|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#191 | |
Murray's Fan
پستها: 116
سپاس: 3,152
در 116 پست 1,150 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: murray & federer & s. wiliams & delpotro & mattek-sands & azarenka & bartoli
|
![]() نقل قول:
اتفاقا این برای طرفدارای اندی اصلا ضد حال نیست همه ی ما میدونیم که اندی اون اندی سابق نیست و احتمالا یه مشکلی براش پیش اومده که کیفیت بازیشو این قدر پایین اورده. بالاخره قرار نیست که برنده ها همیشه برنده باشن. |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alen به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#192 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
بلیک تو ست دوم برای رادیک شاخ شد 0-3 جلو افتاد اما رادیک بازی جمع کرد تونست ببره
بردیج که تو ست اول مقابل حریف لهستانی به مشکل خورده بود تو ست دوم راحت بردتش |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#193 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
هر سایتی که بازی نمایشیو جزء هد تو هد بیاره به نظر من سایت مناسبی نمیتونه باشه و بدرد نمیخوره (چون آمار غلط داره به مخاطب میده) که بهتره اخبار و اطلاعات اون سایتو بعنوان مرجع قرار ندید.
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#194 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
شکر خدا داویدینکو هم رفت خونش.
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#195 |
Former Staff
|
![]()
راجر بازی نه چندان خوبی رو مقابل آندریو انجام داد به خصوص در ست دوم!بکهنداش که واقعا ضعیف شده و نقطه ضعف عمده او هس...راجر نشون داده اگه بکهندش قوی بشه میتونه بازی رو خوب کنترل کنه!یکی از نکات دیگه اینکه راجر سرویس هاش به نسبت گذشته بد شده!حتی به نسبت استرالیا!این 15مین برد راجر در سال بود..
"من فکر میکنم این یکی دیگر از بازی های سخت مقابل او بود"راجر گفت."من همیشه در ست اول احساس میکنم که کنترل میکنم حتی اگر 5-4 عقب بودم..من احساس میکنم در بازی مقابل او با سرعت بودم که شاید در گذشته همچین چیزی نبوده است چونکه او خیلی spin و pace میکرد،من در تایبریک خوب بازی کردم،بدیهی است که پایان بازی به نسبت بهتر شود"راجر گفت. راجر نیز اعتقاد داره ایگور در ست دوم تونست اون راه بازیشو پیدا کنه و بازی رو واقعا رقابتی و سخت کنه! |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
7amed,
Afshin,
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Hatam,
M A E S T R O,
manoochehr,
M∂hdi,
Nima88,
Pouya,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N
|
![]() |
#196 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() تو بازی فدرر احساس کردم برای بردن خیلی عجله داره به نظرم میتونست خیلی راحت تر از اینا اندریف رو ببره.هر چند که یادم نمیره ایگور استرالیا اپن پارسال فدررو خیلی اذیت کرد و همچنین یو اس اپن 2008 که بازیشون 5 سته شد.جالب اینجاست که راج هر دو جامو فتح کرد.پس من بازیه راجو با ایگور به فال نیک میگیرم پس امیدوارم ایندین ولز هم به راج خودمون برسه.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() از این Raonic خیلی خوشم اومده.سرویسایه خوبی میزنه وقتی میبینمش یاد سوپر ماریو انچیچ میفتم که چند وقت پیش تو یورواسپورت خواندم که دیگه نمیتونه تنیس بازی کنه واقعا هیف شد.Raonic مردی فیش رو مغلوب کرد.7-5 6-4.
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#198 | |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
ااگه بازی بعدی ببره احتمال خیلی زیاد تو یک هشتم به فدرر بخوره بازی جالبی میشه یه طرف یه تنیسور جوان پرانرزی یه طرف تنیسور باتجربه باهوش |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#199 |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]()
خوب امشب دلپو میخواد دلگوپولف تبدیل کنه به مارکو پلو. به طرفدارا دلگوپولف بر نخوره اینو همینطوری برا طنز گفتم.
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#200 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
مسترز، ایندین ولز، 1000، امریکا، اولین مسترز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|