بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

5-19 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 24 16.00%
راجر فدرر 63 42.00%
رافائل نادال 61 40.67%
داوید فرر 0 0%
توماس بردیک 1 0.67%
جو ویلفرد سونگا 1 0.67%
سایر تنیسور ها 0 0%
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-03-2013, 06:30 PM   #271
radio
Junior Member

آواتار radio

پستها: 13
سپاس: 87
در 13 پست 97 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: nadal only

بازی رافا رو دارم میبینم با کی نیشیکوری، این ژاپنی انگار خوب رافا رو آنالیز نکرده، همه ی ضربه هاش رو میندازه روی دست چپ نادال!!!
به هر حال به نظر من با اینکه رافا مونته کارلو زو به جوکو باخت ولی با این سطح آمادگی و شیوه ای که بعد از برگشتن دوبارش به میادین پیش گرفته نتنها رولندگروس بلکه ویمبلدون و آزاد آمریکا هم واسش خیلی راحت الوصول تر شده.
با احترام به گریت روجر رولند امسال هم به ماتادور اسپانیایی میرسه
radio آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی radio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 06:30 PM   #272
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
اون قسمت بالا که حرق منه به هر حال فرهند رافا رو سطوح دیگه با فاصله ی نسبتا زیادی ضعیف تره، حتی رو چمن، همین بازی رافا نیشی یه مقایسه ای کرد بین فرهند رافا رو سطوح مختلف، رسما از فرهند رافا رو چمن نا امید شدم، ارتفاع توپ بعد برخورد با زمین فقط 1.11 متره، این یعنی فاجعه، خوراک راجره چنین توپایی و خیلی از بازیکنا
کاری ب موومنت ندارم، همین که با ایس امتیاز بگیری خیلی رو مخه
سرویس کلا جزء غلط انداز تنیسه
فرهند رافا ضعیف‌تر نیست، روی همون سطوح هم فرهند جز بهتریناست، اما مسئله اینه که روی اون سطوح، فقط با یه فرهند نمی‌شه همه کار کرد. حریفا توی سطوح دیگه می‌تونن جهت رالی رو عوض کنن و توپو بیارن روی بکهند رافا. جدای از این، به خاطر سریع‌تر بودن اون سطوح، رافا هم کمتر می‌تونه Run Around کنه و مجبور به زدن بکهند بیشتر می‌شه.
این جمله که "فرهند رافا روی سطوح دیگه با فاصله‌ی نسبتاً زیادی ضعیف‌تره" اشتباهه. FACT هم هست نه نظر شخصی من.

شما هم کلاً نسبت به "ایس" حس بدی دارید، چون رافا خیلی ایس نمی‌زنه، واسه همین احساس می‌کنید که رافا واسه هر پوینتی بیشتر زحمت می‌کشه و وقتی کسی با ایس امتیاز می‌گیره در حق رافا ظلم شده. نا گفته نمونه، رافا توی خیلی از بازی‌ها از حریفش بیشتر چیپ ‌پوینت می‌گیره. تنیسورای زیادی هستن که با سرویس رافا مشکل دارن. نمونش همین راجر، که توی هر بازی حداقل 20 تا ریترن رو می‌کوبه توی تور. سرویس رافا سرعت نداره، اما تنوع خوبی داره، یکی از بهترین Body Serveـهای Tour رو هم داره. به اندازه‌ی کافی هم چیپ پوینت می‌گیره. فقط مشکل اصلیش اینجاست، که سخت‌ترین رقیبش از بیس‌لاین که نواک هست، با سرویس‌های رافا مشکلی نداره، و بهترین ریترن‌هاش رو روی سرویس‌های کم‌سرعت انجام می‌ده. همین باعث می‌شه که سرویس کم‌سرعت رافا مقابل ریترن نواک دردسرساز شه.
عکسش هم صادقه، سرویس کم سرعت رافا، باعث شده که ریترن نواک از اون چیزی که هست، بهتر به نظر بیاد. در حالی که به نظر من بازیکنی مثل ماری ریترن کامل‌تری داره. به خصوص ریترن سرویس اول.
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 07:27 PM   #273
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
فرهند رافا ضعیف‌تر نیست، روی همون سطوح هم فرهند جز بهتریناست، اما مسئله اینه که روی اون سطوح، فقط با یه فرهند نمی‌شه همه کار کرد. حریفا توی سطوح دیگه می‌تونن جهت رالی رو عوض کنن و توپو بیارن روی بکهند رافا. جدای از این، به خاطر سریع‌تر بودن اون سطوح، رافا هم کمتر می‌تونه Run Around کنه و مجبور به زدن بکهند بیشتر می‌شه.
این جمله که "فرهند رافا روی سطوح دیگه با فاصله‌ی نسبتاً زیادی ضعیف‌تره" اشتباهه. FACT هم هست نه نظر شخصی من.

