|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
خـــیر ، میگم بازیهای با این سبک رو به بازی های مثل فینال پارسال ترجیح میدم . مسلما امروز بازی خیلی سطح بالا نبود ، ولی این سبک بازی وقتی که دو بازیکن خوب بازی کنن به مراتب جذاب تر از فینال پارسال میشه . نمونش هم زیاد هست ، از بازیهای راجر شما نیمه نهایی WTFـه سال 2009 رو ببینید . یا نیمه نهایی استرالیا 2006 ، یک چهارم سینسیناتی 2010 و ... برای من اون بازیها به مراتب زیباتر از فینال پارسال هستن . فینال پارسال بخاطر دراما و نحوه ی پیشروی بازی و 5 سته شدن و طولانی شدن ، بازی خاطره انگیزی شد ولی از دیدگاه تماشاگر پسند بودن به نظر من خوب نبود . فینال یو اس اپن 2011 صد پله از اون بهتر بود . یا نیمه نهایی فرنچ اپن 2011 و ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
ولی اکثر دوستداران تنیس همچین سبکی رو دوس دارن بهراد راست میگه خیلی بازی بی روحی بود بازی امروز اینا. من که خوابم گرفت . 3 تاد دیازپام هم خورده بودم اینقد خوابم نمیومد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
من که گفتم امروز بازی خوبی نبود ، ولی اگه دو بازیکن تو روز خوبشون بودن سبک بازیشون به مراتب قشنگ تر و تماشاگر پسند تر از بازی فینال پارسال میشد. اکثر دوستداران تنیس هم ، Shot Making ـه واقعی رو دوست دارن ، نه این که نیم ساعت بزنن زیر توپ ، نیم ساعت بین دو سرویس توپ بکوبن زمین و دست بکنن تو خشتکشون. بازی ای که نه توش والی باشه ، نه هف والی باشه ، همش از 4 متر پشت بیس لاین باشه میشه تکرار مکررات. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
دوستدارن تنيس حاضرن ٣٠ ثانيه كه هيچي ٣ دقيقه هم بين پوينت ها وقت تلفىشه و با خشتك مشتك همه چي شون ور برن ولي يه پوينت و امتياز قشنگ ببينت حالا چه رالي باشه چه هاف والي ، من نميگم سبك فدرر ديدنش لذت بخش نيست خيلي هم آدم لذت ميبره ولي نميشه گفت رالي طولاني هم لذت بخش نيست. تو همين سايت خودمون هم نظرسنجي گزاشتن اكثرا فينال استراليا رو بهترين فينال گرند ذكر كردن http://tennistalkers.com/showthread.php?t=5642 و تو اين تايپيك هم بچه ها اكثر بازي نوواك &نادال ٢٠٠٩ مادريد ، نادال & ورداسكو ٢٠٠٩ استراليا ، فدرر & نادال ٢٠٠٨ ويمبلدون رو به عنوان بهترين بازي ذكر كردن ، بازيهايي كه يه طرفش نادال هست و خشتك و رالي و زير تو پوپ و ..... http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2242&page=12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
شما اون بازیها رو با فینال پارسال استرالیا مقایسه می کنید ؟ اون بازیها همشون به مراتب سطح بالاتر از فینال استرالیا بودن در ضمن شما طرفدار نادال و نواک هستید ، تنیسورتون توی چند سال گذشته خوب نتیجه گرفته ، میگید این بازیا رو دوست دارید . کسی که بخواد تنیس رو واسه لذت بردن ببینه و نه واسه طرفداری از یه بازیکن خاص ، دوست نداره واسه یه امتیاز 3 دقیقه صبر کن . دوست داریم تنیس ببینیم نه عرق خشک کردن و یویو کردن پشت بیس لاین. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
دقیقا ، کُلا Aggasi پــدر سبک Take the ball early بود ، اولین بازیکنی بود که از بیس لاین Take the ball early میکرد و هـف والی میزد . داویدنکو هم توی روز خوبش یکی از بهترین Shot maker ـهای تاریخه . داویدنکو بعضی وقتها به قدری زود به توپ ضربه میزنه که احساس میکنید بازی با سرعت 2x در حال پخش شدن . واقعا حیف شد که دوران اوجش تموم شد . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 139
سپاس: 1,150
در 120 پست 554 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1_pete sampras
2_rafael nadal
3_rojer federer
4_delpotro
|
![]()
من خودم طرفدار راجرم اما کسی بیشتر از امروز دیده بود که فدرر سرواشو به تور بزنه!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
فردا بازیها خیلی جذابتر میشه. بازی ونوس ویلیامز و شاراپووا به نوعی فینال زودرس هست ، جوکو و استپانک هم که جای خودشو داره ، بازی داوید فرر و مارکوس باقداتیس هم چیزی از اونا کم نداره.
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|