|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#351 | |
Senior Member
پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer*
*Del Potro*
*serena williams*
*justine henin*
*kuznetsova*
*dimitrov*
*wawrinka*
|
![]() نقل قول:
من به عنوان طرفدار راجر صحبتهای شما را تایید میکنم کاملا منطقی است در گذشته فقط بازیش با نادال مشکل داشت اما در سالهای اخیر خود ما که طرفدارشیم کاملا مطمئن نیستیم که حریفهای معمولی مثل بنیتو را ببره و این طرز فکر ما به خاطر عملکرد راجر بوده / راجر مثل قبل نمیتونه بریک هایی که از حریف میگیره را حفظ کنه و خودش بریک میشه و امان از زمانی که عقب بیوفته /جو امروز خوب بازی کرد و کم اشتباه اما دقت کردید که به قول یکی از دوستان چند تا از ضربه های فدرر اوت یا به تور خورد فدرر همش به آن فورسهای خودش میبازه اما با همه این حرفا طرفدارش هستم و خواهم بود و ضربه هایی میزنه که آدم روحش شاد میشه مثل بهترین شوت بازیهای پریروز |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SABORI به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#352 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#354 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
بنده هرگز ندیدم به تنیسوری توهین بشه اینجا ، مگر بعدش تذکر داده شده ... به خصوص به جناب نادال هیچ وقت کسی توهین نکرده ... با سپاس از منش شما ![]() |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Ahoura,
BABAK,
Hamid_RUUD,
king of spin,
manoochehr1984,
Nima93,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
rojhin,
roli,
roooger,
sahand
|
![]() |
#355 |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]()
خعلی هم خوب :d
کلا اولین چیزی که امروز ازش مطمئن بودم روحیه فدرر بود ، چیزی که کلا ازش بی بهره هستش:d یعنی کافیه عقب بیفته و حریف هم آماده باشه ، قشنگ وا میده :d امروز جو خیلی آماده بود انگیزه هم داشت جو هم به نفعش و در کل شرایطش برای برد مهیا بود اما کمک اصلی رو خود فدرر کرد ، توپایی رو خراب کرد که بعضیاش خیلی خیلی مبتدیانه بود! هرچی هم از این توپا بیشتر خراب میکرد بازیش ضعیف تر میشد چون روحیش... :d به هرحال روز اول هوادارای فدرر دم از قرعه خوب و گرند 18 و اینا میزدن ، الان بحث پیری و کمر درده :d با عرض شرمندگی ، یاد هوادارای یه تیمی میفتم که اسمشو نمیبرم ولی الان چند ساله اول هر فصل روزنامه باشگاهشون تیتر میزنه : استارت قهرمانی ، هفته 10 به بعد برنامه نود : اصلی ترین دلایل ناکامی.... :d ولی خب غصه نخورید ، شکست دادن این سونگا آسون نیس ، حتی اگه فینال نادال مقابلش باشه به راحتی نمیتونه شکستش بده.... هرچند شکست مقابل سونگا رو ترجیح میدم به شکست مقابل نوله (!) ، هرچند از رافا باید ترسید :d |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#356 | |
Member
پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer,
Rafael Nadal,
Maria Sharapova,
caroline wozniacki
|
![]() نقل قول:
اینقدر که شما مطمئنی بعید میدونم خود جوکوویچ هم مطمئن باشه! بازیا تو این سطح و تو این مرحله از رقابت ها واقعا اینقدر دیگه قابل پیش بینی نیستن!!! |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#357 |
Member
پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer,
Rafael Nadal,
Maria Sharapova,
caroline wozniacki
|
![]()
جناب king of spin اگر هم این مواردی که شما میگین اتفاق افتاده باشه، کار اون دوستانم درست نبوده که اونجوری گفتن. کلا بی احترامی کردن به همدیگه و بازیکنای بزرگی مثل فدرر، نادال، جوکوویج و ... درست نیست. هرکی حق داره طرفدار بازیکن مورد علاقه خودش باشه و اون رو تحسین و ستایش کنه ولی نباید به بازیکنای مورد علاقه دیگران یا به خودشون صرف کری خوندن یا کل کل توهین کنه! آخه چه ارزشی داره که بهم توهین کنیم؟! جواب کار اشتباه یا حرف بد رو که نباید با کار اشتباه یا حرف بد داد. اگه بد میگم بگو بد میگی
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#358 |
Moderator
|
![]()
من تازه از خواب پا شدم و خبر شکست فدرر رو خوندم، همخونه ایم که طرفدار ناداله از صبح جشن گرفته و هی کل کل می کنه که دیگه دوران فدرر تموم شد و همین حرفهایی که اینجا هم ملت می زنن. اما به قول دوستان فدای سرش، تا زمانی که تا کوارتر فینال بیاد و اون رکورد کوارتر فینال های پی در پی رو خراب نکنه فدای سرش. به امید پیروزیش در تورنمنت های بعدی.
ما هم هیچ چیزی رو بهونه نمی کنیم واسه ی باختش، امروز به قول خود راجر، سونگا بازیکن بهتری بود و برنده شد. حالا که بحث احترام شد من هم باید بگم که با امضای یکی از این دوستان که از نادال با عنوان "آشغال دفاعی" یاد کرده مخالفم و به نظرم توهین آمیز میاد. در مورد رنکینگ هم یکی از دوستان یه سری محاسباتی کرده بود، این لینک تغییر رتبه ی بازیکن ها پس از رولند گاروس تا به امروز: https://en.wikipedia.org/wiki/2013_French_Open |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#359 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
![]()
حالم از برنامه ریزی برنامه فردا بهم میخوره.همزمان باید بازی نوله و نادال باشه آخه؟!!.من مطمئنا با توجه به علاقه ام به نوله بازیش با تامی رو میبینم و بین بازی ارزنکا و شاراپوا هم ماریا رو.اما خوب بازی نادال و استن میتونه خیلی قشنگ از آب در بیاد.متاسفانه اینطوری نمیتونم ببینم و این اصلا جالب نیست.بازی امروز فرر اصلا برام مهم نبود.چون ازش خوشم نمی آد.اما آدم میتونه از بعضی بازیها لذت ببره.من بازیهای بازیکنهای بزرگ رو تا میتونم از دست نمیدم.امثال نادال و راجر و نوله بی نظیرند.حیفه آدم بازیهاشونو نبینه و لذت نبره.بحث طرفداری به جدا .لذت دیدن تنیس ناب جداست.مثل دیدن بازیهای بارسلونا و رئال و یوونتوس و منچستر میمونه.آدم لذت بازی زیبا رو میبره ، ولی خوب طرفدار یه تیم خاصم هست و تعصب داره.دو تنیسور خوب با هم رقابت میکنند و ما بی بهره ایم. حیف.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#360 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
خدا کنه سرنوشت بد راجر در انتظار نادال نباشه و امسال هم نادال بتونه این جام رو فتح کنه
نمیدونم چرا امسال بیش از هر بار دیگه ای دوس دارم نادال قهرمان بشه تا یکم روی جکو کم بشه ولی ته دلم قرص نیست و از جکو خیلی میترسم این هم بخاطر اینه که فدرر حذف شده و یه جورایی بی ارتباط هم نیست !!!! به امید برد نادال برابر واورینکا و بعد جکو و بعد سونگا |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|