قدیمی 01-24-2012, 09:05 PM   #221
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sa3er نمایش پست ها
سلام
متاسفانه توی این تورنمنت برعکس سطح مسابقات استرالیا که نسبت به سالهای قبل بالاتر رفته
سطح تاپیک "بحث و تبادل نظر" انجمن به شکل افتضاحی پایین اومده و با عرض شرمندگی به مکانی
برای نوشتن بعضی خزعبلات تبدیل شده (خیلی متاسفم بخاطر اینکه این جمله رو نوشتم)
خواهش دارم از بزرگان انجمن که وارد گود بشن و جلوی این پست ها رو بگیرن و با زدن پست های
خوبشون مثل همیشه تاپیک رو گرم کنن، نمیدونم چرا نسبت گرانداسلم های قبلی سطح مشارکت
دوستان کم شده!
بعضا پست هایی زده میشه از طرف طرفداران راجر که من به جای اینکه از اوج گرفتن دوباره راجر خوشحال
باشم شرمنده میشم که پست ها رو میخونم و بعضا پست هایی زده میشه از طرف طرفداران رافا که آدم
پیش خودش فکر میکنه اینها اصلا تنیس دیدن؟ بعضا دوستانی به کل کل و کری های مسخره رو میارن که
اگه پست هاشون رو در جای جای انجمن دنبال کنید میبینید که اصلا مسابقات رو نگاه هم نمیکنن و فقط برای
کل کل اینجا میان یا برای مقایسه رنگ موی وزنیاکی یا مدل لباس لیسیکی یا قیافه شاراپوا

اینها نظرات شخصی من بود
امیدوارم وضعیت تغییر کنه.
مرسی.

دوست عزیز فرمایش شما صحیح ولی ببینید تو این چند تایپیک اخیر اول طرفدارای فدرر شروع کردنند ما که کاری نداشتیم .
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-24-2012, 09:10 PM   #222
FaRzIn
Senior Member

آواتار FaRzIn

پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی

با سلام به همه ی دوستان تنیس تاکرزی عزیز

تنها بازی که امروز دیدم بازی رافا و بردیچ بود گفتم یه نقدی هم بکنیم !! ست اول رافا یه بازی ضعیف از خودش نشون داد و ارورهای زیادی داشت و فقط چند تا فورهند وینر خوب زد و سرویس هاش هم که نگم بهتره . تو ست دوم هم که بازم داشت بازی رو وا می داد که خدا رو شکر بردیچ قدر موقعیتهاش رو ندونست !! ست سوم و چهارم ولی بازی خوبی انجام داد و چند تا فورهند وینر فوق العاده داشت و اروراش هم کمتر بود به سرویس هاش هم سوینگ خوبی میداد . در کل اگه بخواد اینجوری مقابل راجر بازی کنه باید قید قهرمانی رو بزنه !!

ویرایش توسط FaRzIn : 01-24-2012 در ساعت 10:23 PM
FaRzIn آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-24-2012, 09:30 PM   #223
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا

باور کنین من خیلی کم کری می خونم اونم وقتایی که لازم باشه. اینجا هم جاش بود. البته احتمالا مورد خطابتون من نبودم.

به هر حال برای اتمام بحث نظرسنجی tennis.com در مورد پرهیز بردیچ از دست دادن:

What's your opinion of Tomas Berdych's refusal to shake Nicolas Almagro's hand
Bush league; getting hit with the ball is part of the game 86.72%
Fine with it; Berdych had a right to complain 13.28%

