|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
منظور من از خوندن قوانین فوروم این بود که چون گفته زبان این فوروم فارسیه به زبان فارسی بنویسین. این جمله ای هم که تو نوشتی رو یا معنی ای که تو ازش توی ذهنت با معنی ای که توی ذهن منه فرق داره یا اینکه تو به یه چیزی ارجاع می دادی که مثلاً مانی متوجه شده و من نکته اش رو نگرفتم. چون از دید من این جمله به این معنیه که اصلاً واسم مهم نیست و حرفی که تو می زنه چرت و پرته. باز هم می گم شاید واسه ی تو معنی دیگه ای داشته باشه. منظور من هم از این پست بیشتر حرف های همون دوستمون بود که می گفت اگه سرو رو از فدرر بگیری باید بیاد تو چلنجر تهران بازی کنه تا این رو هم بخونه و ببینه که می شه بدون زیر سوال بردن بازی بقیه، طرفدار یه تنیسور بود و حتی به قول دوستان کل کل هم کرد. |
||
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
نه من چون فقط طرفدارش هستم و میدونم که اون فقط توی ویمبلدون میتونه خوب نتیجه بگیره یکم کری خونی کردم... کل تورنمنتهای دیگه سال طرفدار نادالم و این تورنمنت علاوه بر نادال سابین لیزیکی. ولی من مطمئنم که اگه سابین ویمبلدون رو هم ببره تورننمنتهای بعدی دور اول یا دوم حذف میشه.
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|