شما هم کلاً نسبت به "ایس" حس بدی دارید، چون رافا خیلی ایس نمی‌زنه، واسه همین احساس می‌کنید که رافا واسه هر پوینتی بیشتر زحمت می‌کشه و وقتی کسی با ایس امتیاز می‌گیره در حق رافا ظلم شده. نا گفته نمونه، رافا توی خیلی از بازی‌ها از حریفش بیشتر چیپ ‌پوینت می‌گیره. تنیسورای زیادی هستن که با سرویس رافا مشکل دارن. نمونش همین راجر، که توی هر بازی حداقل 20 تا ریترن رو می‌کوبه توی تور. سرویس رافا سرعت نداره، اما تنوع خوبی داره، یکی از بهترین Body Serveـهای Tour رو هم داره. به اندازه‌ی کافی هم چیپ پوینت می‌گیره. فقط مشکل اصلیش اینجاست، که سخت‌ترین رقیبش از بیس‌لاین که نواک هست، با سرویس‌های رافا مشکلی نداره، و بهترین ریترن‌هاش رو روی سرویس‌های کم‌سرعت انجام می‌ده. همین باعث می‌شه که سرویس کم‌سرعت رافا مقابل ریترن نواک دردسرساز شه.
عکسش هم صادقه، سرویس کم سرعت رافا، باعث شده که ریترن نواک از اون چیزی که هست، بهتر به نظر بیاد. در حالی که به نظر من بازیکنی مثل ماری ریترن کامل‌تری داره. به خصوص ریترن سرویس اول.
اشتباه نیس، بنظر شما اشتباهه
مثلا با توپای فوق سبک یو اس اوپن، فرهند رافا بسیار ضعیف میشه، شوما نمیخوای ببینی!
چطور میتونی فرهندای رافا رو، رو خاک با فرهنداش رو سطوح یو اس مقایسه کنی
اگه یو اس 2010 یادت باشه، بازیکنی پرتی مثل گاباشویلی چنان به توپ فلت میکوبید، که فرهند رافا رو تبدیل به BLOCKER کرده بود فقط، فرهند فلت بسیار intenseتر از فرهندای رافاس رو سطوح هارد و چمن اخیرا، پارسال کدومتون مردونه بعد باخت رافا از روسول اومدید بگید که چمن سریعه،قبل تورنمنت همتون میگفتید چمن کنده حتی در اندازه های خاک
روسولی که یا علی گویان میکوبید ب توپ رافا رو شدیدا تحت فشار گذاشته بود
ایها الناس اینم بگم که توپای رولند، هم وزن بادکنکه،هر کاری میکنن که فرهندای رافا کم اثر بشه
خودت که داری میگی فرهند فلت یا فرهند با اسپین کمتر،فرهند رافا رو از کار میندازه
چرا رافا نمیتونه ران اراند کنه، چون سطوح سریعتر و ضربات حریفانش سریعتر هستن
این یعنی چی؟! یعنی فلت زدن یا با اسپین کمتر زدن میچربه به اسپین،یعنی نباید ب توپ اسپین بدی یا کمتر بدی
راستی لزومی نداره در مورد من روانکاوی کنی، آره دقیقا همینجوریه،ولی نمیدونم مطرح کردن اینا ینی چی؟!!!!
ایس مطلق چندش آوره، ینی پنالتی زدن
اگه پنالتی زدن خوبه، فوتبالو جمعش کنن، رو بیارن به پنالتی صرف
راستی اینم بگم که امسال چیزی به نام بادی سرو تو سرویسای رافا ندیده ایم

