|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
03-08-2014, 06:53 PM | #11 |
Member
پستها: 58
سپاس: 2,348
در 47 پست 364 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : گفت و گو پیرامون پخش تلویزیونی مسابقات تنیس تورنمنت ایندین ولز 2014 امریکا (BNP Paribas Open)
متشکر من دیش گردون با اکانت جی شیر و سی سی کم دارم
|
03-08-2014, 09:57 PM | #12 |
Forum Expert
|
پاسخ : گفت و گو پیرامون پخش تلویزیونی مسابقات تنیس تورنمنت ایندین ولز 2014 امریکا (BNP Paribas Open)
با اجازه پاور عزیز
کانالهای هاتبرد رو که پاور گفتند سایر ماهواره هایی که مسابقات مردان رو پوشش می دند Amos در ۴ درجه غربی دو کانال Sport 1 و Sport 1 HD متعلق به پکیج Yes با گزارش انگلیسی ( اما می دونید که شیرینگ این جهت مشکلات خاص خودشو داره و در بهترین حالت کارت و نت هم گه گاهی فریز و استاپ داره ) NSS در ۹۵ درجه شرقی که کانال Ten Sport متعلق به پکیج Dish TV که باید امولاتور mgcamd رو برای دریافت این پکیج اینستال کنید ( من این جهت رو ندارم اما انگار پاور می گفتند که گزارش انگلیسی هم داره ) Eurobird 9A در ۹ درجه شرقی دو کانال Digisport 1 HD , DigiSport 2 از پکیج evision که برای گرفتن این ماهواره احتیاج به دیش افست بالای ۱۰۰ سانت دارید که از حدود ساعت ۳ به بعد گزارشگرشون هم انگلیسی میشه تا پایان بازیهای روز ( حدود ۱۱ صبح ) |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-08-2014, 10:44 PM | #13 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
سلام .یه سوال از دوستان داشتم.راستش بعد از بهم ریختن بین اسپورتها ، تصمیم گرفتم دیش نایلست رو( باتوجه به اینکه بین اسپورتهای مونده رو عربست هم هست) به جهتی دیگه که بشه باهاش راحت مسابقات تنیس رو دید تغییر بدم.هدف اولم ماهواره اموس بود که پکیج yes روشه .اما شنیدم که کمی فریز داره و بعضیها میگند رو اعصابه.میشه لطفا ماهواره ای و کانالی رو معرفی کنید که بشه تمام مسترزهای سال رو روی اون دید و من اون جهت رو بگیرم؟چون نمیشه که برای هر مسترز من جهت عوض کنم.ممنون میشم راهنمائی کنید.مثلا این کانال digi sport ،میشه تمام مسترزهای سال رو باهاش دید یا نه؟ یا مثلا قبلا اسکای اسپورت 2 و 1 روی ماهواره nss بود و باز میشد با شیرینگ.نمیدونم الان هم هست یا نه.یا کانالی دیگه.ممنون میشم سریعتر راهنمائی کنید.در ضمن من هاتبرد دارم.اما پارازیت روی هاتبرد زیاده و عملا اکثر کانالها رو ندارم.مثلا اسکای و پولست رو بدون فریز دارم اما با توجه به پارازیت ، فقط 2 به بعد تا 10 صبح.میدونم بازیهای ایندین ولز و میامی میفته آخر شب تا صبح .اما فکر بعدها رو هم میکنم.مثل مسترز مونته کارلو و .. ممنون میشم راهنمائی کنید.
ویرایش توسط mehdi_juve : 03-08-2014 در ساعت 11:15 PM |
03-09-2014, 06:28 PM | #14 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
نقل قول:
درود بر شما بله، کانال DIGI Sport 1 HD و گاهی DIGI Sport 2 مجارستان در ماهـوارهی 9 درجهی شرقی، مسابقات تنیس مسترز آقایان را در طول فصل پوشش میدهند. ولی سیگنال کانالهای تنیسی این مسیر بسیار ضعیفه و با دیـش کوچکتر از 100 سانت دریافتش تقریباً غیر ممکنه. البته 100 سانت حداقله و توصیه میشه از دیـشهای آفست خارجی 110 سانت به بالا استفاده کنید تا در صورت کوچکترین وزش باد و باران، تصویر به هم نریزه. در خصوص CCcam هم کیفیتش خوبه و فریزی نداره. (بستگی به کیفیت پکیج eVision روی Serverـی داره که ازش CCcam دارید.) اما مسیر 4 درجه غربی (کانالهای ورزشی اسرائـیل)، هم سیگنالش قویتره و با دیـش معمولی قابل دریافته و هم مسابقات مسترز رو پوشش میده ولی فریز و مکث در تصاویر، کما بیش روی پکیـج ِاین مسیر وجود داره و حتی با پینگ پایین اینترنت هم کاریش نمیشه کرد. با شرایط فوق، اگر شما دیـش مناسب برای دریافت جهت 9 درجه شرقی را دارید، این جهت بهترین انتخاب شماست. در غیر این صورت مسیر 4 درجه غربی به رغم فریزهایش باید گرفت. البته اگر همین جهت هات بـرد را چه خودتان و چه توسط یک نصاب، با جا به جایی محل دیـش، گذاشتن موانع مثل توری آلومینیومی بر سر راه امواج مزاحم و پایینتر آوردن دیـش به طبقات زیرین، به اصطلاح پارازیـت گیری کنید، دو پکیج Sky ایتالیا و Polsat لهستان برای مسترزها کفایت میکنه. منطقه به منطقه فرق میکنه اما کانالهای SD اسکای سمت محل سکونت ما در طول روز اصلاً پارازیـت نداره اما Polsatها چرا. |
|
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
46and02,
BABAK,
Farid,
Hamid_RUUD,
Meysam94,
M∂hdi,
Nasir,
Nima93,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
roli,
S.A.IVI.A.N,
SABER FED,
Vahid RF
|
03-10-2014, 01:21 AM | #15 |
Member
پستها: 64
سپاس: 87
در 61 پست 195 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
STAN WAWRINKA
JUAN MARTIN DEL POTRO
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات ایندین ولز 2014
سلام
دوستان شبکه bein دیگه مسابقاتو پخش نمیکنه؟ راهی هست bein sport 10 hd رو باز کرد؟ اینترنت 1m دارم اما بازم بازی خیلی خیلی کند پخش میشه راهی هست درست بشه؟ ممنون میشم کمکم کنید |
03-13-2014, 06:48 PM | #16 |
Junior Member
پستها: 19
سپاس: 0
در 5 پست 7 بار سپاسگزاری شده
|
سلام
این فرکانس Sports TV Turkey چنده اگه کسه میدونه لطفا جواب بده |
03-13-2014, 07:13 PM | #17 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
با عرض درود خدمت شما کانال Sports TV ترکیه در ماهواره ترکسـت به صورت مجانی دریافت میشه و در ماهواره یوتلسـت 7 به صورت کارتی (غیر رایگان) هستش. Sports TV Türkiye پخش رایگان
Turksat 2A @ 42°E - 11957-V-27500-5/6 Sports TV Türkiye Eutelsat 7A @ 7°E - 10803-V-29900-3/4 |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-14-2014, 06:48 AM | #18 |
Junior Member
پستها: 19
سپاس: 424
در 17 پست 88 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer
|
الان کدوم کانال داره بازی فدرر و اندرسون رو نشون میده؟.....polsat و sky ها که نشون نمی دن......
|
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nader.nma به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-14-2014, 11:53 PM | #19 | |
Senior Member
پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر
|
نقل قول:
|
|
03-15-2014, 01:05 AM | #20 |
Senior Member
پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر
|
دوستان بازی گولبیس و ایسنر رو نه اسکای نشون میده نه پولست
هاتبرد کجا پخش میکنه |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|