زمانی که عقب بیوفته /جو امروز خوب بازی کرد و کم اشتباه اما دقت کردید که به قول یکی از دوستان چند تا از ضربه های فدرر اوت یا به تور خورد
فدرر همش به آن فورسهای خودش میبازه
اما با همه این حرفا طرفدارش هستم و خواهم بود و ضربه هایی میزنه که آدم روحش شاد میشه مثل بهترین شوت بازیهای پریروز
SABORI آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SABORI به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:51 PM   #352
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
؟ دوست عزیز کار رو باید به کار دان سپرد. نواک رافا رو در هم میکوبه در نیمه نهایی. اینقدر که مطمئنم نواک رافا رو میبره مطمئن نیستم که هاس رو فردا میزنه. ولی هاس هم میزنیم فردا.
زررررررررررررررررررررررررررررشک
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:51 PM   #353
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam RF نمایش پست ها
دوست عزیز ; وقتی کسی شکست میخوره ، در کنفرانس خبری ازش میپرسن دلیل چی بود ، نه اینکه مستقیما بیاد بگه مثلا من مشکل کمر داشتم ، همچنین همینطور که میدونین پارسال در یک بازیی نه چندان مهم (فدرر-مالیس) راجر موقع سرویس نمیپرید و کاملا درد داشت ، و در کنفرانس هم اینو گفت ، و اومد قهرمان شد ... هرگز فکر هم نمیکنن راجر دروغ گفته یا بهانه گرفته ، همونطور که رافائل نادال بارها متاسفانه مصدوم شده ، کسی اومد بگه دروغه ؟؟؟
در رولند گاروس راجر fav نبود ، متاسفانه شما یه سری الویت ها رو نادیده میگیرین ... سونگا خوب بازی کرد و راجر نتونست کنترل کنه بازی رو ...

ای کاش به صورت منطقی بحث ها انجام میشد
من برای شما احترام زیادی قائلم.فقط 1 سوال دارم-خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 11:17 PM   #354
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
من برای شما احترام زیادی قائلم.فقط 1 سوال دارم-خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
شاید واسه Medical time out بوده اونم به صورت شوخی ، وگرنه اگه مصدوم نبود مثلا ویمبلدون 2009 انصراف نمیداد
بنده هرگز ندیدم به تنیسوری توهین بشه اینجا ، مگر بعدش تذکر داده شده ... به خصوص به جناب نادال هیچ وقت کسی توهین نکرده ...
با سپاس از منش شما
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 11:27 PM   #355
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

خعلی هم خوب :d
کلا اولین چیزی که امروز ازش مطمئن بودم روحیه فدرر بود ، چیزی که کلا ازش بی بهره هستش:d
یعنی کافیه عقب بیفته و حریف هم آماده باشه ، قشنگ وا میده :d
امروز جو خیلی آماده بود انگیزه هم داشت جو هم به نفعش و در کل شرایطش برای برد مهیا بود اما
کمک اصلی رو خود فدرر کرد ، توپایی رو خراب کرد که بعضیاش خیلی خیلی مبتدیانه بود!
هرچی هم از این توپا بیشتر خراب میکرد بازیش ضعیف تر میشد چون روحیش... :d
به هرحال روز اول هوادارای فدرر دم از قرعه خوب و گرند 18 و اینا میزدن ، الان بحث پیری و کمر درده :d
با عرض شرمندگی ، یاد هوادارای یه تیمی میفتم که اسمشو نمیبرم ولی الان چند ساله اول هر فصل
روزنامه باشگاهشون تیتر میزنه : استارت قهرمانی ، هفته 10 به بعد برنامه نود :
اصلی ترین دلایل ناکامی.... :d
ولی خب غصه نخورید ، شکست دادن این سونگا آسون نیس ، حتی اگه فینال نادال مقابلش باشه به
راحتی نمیتونه شکستش بده....
هرچند شکست مقابل سونگا رو ترجیح میدم به شکست مقابل نوله (!) ، هرچند از رافا باید ترسید :d
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 11:46 PM   #356
sooshians_8919
Member

آواتار sooshians_8919

پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova, caroline wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط .RF نمایش پست ها
یعنی فکر میکردی کسی که امکان داشت جلوی رافا رو تو رولند بگیره راجر بود؟؟
راجر تو این تورنمنت هم بد بود بازی سیمون هم به شدت مستعد باخت بود. لطفا به سن اسطوره عزیزمون هم ارتباط ندین، فدرر ضعیفتر از سنش داره بازی میکنه.دلیل اصرار بیش از حدشو به فورهند ریترن سرویس ها - حتی سرویس هایی که باونس بالایی ندارند- رو اصلا نمی فهمم.
من بازیا رو ندیدم ولی نتایج و آمار و ارقام بازیا رو که می دیدم نشون میداد راجر آماده پا به این مسابقات گذاشته تا دیدار با سایمون که یهو دو ست داد و با سونگام که اینطوری