Total Votes: 6146
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2012, 09:41 PM   #224
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin نمایش پست ها
رافا عجب پسینگ شاتهایی میزنه واجب شد یه کلیپ گلچینی از پسینگ شاتهاش همراه با یه موزیک ترنس تهیه کنم
آمار Net Approaches رافا تو این تورنمت عالی بوده.برای امروز 17 از 22 میانگین 77 درصد رو داشت.
ریترن های رافا واقعا روندش رو نمیشه پیش بینی کرد.اکثر اوقات از سمت AD بهتر از DU ریترن میکنه اما امروز برعکس شده بود حتی چن تا ریترن وینر هم از سمت راست داشت. خیلی فرصت برک پوینت رو از سمت چپ از دست داد.(استفاده از برک در کل بازی 5 از 13 = 38 درصد)
یه خسته نباشید هم به بردیچ که واقعا امروز تو رالی ها خوب و جنگنده بازی میکرد
داورای خط چرا اینقد افتضاح بودن یه جا اگه اشتباه نکنم تو ست چهارم گزارش گر بازی گفت تا الان 27 بار چلنج شده .امیدوارم رافا تا سمی پنجشنبه بتونه ریکاوری کنه و یه بازی عالی روبروی راج انجام بده.
COME ON RAFA
درود
حالا پسینگ شات ها رو بیخیال(آخر سر می پردازم بهش)
ریترن وینر ها رو داشتی، من همیشه آرزو به دل بودم که رافا هم بعضا سرویسای حریفاشو با وینر جواب بده
حریفاش که این کارو جلوش میکنن آدم shattered میشه
نمیدونم یهو چی به سر رافا زد که اومد اونجوری اگرسیو شروع به ریترن کرد
تو یه گیم بک تو بک سه تا ریترن وینر زد که واقعا از رافا جالب بود و کاملا هم فلت میزد که کلا تایمو از توماس میگرفت
پسر تو که به این خوبی میتونی ریترن وینر کنی ، چرا تو دستور کار قرار نمیدی، امیدوارم جلو راجر هم، همینطور با intensity ریترن کنه که خیلی میتونه کمکش کنه
و اما امروز هم حداقل سه تا از shots of tournament که نه shots of history رو از هنرمند خالق صحنه های بکر دیدیم
واقعا این ضربات تو تاریخ بی نظیرن،
پسینگ شات از 5 متر پشت بیس لاین در حالی توپ به صورت بی رحمانه با ساید اسپین و کاملا هارد و فلت به سمتت میاد==> this shot makes the mind boggle
یه جا یه تصویر قائم از position رافا رو نشون داد، اون گزارشگره که لهجه اش نچسبه (day دای eight آیت tie break تای برایک و ...) گفت که کلمه ی ملبورن حدود 4 متر پشت بیس لاینه و رافا یک متر هم عقب تر وایساده، هر چند که هیچکدوممون و خود رافا چنین پوزیشنایی رو دوست نداریم
ولی جز رافا کسی نیست که تو هارد کورت در چنین فاصله ای بایسته و باز کنترل رالی رو در دست بگیره، هرچند بعضا ریترن هاش از اون فاصله deep but with high elevation میشد و به توماس اجازه میداد که فیوریت فرهند خودش رو بزنه ولی خیلی پوینت ها هم بود که رافا از این موقعیت بعید بدست میاورد
هرچند سرویس ها از pace به دورند، ولی خیلی خوب بود که In میشدن
در کل من بیشتر از پسینگ شات که یه نمایش کاملا عادی از رافائه، از ریترن هایی که ست چهارم میکرد خوشم اومد
به بردی(چ،ش،خ،ک) هم باید خسته نباشید گفت که بازی خیلی خوبی کرد، فرهنداش خیلی قشنگن
من بردی(چ،ش،خ،ک) رو به خیلیا ترجیح میدم، بازیکن با اخلاقیه یا اینطور بنظر میاد یا اخیرا اینطور شده، مثل خودمم کم حرفه
فقط از دوستان کسی میدونه چرا بازی با آلماگرو تماشاگرا هوش کردن، آلماگرو هم نمیدونم فحشش داد یا گفت وایسا پشت استادیوم باهات کار دارم یا همچین چیزی...
راستی جریان راکت رافا چیه؟چیکارش کرده؟ خودش که راضی بنظر میاد، امیدوارم برا بقیه ی فصل هم راکت خوبی باشه
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2012, 09:53 PM   #225
!PARADOX
Rafa's Fan

آواتار !PARADOX

پستها: 44
سپاس: 716
در 42 پست 348 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها

راستی جریان راکت رافا چیه؟چیکارش کرده؟ خودش که راضی بنظر میاد، امیدوارم برا بقیه ی فصل هم راکت خوبی باشه
گزارشگره می گفت که راکت امسال رو سنگین تر انتخاب کرده تا بتونه سرویس های سریعتری بزنه و البته رافا گفته بوده که اوایل کار تا به راکت عادت کنه یکم ممکنه بازیاش افت داشته باشه !
!PARADOX آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !PARADOX به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2012, 10:13 PM   #226
viva rafa
Senior Member

پستها: 120
سپاس: 229
در 115 پست 598 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
واقعآ قصد بی احترامی نداشتم ، بد برداشت کردید . من از همه ی شما عذرخواهی میکنم . واقعا ببخشید . منظورم شهرستانیهای اسپانیا بود نه کشور خودم (آخه اسپانیایی ها به جز مادریدش واقعآ همشون بی فرهنگن) . بازهم شرمنده ام بنده
همین حرف هم باز بی احترامی به یه سری مردم هست
چجوریه شهرستانیایه ما ادمن بقیه ادم نیستن و بی فرهنگن؟شما چجوری به خودت اجازه میدی همینجوری به یه سری ادم بی احترامی کنی؟
viva rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی viva rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2012, 10:22 PM   #227
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima.a نمایش پست ها
باور کنین من خیلی کم کری می خونم اونم وقتایی که لازم باشه. اینجا هم جاش بود. البته احتمالا مورد خطابتون من نبودم.

به هر حال برای اتمام بحث نظرسنجی tennis.com در مورد پرهیز بردیچ از دست دادن:

What's your opinion of Tomas Berdych's refusal to shake Nicolas Almagro's hand
Bush league; getting hit with the ball is part of the game 86.72%
Fine with it; Berdych had a right to complain 13.28%

Total Votes: 6146
المگرو به عمد نزد وقتی داشت میزد اصلا حواسش نبود اگه دقت کنید.
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 01-24-2012, 10:30 PM   #228
hasti_khanum
Senior Member

آواتار hasti_khanum

پستها: 201
سپاس: 548
در 169 پست 1,232 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر / خوان مارتین دلپوترو / اندی مورای / ماریا شاراپووا / کارولین وزنیاکی / سرنا ویلیامز
Smile

نقل قول:
نوشته اصلی توسط viva rafa نمایش پست ها
همین حرف هم باز بی احترامی به یه سری مردم هست
چجوریه شهرستانیایه ما ادمن بقیه ادم نیستن و بی فرهنگن؟شما چجوری به خودت اجازه میدی همینجوری به یه سری ادم بی احترامی کنی؟
بابا بی خیال. چرا انقدر موضوع رو گنده میکنید و می کشید؟ طرف داشت کری می خوند و از برد راجر خوشحال بود از دهنش دررفت یه چیزی گفت. خودشم فهمید حرفش درست نبود عذرخواهی کرد بنده خدا. دیگه انقدر کشش ندید.
منم از جانب همه طرفدارای راجر از همه عذرخواهی می کنم که بدونید دعوا و جنگ که با کسی نداریم. همه مردم دنیا هم فرهنگ خودشونو دارن و هیچ کس بد مطلق نیست.
hasti_khanum آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hasti_khanum به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2012, 10:40 PM   #229
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

به جز ما دیگه سوژه ای ندارید ؟؟؟؟ من شرمنده ام . قفل کردید به من بدبخت ؟؟؟؟ یک روز تو این انجمن عضو شدم ، شانس هم که نداریم ، الان مدیرش هم میزنه مارو بن میکنه . دوست عزیز من از اسپانیا بدم میاد ، به خاطر همین گفتم . حالا برای ما همه شدن حق بگیر و دفاع از حقوق بشر . سکه شده 1میلیون ، دلار شده 2500 تومان ، اگه میخواید از کسی دفاع کنید از حق و حقوق خودتون دفاع کنید . یک پست در میان موضوعش در مورد منه . جناب احسان ، من شرمنده ام ، شما شروع کردی ، دیگه بقیه ول نمیکنن
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 01-24-2012, 10:47 PM   #230
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
نه اتفاقا از تنیس بازی کردنش حداقل مهیج تره ! آدم یاد سیرک میوفته دیگه , فقط یه چنتا میمون و شیر کمن که در کنار رافا به حرکات موزون بپردازند و مارو شاد کنن
دروغ شاخ داری است!
وقتی میای اولین پست به خوشحالی های رافا گیر میدی نشون میده چقد رو روحیه ات تاثیر بد گذاشته
عمق فاجعه که درش گرفتار هستی رو به راحتی میشه سنجید
رافا امروز نازیبا بازی کرد، واقعا؟!!!!!!!!!!! اوکی شما خودتو به خواب زدی منم بیدارت نمیکنم
واقعا کینه توزی تا چه حدی که حتی وقتی رافا یه نمایش تماشاگر پسند اجرا میکنه، سختتون میاد که تعریف کنید
اما در مورد خوشحالی رافا رو دابل فالت توماس
ببیند دوستان، بردی(چ،خ،ش،ک) سرویس اول میزد 219 217 214 و ... با این سرعت به راحتی به T میزد، سرعت سرویسای اسلایش حدود 175 بود، برا بقیه ی بازیکنا اورج 155 ئه، یعنی از این بالاتر را نداره
برا رافا و هر بازیکن دیگری کنترل چنین سرویسایی واقعا سخته، مخصوصا وقتی نیاز به بریک کردن طرف داشته باشی، بردی
(چ،خ،ش،ک) با این سرویسا از مهلکه های زیادی خودشو نجات داد، به خاطر سختی ای که رافا در مقابله با سرویسای توماس مواجه بود، از نظر mental خوشحالی رافا کاملا طبیعی بود
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش