|
Shanghai ATP Masters |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه فینال رو چگونه پیش بینی می کنید؟! | |||
رافا در 2 ست |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 15.00% |
رافا در 3 ست |
2 | 10.00% |
نیکلای در 2 ست |
10 | 50.00% |
نیکلای در 3 ست |
5 | 25.00% |
رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#241 |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
فکر کنم مادرید 2007 بود رافا پیرنش زرد بود شلوارکش هم مشکی
![]() ![]() ویرایش توسط rafa.com : 10-13-2009 در ساعت 10:20 PM |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#242 |
Tech Support
![]() |
![]()
2006 بود
............................... فیلم تمرین رافا و داوید فرر، رافا با تی شرت آستین حلقه ای، طیبه اسپانیایی حرف میزنن ![]() http://www.rtve.es/resources/TE_TENI...5442964011.flv |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#243 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
حالا نمی شه کاربرا همین که دارن پستهارو می خونن، یه کلیک خرج کنن روی اسکور بورد کلیک کنن؟ اونجا هم شکیل تر و با کلاس تره هم روزهای قبلش رو داره |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#244 |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
گراسیاس محمد
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#245 | ||
Former Staff
|
![]()
سهیل جان
شما در جواب این پست من: نقل قول:
نقل قول:
در مورد کوروش که علنا گفتم می خواستم اذیتش کنم و اون بحث مختومه شد بعدش هم نمی دونم شما چرا از واژه های کاربر درجه 2 و یک و اینا استفاده می کنی چون فکر می کنم اینجا همه با هم مساوی ان منتها آیا کسی نباید باشه تا تاپیکهارو آپدیت کنه و .... بالاخره شما که قبول مسئولیت نمی کنی، یه نفر باید بکنه دیگه در مورد اون قسمت قرمز رنگ هم قبلا توضیح دادم من مراعات کاربرهای غریبه رو می کنم مگر اینکه یکی مثل tennis4progress شاخ بازی در بیاره، باهاش برخورد می کنم که اونم کاملا در راستای حفظ منافع سایت بود محمد کاملا در جریان هستش |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
والا من زیاد به این کلمات خارجی وارد نیستم و هیچ مقاله خارجی هم در این خصوص نخوندم! به همین دلیل اون کلمه ای که مد نظرم بود رو اشتباه نوشتم و حق با شماست. خوب من اینچیزایی رو که میگم بیشتر به نقل از دوستان فارسی زبانم هست! مطمئنا بازی هجومی تحت کنترل یه معنی دیگه ای داره و احتمالا Controlled Aggression میباشه. |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#247 | |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
البته میشه گفت فدرر با بقیه فرق داره و همه سبک ها رو میتونه در حد مطلوب اجرا کنه و به نوعی کاملترین بازیکن کنونی تنیس هست. شاید چون نلبندیان بی گدار به آب نمیزنه و دوست داره بیشتر با بکندش بازی کنه این ذهنیت در شما ایجاد شده. اما با چند بازی اونم برابر راجر نمیشه به طور کلی قضاوت کرد. مطمئنا اگه نلبندیان مصدوم نبود و بازیهای داخل سالنش رو میدیدی به این مسئله پی میبردی. |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#248 |
Former Staff
|
![]()
یه سری از دوستان در مورد راه شکست نادال صحبت کرده بودن
به نظر من بهترین راه از بین بردن ریتم بازی، انتحاری بازی کردن، سرویس مناسب، والی های بی نقصه. کاری که دیوید نعلبندیان توی ایندین ولز عالی انجام داد و با پیروزی فاصله ای نداشت من دقیقا یادمه که در اون بازی بی نقص والی کرده بود. کاری که دیوید در ایندین ولز موفق به انجامش نشده بود، راجر در مادرید به استادانه ترین شکل ممکن پیاده کرد. شما الان به شکستهای چند وقت اخیر رافا دقت کنید، همه ی تنیسورها خوب سرویس زدن، انتحاری بازی کردن، از هجوم نترسیدن، و خوب والی کردن. در بازی با رافا از اول بازی تا آخرش بخوای وایسی پشت بیس لاین کارت مشکله. |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#249 | |
Member
پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس -
اندی موری -
ژوستین هنین
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() |