ویرایش توسط Rafa : 06-03-2013 در ساعت 07:52 PM
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 07:58 PM   #274
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
اشتباه نیس، بنظر شما اشتباهه
مثلا با توپای فوق سبک یو اس اوپن، فرهند رافا بسیار ضعیف میشه، شوما نمیخوای ببینی!
چطور میتونی فرهندای رافا رو، رو خاک با فرهنداش رو سطوح یو اس مقایسه کنی
اگه یو اس 2010 یادت باشه، بازیکنی پرتی مثل گاباشویلی چنان به توپ فلت میکوبید، که فرهند رافا رو تبدیل به BLOCKER کرده بود فقط، فرهند فلت بسیار intenseتر از فرهندای رافاس رو سطوح هارد و چمن اخیرا، پارسال کدومتون مردونه بعد باخت رافا از روسول اومدید بگید که چمن سریعه،قبل تورنمنت همتون میگفتید چمن کنده حتی در اندازه های خاک
روسولی که یا علی گویان میکوبید ب توپ رافا رو شدیدا تحت فشار گذاشته بود
ایها الناس اینم بگم که توپای رولند، هم وزن بادکنکه،هر کاری میکنن که فرهندای رافا کم اثر بشه
خودت که داری میگی فرهند فلت یا فرهند با اسپین کمتر،فرهند رافا رو از کار میندازه
چرا رافا نمیتونه ران اراند کنه، چون سطوح سریعتر و ضربات حریفانش سریعتر هستن
این یعنی چی؟! یعنی نباید ب توپ اسپین بدی
راستی لزومی نداره در مورد من روانکاوی کنی، آره دقیقا همینجوریه،ولی نمیدونم مطرح کردن اینا ینی چی؟!!!!
ایس مطلق چندش آوره، ینی پنالتی زدن
اگه پنالتی زدن خوبه، فوتبالو جمعش کنن، رو بیارن به پنالتی صرف

ببین شما داری می‌گی توپایی که سبک‌تر هستن فرهند رافا رو کم‌اثرتر می‌کنه؟ بله منم گفتم توی سطوح دیگه اون اثر خودش رو نداره. فرهند رافا وقتی کم اثرتر شه اسلحه‌ی اصلی و به نوعی همه‌کارش کم‌اثر می‌شه و کاملاً بازیشو تحت تاثیر قرار می‎ده. ولی باز هم از بهترین فرهنداست. همون یو اس اپن 2010 و 2011 بد فرهند زد رافا؟!

بازم تکرار می‌کنم، فرهند رافا توی سطوح دیگه باعث نمی‌شه که حریف نتونه از فشار فرهندش خارج شه، در نتیجه حریفاش می‌تونن بازی رو بکشونن به سمت بکهند رافا، با این کار توپِ Short گیرشون میاد و همین باعث می‌شه بتونن حمله کنن به رافا و رافا می‌ره تو لاک دفاعی.

توی خاک، خارج شدن از فشار فرهند رافا سخت‌تره، چون اسپین زیاد و ارتفاع بیشتر تغییر جهت رو سخت‌تر می‌کنه، در نتیجه رافا در طول بازی 90 درصد ضربات رو با فرهند می‌زنه و همین باعث می‌شه که بیشتر رالی‌ها رو در خاک Dominate کنه. این بکهند خیلی ضعیفشه که باعث می‌شه فرهندش هم کم استفاده‌تر شه روی باقی سطوح.

در مورد قسمت آخر حرفت، معنیش این نیست که نباید اسپین بدی، معنیش اینه که اسپین دیگه اونقدری نیست که به تنهایی باعث شه حریف نتونه از زیر فشار فرهندت خارج شه. باید یه بکهند مناسب هم داشته باشی که اگه بازی اومد روی بکهندت کامل تحت فشار قرار نگیری. وگرنه روی همون هارد هم اگه تا صبح بکوبید روی فرهند رافا، اتفاق خاصی نمیفته.

در مورد ایس هم که نفهمیدم چی گفتی کلاً !
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 08:25 PM   #275
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:

بازم تکرار می‌کنم، فرهند رافا توی سطوح دیگه باعث نمی‌شه که حریف نتونه از فشار فرهندش خارج شه، در نتیجه حریفاش می‌تونن بازی رو بکشونن به سمت بکهند رافا، با این کار توپِ Short گیرشون میاد و همین باعث می‌شه بتونن حمله کنن به رافا و رافا می‌ره تو لاک دفاعی.

توی خاک، خارج شدن از فشار فرهند رافا سخت‌تره، چون اسپین زیاد و ارتفاع بیشتر تغییر جهت رو سخت‌تر می‌کنه، در نتیجه رافا در طول بازی 90 درصد ضربات رو با فرهند می‌زنه و همین باعث می‌شه که بیشتر رالی‌ها رو در خاک Dominate کنه. این بکهند خیلی ضعیفشه که باعث می‌شه فرهندش هم کم استفاده‌تر شه روی باقی سطوح.

در مورد قسمت آخر حرفت، معنیش این نیست که نباید اسپین بدی، معنیش اینه که اسپین دیگه اونقدری نیست که به تنهایی باعث شه حریف نتونه از زیر فشار فرهندت خارج شه. باید یه بکهند مناسب هم داشته باشی که اگه بازی اومد روی بکهندت کامل تحت فشار قرار نگیری. وگرنه روی همون هارد هم اگه تا صبح بکوبید روی فرهند رافا، اتفاق خاصی نمیفته.

در مورد ایس هم که نفهمیدم چی گفتی کلاً !
من که دارم میگم اسپین کم ب توپ بدی مثلا مثل راجر دیفالت فرهندت کم اسپین(نسبت ب رافا) باشه
باز هم میگم رو سطوح هارد حریفای رافا با ضربات سنگین فرهند رافا رو به بلاک کننده تبدیل میکنن و در ضربه ی بعدی که براشون لقمه میشه، حمله میکنن به بکهند رافا، همین

ویرایش توسط Rafa : 06-03-2013 در ساعت 08:38 PM
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 08:44 PM   #276
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
من که دارم میگم اسپین کم ب توپ بدی مثلا مثل راجر دیفالت فرهندت کم اسپین(نسبت ب رافا) باشه
باز هم میگم رو سطوح هارد حریفای رافا با ضربات سنگین فرهند رافا رو به بلاک کننده تبدیل میکنن و در ضربه ی بعدی که براشون لقمه میشه، حمله میکنن به بکهند رافا، همین

مجی جون راجر کم اسپین نمی‎‌ده. کی همچین جرفی رو زده؟!

البته نسبت به رافا همه کم اسپین می‌دن.

قسمت دوم حرفت رو هم دوباره جواب می‌دم، التماس می‌کنم بخون چی می‌گم بعد جواب بده.
فرهند رافا بلاک کننده می‌شه چون، بکهندش نسبت به بال فرهندش خیلی ضعیف‌تره و همین باعث می‌شه که وقتی حریف از فشار فرهندش خارج شه، توپ ‌Short گیرش بیاد، همین رافا رو در موضع تدافعی قرار می‌ده! علتش این نیست که فرهندش ضعیفه!
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 08:49 PM   #277
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

استن
دومین نبرد سوییس و فرانسه نیز باز با یک بازی نزدیک و 5 سته و باز هم با برتری سوییس به پایان رسید
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 09:03 PM   #278
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

دمت گرم واورینکا

واقعا بازی قشنگی بود ... نبرد بکندهای تک دست ... واورینکا استثنایی بود و وینر های فوق العاده ای زد .

