|
مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
پس راجر چشه؟
بازی 1-1 شد امیدوارم راجر ببره تا دیگه فرر باشه اندی رو ببره؟ در ضمن در مورد بازی اندی هم بگم بازیو ندیدم ولی شنیدم که بد بازی کرده ![]() ولی باز اشکال نداره امیدوارم تو رولند جبران کنه خود اندی هم گفته از هوادارهام عذرخواهی میکنم از این که پسرفت کردم ویرایش توسط Alireza Murray : 05-15-2010 در ساعت 10:42 PM |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#183 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
BABAK,
Fakhruddin,
Farid,
Hatam,
javi,
kiavash,
Mohammad,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
PowerVu,
Rafa,
Reza23,
سلام
|
![]() |
#184 |
Former Staff
|
![]()
نادال اگه اینجوری سرویس بزنه فردا بدجوری میبازه
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#185 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب تبريك راجر داويد رو برد!!و رسيد به رافا
اگه يه نگاهي بندازيم رانراپي داويد از قهرماني هاش خيلي بيشتره!!!!و استاد رانراپ شنه!!!! فك ميكنم زور بدني داويد فرر از زور عقليش بيشتر باشه. از فريد عزيز ميخوام درباره بازي فينال مردان و زنان انفرادي نظرشون رو بگن و شانس روي كاغذ برا كدوم بازيكنا بيشتره؟ |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#186 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
اتفاقا به نظر من Murray از سلاح های خوبی بر روی خاک رس مانند: Kick Sreve - Drop Shot - Solid Defence برخورداره اما چندین عامل باعث میشند که نتونه انطور که باید و شاید بر روی این سطح جولان بده: یکی اینکه با اینکه بر روی Hard Court یکی از بهترین Movement ها رو داره اما بر روی خاک رس به علت اینکه The Art Of Sliding و یا به اصطلاح هنر لیز خوردن را به خوبی بلد نیست ( میدانید که بر روی خاک رس شما باید Slide into the ball کنید یعنی بر روی خاک رس لیز بخورید و یکی دو متر اخر رو با لیز خوردن طی کنید نه اینکه بعد از ظربه زدن به توپ لیز بخورید ) نمی تواند به خوبی حرکت کند و دیگری اکثر ظرباتش Flat و یا تخت هستند ( به خصوص از سمت بال قویترش که بکهندشه ) که باز هم مناسب با خاک رس نمی باشد. همچنین درصد سرویس اولهاشم پائینی ( حداقل در حاظر - اگرچه وی اکثر مواقع درصد سرویس اولهاش حدود 50 و خورده ای درصده ) اینها همگی در تناقض با اینه که وی در بارسلون تنیس رو یاد گرفته است. |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#187 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
در مورد فینال بخش مردان هم شما از هر کی بپرسی شانس رو بر روی کاغذ به Nadal میده. ( اما به یاد داشته باشید که بازی بر روی کاغذ برگزار نمی شود بلکه بر روی خاک رس برگزار میشه)
|
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#188 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
نادال چیز خوبی که داره صبر زیاده، منتظر میمونه یه فرصت گیرش بیاد سریع ازش استفاده میکنه همون چیزی که در مقابل الماگرو انجام داده از ست دوم رفیقام اومدن خونمون اعصابمو خرد کردن! نمیزاشتن بازیو درست حسابی ببینم |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#189 |
Statistician
|
![]()
به نظر من نادال اگه فدرر تو فینال ببره رولندو هم میبره
چیزی که نادال کم داره اعتماد به نفسه که اگه ببره بدستش میاره باید تمرکزشو خیلی ببره بالا، فشار بیشتر روی فدرره تا نادال چون اون باید از 400 امتیاز دفاع کنه اگه نادال ببره اختلافش با فدرر 800 تا کمتر میشه ![]() فدرر همیشه با سبک بازی نادال مشکل داشته و این باعث میشه استرسش زیاد بشه واااااااااااااای تا فردا 9 شب من خوابم نمیبره ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#190 |
Statistician
|
![]()
بچه ها یه مقاله خیلی توپ در مورد رالی 20 گانه فدرر و نادال جمع آوری کردم 4 برگ شد خودم حال کردم
![]() نوشتنش 2 ساعت طول کشید، پشیمون شدم ![]() حوصله ندارم تایپش کنم، تا قبل از بازی آماده نمیشه ![]() اگه نادال برد بعد از بازی تایپش میکنم اگه خدای نکرده نبرد ![]() خسته شدم کاشکی میخابیدم ![]() واسه اینکه ناراحت نشین: هد تو هد فدرر و نادال (عدد اولی فدرر دومی نادال):
7 13 همه بازیها 5 11 فینالها 2 6 گرنداسلم 2 5 فینال گرنداسلم 2 0 مسترزکاپ 3 6 مسترز 3 5 فینال مسترز 2 1 چمن 3 3 هارد 2 9 خاک |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
تنیس، مسترز، مادرید، 2010 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|