|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 |
Senior Member
پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic
|
![]()
واقعاً تحقير آميز بود !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rafa's Fan
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Amir_RF,
davidbeckham,
fum_com,
javi,
john,
Maani,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
M∂hdi,
Nikoo,
Nima93,
Rafaello,
sahand,
saRAfa
|
![]() |
#283 |
Member
پستها: 67
سپاس: 386
در 48 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Stanisla Wawrinka , Griogor Dimitrov , Jo-wilfried Tsonga
|
![]()
نمیدونم چی بگم واقعا حالم بده . وفتی دیدم رنک 5 میشه خیلی بدتر شدم . امیدوارم طی مسابقات بعدی حداقل یه مسترز ببره دیگه.
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Amir_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#284 |
Junior Member
پستها: 4
سپاس: 1
در 4 پست 37 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer
|
![]()
با باختت گریه ام گرفت ت
رنک 5 که خوبه صد هم بری بازم دوستت دارم وعاشقتم تو را خدا خداحافظی نکن اگه بری ورزش تنیس برای خیلی ها تمام میشه، تو به اندازه کافی برای ما گرنداسلم. مسترز.... گرفتی پس فقط میخوام تو مسابقات باشی حتی انکه دور اول حذف شی. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federerostooore به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#285 |
Senior Member
|
![]() "Looking forward to next year, that I can do better here next year. I still have plans to play for many more years to come
said ;Federer ![]() |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#286 |
Junior Member
پستها: 4
سپاس: 1
در 4 پست 37 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer
|
![]()
با باختت گریه ام گرفت ت
رنک 5 که خوبه صد هم بری بازم دوستت دارم وعاشقتم تو را خدا خداحافظی نکن اگه بری ورزش تنیس برای خیلی ها تمام میشه، تو به اندازه کافی برای ما گرنداسلم. مسترز.... گرفتی پس فقط میخوام تو مسابقات باشی حتی انکه دور اول حذف شی. |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federerostooore به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#287 |
Junior Member
پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
Andre Agassi
|
![]()
نمیدونم چرا بعضی دوستان غیر منطقی با مسائل برخورد میکنن
باخت راجر با باخت نادال زمین تا اسمون فرق داره و اصلا قابل قیاس نیست این دوتا بازی من این احساسی که شما میگید سال 2008 داشتم وقتی راجر به رنک 2سقوط کرد و اون موقعه واقعا وضعیت بدی بود چون توی اون شرایط و سن و بعد اون قهرمانیها اون عفت خیلی بد بود ولی حالا و در این سن و با این وضعیت جسمی و روحی روانی درسته واقعا شکه شدم از باخت توی این مرحله ولی خب خیلی هم هضمش سنگین نیست چون هرکسی روزهای اوجی داره و یه روز هم شروع به افت میکنه و باید قبول کنه که دورانش تموم شده ولی برای من این سنگینه که یه اسطوره نباید اینطوری قداستش بشکنه و کاش حداقل توی مراحل بالاتر شکست میخورد هرچند بدتر از دوران بد اغاسی نیست که مثل یه کابوس بود |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#288 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() این دیگه چه ویمبلدونیه تعطیلش کنن بره پی کارش |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#289 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]()
نميخواستم بيام اما نتونستم هيچي نگم
يكسال فقط و فقط و فقط ويمبي بخواي شايد آخرين ويمبي و آخرين خوشحالي كه از راجر توقع داري شايد آخرين آرزو آخرين خواسته درسته خيلي خوشحالم خيلي چيزا بهم داد وقتي كه خيلي ناراحت بودم با بردش جوري خوشحالم كرد كه همه ناراحتي هاي دنيا فراموشم ميشد شايد دعاها نذرها خيلي كاراي شايد از ديد ديگران مسخره اين چند سال قبل مسابقاتش كردم اما خيلي بد شد خيلي ناراحتم نبودم خونه وقتي آمدم و ديدم نتيجه رو خشكم زد راجر راند دوم .......... واي نه الانم برگشتم يه حرف ديگه بزنم اما نتونستم غم خودم رو پنهان كنم هر آغازي پايان داره اما ويمبي دلم ميخواستم تمام نشه خيلي خوشبينانه و شايد احمقانه باشه اميد به ويمبي سال ديگه مرسي راجر مرسي واسه همه شادي هايي كه بهم دادي مرسي واسه همه خوبيهات با لبخندات دلم شاد شد هميشه تصور اينكه شايد زود يكسال دوسال نميدونم كم كم خداحافظي ميكني تنم رو ميلرزونه دنياي تنيس من فقط و فقط به راجر بر ميگشت به قول محمد به جز بازي راجر هيچ بازي ديگه اي هم نديدم و شايد بعد از راجر هم ديگه تنيسي نبينم خيلي حرف ديگه هم دارم اما ديگه نميشه گفت ... مرسي راجر من فقط عاشق تو بودم ... با همين امضا كه دارم با همين 7گرند ويمبي لذت ميبرم شادي ميكنم و ميگم بازم من فقط عاشق اينم....... ![]() فقط يه جمله بگم اندي ماري اگه اين گرند رو نگيري و اجازه بدي جوكر بگيره بهتره بري يه گور واسه خودت بكني و بري توش |
![]() |
![]() |
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Aryan,
beeroz,
Big Roger,
Ehsλn,
fum_com,
hamid-RF,
Hamid_RUUD,
john,
kiavash,
Mahdi Naji,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
Meysam94,
Mohammad,
mojtaba ashouri,
MRF,
Nikoo,
Nima93,
omidd,
pasia,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafaello,
rezaomo,
roli,
SABORI,
saRAfa,
SHIR FarHad,
sooshians_8919,
Tarannom,
The King,
مهران
|
![]() |
#290 |
Rafa's Fan
|
![]() Roger Federer is SEVENTH former No1 to go out today (Sharapova, Hewitt, Jankovic, Azarenka, Ivanovic,Wozniacki) Wimbledon Should officially Make this Day as Their BlackDay of Wimbledon History |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
ahas69,
davidbeckham,
javi,
john,
Maani,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,