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها

میشه بگی کی راجر تونسته جلوی رافا رو تو رولند گاروس بگیره؟ دوست عزیز کار رو باید به کار دان سپرد. نواک رافا رو در هم میکوبه در نیمه نهایی. اینقدر که مطمئنم نواک رافا رو میبره مطمئن نیستم که هاس رو فردا میزنه. ولی هاس هم میزنیم فردا.
اینقدر که شما مطمئنی بعید میدونم خود جوکوویچ هم مطمئن باشه! بازیا تو این سطح و تو این مرحله از رقابت ها واقعا اینقدر دیگه قابل پیش بینی نیستن!!!
sooshians_8919 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 11:55 PM   #357
sooshians_8919
Member

آواتار sooshians_8919

پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova, caroline wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
جناب king of spin اگر هم این مواردی که شما میگین اتفاق افتاده باشه، کار اون دوستانم درست نبوده که اونجوری گفتن. کلا بی احترامی کردن به همدیگه و بازیکنای بزرگی مثل فدرر، نادال، جوکوویج و ... درست نیست. هرکی حق داره طرفدار بازیکن مورد علاقه خودش باشه و اون رو تحسین و ستایش کنه ولی نباید به بازیکنای مورد علاقه دیگران یا به خودشون صرف کری خوندن یا کل کل توهین کنه! آخه چه ارزشی داره که بهم توهین کنیم؟! جواب کار اشتباه یا حرف بد رو که نباید با کار اشتباه یا حرف بد داد. اگه بد میگم بگو بد میگی
sooshians_8919 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2013, 12:06 AM   #358
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

من تازه از خواب پا شدم و خبر شکست فدرر رو خوندم، همخونه ایم که طرفدار ناداله از صبح جشن گرفته و هی کل کل می کنه که دیگه دوران فدرر تموم شد و همین حرفهایی که اینجا هم ملت می زنن. اما به قول دوستان فدای سرش، تا زمانی که تا کوارتر فینال بیاد و اون رکورد کوارتر فینال های پی در پی رو خراب نکنه فدای سرش. به امید پیروزیش در تورنمنت های بعدی.

ما هم هیچ چیزی رو بهونه نمی کنیم واسه ی باختش، امروز به قول خود راجر، سونگا بازیکن بهتری بود و برنده شد. حالا که بحث احترام شد من هم باید بگم که با امضای یکی از این دوستان که از نادال با عنوان "آشغال دفاعی" یاد کرده مخالفم و به نظرم توهین آمیز میاد.

در مورد رنکینگ هم یکی از دوستان یه سری محاسباتی کرده بود، این لینک تغییر رتبه ی بازیکن ها پس از رولند گاروس تا به امروز:

https://en.wikipedia.org/wiki/2013_French_Open
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2013, 12:24 AM   #359
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

حالم از برنامه ریزی برنامه فردا بهم میخوره.همزمان باید بازی نوله و نادال باشه آخه؟!!.من مطمئنا با توجه به علاقه ام به نوله بازیش با تامی رو میبینم و بین بازی ارزنکا و شاراپوا هم ماریا رو.اما خوب بازی نادال و استن میتونه خیلی قشنگ از آب در بیاد.متاسفانه اینطوری نمیتونم ببینم و این اصلا جالب نیست.بازی امروز فرر اصلا برام مهم نبود.چون ازش خوشم نمی آد.اما آدم میتونه از بعضی بازیها لذت ببره.من بازیهای بازیکنهای بزرگ رو تا میتونم از دست نمیدم.امثال نادال و راجر و نوله بی نظیرند.حیفه آدم بازیهاشونو نبینه و لذت نبره.بحث طرفداری به جدا .لذت دیدن تنیس ناب جداست.مثل دیدن بازیهای بارسلونا و رئال و یوونتوس و منچستر میمونه.آدم لذت بازی زیبا رو میبره ، ولی خوب طرفدار یه تیم خاصم هست و تعصب داره.دو تنیسور خوب با هم رقابت میکنند و ما بی بهره ایم. حیف.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2013, 12:51 AM   #360
sspol
Senior Member

آواتار sspol

پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال

خدا کنه سرنوشت بد راجر در انتظار نادال نباشه و امسال هم نادال بتونه این جام رو فتح کنه

نمیدونم چرا امسال بیش از هر بار دیگه ای دوس دارم نادال قهرمان بشه تا یکم روی جکو کم بشه

ولی ته دلم قرص نیست و از جکو خیلی میترسم این هم بخاطر اینه که فدرر حذف شده و یه جورایی بی ارتباط هم نیست !!!!

به امید برد نادال برابر واورینکا و بعد جکو و بعد سونگا
sspol آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش