|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#301 |
Junior Member
پستها: 15
سپاس: 4
در 8 پست 76 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
سلام دوستان.نمی خوام بگم من نوستراداموسم یا تنیس خیلی میفهم .اما من فکرشو میکردم.من همیشه منتظر باخت راجر تو راند اول هستم بخصوص گرند اسلم ها.چرا؟چون بازیکنای رنک پایین که چیزی برای از دست دادن ندارن و همیشه سعی میکنن بهترین بازی ممکن رو بکنند.دارسیس بعد از بازیش هم همین منظور رو گفت که میشه گفت واقعا در مورد همه بازیکنای گمنام صادقه.همه با توجه به بازی اول فدرر انتظار برد داشتن.ولی من قبل بازی نظرم50-50 بود.شاید دلیلم احمقانه باشه.اما دیدم که فدرر فقط یک بار با سرگی دوسال پیش رو هارد بازی کرده و این باعث نگرانیم شد.وقتی باخت اصلا ناراحت و شوکه نشدم.چون برای این بازی واقعا آمادگیشو داشتم.به نظر من در این بازی و بازی های کل این سال فدرر بد بازی نکرد بلکه داره به پایانش نزدیک میشه و این یک باخت طبیعیه.میدونم که همه میخواهیم فدرر برگرده.همون طور که بخد از یو اس 2011 برگشت و جواب انتقاد هارو داد و نشون داد اگه بخواد میتونه برگرده وهمه رو جا بزاره.اما میبینیم که امسال بازی های کمتری شرکت میکنه و میگه میخواهد وقت بیشتری با خانوادش بگزرونه. باید ببینیم بعد از ویمبلدون چه فکری داره و چی میگه.به نظر من که اتفاق خاصی دیگه نیفته با اینکه قلبا اینو نمی خواهم.باید منطقی باشیم.اما این حرفهای من به معنای قطع امید کاملم نیست.من هنوز امید دارم(هرچند اندک) که شاید فدرر برگرده و خط بطلانی بر روی همه انتقادات بکشه و در اوج خداحافظی بکنه.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mojtaba ashouri به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#302 |
Rafa's Fan
پستها: 282
سپاس: 2,061
در 275 پست 1,296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA*****Vica
|
![]()
رافا , راجر , ویکا , ماشا , کارولین , جو , استن و ...
![]() ویمبلدون 2013=مزخرف ترین گرند تاریخ |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saRAfa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
ahas69,
davidbeckham,
fum_com,
javi,
john,
king of spin,
Maani,
Meysam94,
MRF,
mspayam,
Nikoo,
Nima93,
omidd,
Paymaan,
rezaomo,
Sabayon,
SHIR FarHad,
viva rafa
|
![]() |
#303 | |
Senior Member
پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic
|
![]() نقل قول:
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته . |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#304 |
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
این باخت فقط و فقط از یک جهت منو خوشحال کرد. اینکه فدرریا نمیتونن باخت نادال تو راند 1 رو تو سر طرفداراش بزنن(هر چند ندیدم کسی اینکارو بکنه). واسه کسایی که اینجور آدمایین این باخت باعث میشه یکم منطقی تر فکر کنن درباره دیگر تنیسورا. منظورم با شخص خاصی نیست. کسی ناراحت نشه.
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#305 |
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
عاشقتم راجر. با افتخار میگم. نه بخاطر تنیست. بخاطر ذاتت. بخاطر شخصیتت. عاشق خودتم. تنیس فقط بهونه ای بود واسه آشناییمون.
ویرایش توسط Mahrooz RF : 06-27-2013 در ساعت 02:57 AM |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#306 | |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]()
پست های قبلی رو دیدم ، به این حالت دراومدم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.دوستان من هوادار نوله ، میبازم ی سر به بحث و تبادل نظر میام پست میزارم و میرم تورنومنت بعدش میام ، اما برخی دست به دامن تنیسور دیگری میشن که بیاد قهرمان شه ![]() ![]() 2.دوستی دیشب پس از باخت راجر میگه امیدوارم اندی و نواک به مصدومیت شدید دچار بشن در ویمبی و به فینال نرسن ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#307 |
Senior Member
پستها: 200
سپاس: 5,186
در 197 پست 1,669 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer &
serena williams
|
![]()
من دیروز بازی رو نتونستم ببینم وقتی آخر شب نتیجه رو دیدم خیلی حالم گرفته شد حیف بود که تو این مرحله حذف بشه
![]() عاشقتم راجر حتی بیشتر از قبل. فدای سرت ![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr1984 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#308 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
این هم برای نادالی ها
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#309 |
Member
پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer,
Rafael Nadal,
Maria Sharapova,
caroline wozniacki
|
![]()
دو روز مسافرت کاری رفتم برگشتم نتایجو دیدم کلا شوکه شدم! باخت اسطوره! و اکثر top 10 ها! نتیجه بازی راجرو که دیدم واقعا انگار یه پارچ آب یخ ریختن روم... این ویمبلدون شده جام شگفتی ها!! یعنی دیگه با این وضعیت ماری جام رو نگیره دیگه هیچی دیگه!!
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#310 | |
Junior Member
پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
Andre Agassi
|
![]() نقل قول:
ولی من هم خودم هنوز توی شک هستم که توی ویمبلدون نباید این اتفاق بیفته ولی چون متاسفانه بازی رو ندیدم نمیتونم دلیلش رو بفهمم و باید بازی رو کامل دید تا نظر درست داد چون ممکنه حریفش روز خوبش بوده یا مصدوم شده یا شاید اصلا حرف شما درست باشه امادگی ذهنی نداشته اون صحبت شما هم در مورد هدتوهد فدرر با نادال من هم واقعا بعضی وقتا از نوع بازیش و کم اوردنش تو بازی اینقدر عصبی میشدم که بازها کار دست خودم دادم وقتی میدیدم جلو یه بچه اینچوری بازیش خراب میشه ولی اون موضوع ربطی به این باخت فکر نمیکنم داشته باشه در مورد مربی هم منظور من از تمرین دهنده دقیقا همون حرف شماست که از لحاظ فنی مربیش بهش کمک میکنه ولی فدرر از لحاظ استراتژی و روحی و روانی همیشه خودش رو خودش کار میکنه و به کسی وابسته نیست |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|