تبریک میگم بهش و هواداراش
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 09:14 PM   #279
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

نقل قول:

مجی جون راجر کم اسپین نمی‎‌ده. کی همچین جرفی رو زده؟!

البته نسبت به رافا همه کم اسپین می‌دن.

قسمت دوم حرفت رو هم دوباره جواب می‌دم، التماس می‌کنم بخون چی می‌گم بعد جواب بده.
فرهند رافا بلاک کننده می‌شه چون، بکهندش نسبت به بال فرهندش خیلی ضعیف‌تره و همین باعث می‌شه که وقتی حریف از فشار فرهندش خارج شه، توپ ‌Short گیرش بیاد، همین رافا رو در موضع تدافعی قرار می‌ده! علتش این نیست که فرهندش ضعیفه!
داخل پرانتزرو ببین
خب اونم هس قبول دارم حرفتو ولی ازین طرف هم میشه دید
بیا imagine کنیم:رافا با فرهند اینساید این(مواقعی که ران اراند میکنه)یه توپ میفرسته به بکهند حریفانش، اونا با بکهند کراس کورت حمله میکنن ب فرهند رافا، اینجا جایی که رافا بلاک میکنه توپارو، بعد تو برگشت چنان میکوبن به بکهند رافا که...
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 09:24 PM   #280
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

خوب نشد دیگه. میخواستم نواک بدون دادن ست برسه نیمه نهائی که نشد.ولی وجدانا این آلمانی خوب بازی کرد.مخصوصا drop shot هاش فوق العاده بود.اما نواک هم فوق العاده انگیزه داره ، هم اینکه خیلی بهتر از قبل بازی میکنه.بازی بعد با تامی فکر میکنم جالب باشه.بعد از اون باخت بد به تامی که من بدبخت ساعت 7 صبح(فکر کنم جمعه بود) بلند شدم بازیشون رو توی مسترز آمریکا ببینم و نواک باخت ،دوست دارم نواک اینبار بد تامی رو ببره. هر چند از تامی خوشم می آد بازیکن خوبیه .تو این سن واقعا عالی بازی میکنه.دمش گرم.بازی نادال اسون شد و نادال خیلی خوب بازی کرد و به حق برنده شد.بازم استن و نادال.راستش انتخاب بین ریچارد و استن خیلی برام سخت بود.فکر نکنم کسی حداقل از بچه های این سایت از این دو تا بدش بیاد.هر دوشون باحالند.خوب جنگیدند و استن برد.اما از ارزشهای ریچارد کم نشد.جو فرد سونگا موند و فرانسه.آیا از پس راجر بزرگ برمیاد؟غیر ممکن نیست اما خیلی سخته.فکر کنم جمعه باید بازی نادال و نوله رو ببینیم.من که فکر میکنم این دوتا میرسند نیمه نهائی.نوله این گرند اسلم رو نیاز داره.من مطمئنم نواک یه ثانیه پا پس نمیکشه.انگیزه نواک از مونته کارلو بیشتره.فکر نکنید که اون برد تصادفی بود.نادال فوق العاده است اما نواک کم کسی نیست.تنیسور بی نقص نداریم.اما نواک داره عالی بازی میکنه. روی همه زمینها شما روی نواک میتونید حساب باز کنید. درسته که هارد کورت رو از همه بهتر کار میکنه اما این واقعا عالیه که بکهندهای عالی داشته باشی و خوبم فورهند بزنی.راجر بعد از یه بازی گفت اون بهترین تنیسور جوانیه که باهاش بازی کردم. نادال و راجر و نواک توی همه زمینها مطرحند.اینها بهترینند. اما خوب راجر هم توی چمن خیلی ماهره.راستی بعد از رولند روی ماری هم حساب باز کنید. ماری رو چمن و هارد کورت میتونه هر حریفی رو شکست بده.اینو سال قبل ثابت کرده.ماریا هم برد. انتخاب بین ماریا و آزرنکا و سرنا سخته. اما من ماریا رو انتخاب میکنم.اگر ماریا و آزرنکا بهم بخورند بازی دو تنیسور با صدای گربه است که خیلی باحال میشه.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش