|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]()
چرا خشی جون برده 2007, 2008, 2009, راجر نواکو برد که دو تاش سمی بود و 2007 فینال و 2010 و 2011 نواک راجرو تو 2 تا بازی 5 سته برد که 2011 راجر دو تا مچ پوینت رو سرو خودش از دست داد وقتی که بازی 5-3 به نفع راجر بود
|
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#182 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]()
یکی از پرحادثه ترین روز اول های ویمبلدون سال های اخیر رو شاهد بودیم. یه مروری داشته باشیم به نتایج :
فدرر در یه بازی ساده ، مفرح و در بعضی امتیاز ها تمرینی، 3-0 ویکتور هانسکو رو شکست داد. فدرر با انگیزه نشون داد و فورهندش بهتر از قبل بود. خوب هم حرکت می کرد تو زمین. امیدوارم تورنمنت خوبی باشه ولی همونطور که در پست قبلی هم گفتم امسال بهتره مرحله به مرحله پیش بریم. ![]() ![]() ![]() ![]() در جالب ترین بازی دیروز هم دارسیس با بازی شجاعانه و متنوع خودش موفق شد نادال رو برای اولین بار در راند 1 گرنداسلم شکست بده. من احتمال می دادم که نادال در دور 4 به هیوئیت یا ایزنر ببازه و قبلش اصلا فکر نمی کردم. پارسال که نادال به رسل باخت ، با اینکه خیلی خوب بازی نکرد ولی خیلی جاها مخصوصا اواخر بازی زورش به رسل نرسید. اما امسال واقعا بد بازی کرد. مخصوصا بکهند. بکهندی که در خاک خیلی خوب بود. دارسیس واقعا عالی اسلایس می زد و از معدود بازی هایی بود که اسلایس نادال رو با مشکل مواجه می کرد. این باخت نادال روحی هم بود ولی نمیشه از بازی عالی دارسیس تقدیر نکرد. مطمئنا نادال در نیمه دوم سال و بعد از فصل خاک، شرایطش متفاوتش هست و مثل گذشته شلنس بالایی برای کسب گرند در غیر از خاک نداره اما نمیشه با یک باخت نسخه ش رو پیچید و گفت نادال دیگه تموم شده و دیگه جز خاک هیچ شانسی نداره و ... . متاسفانه خیلی ها علاقه دارن زود نتیجه گیری کنن و با یه برد و یه باخت بازیکن رو به عرش یا فرش ببرن. قبل باخت به رسل : ویمبی قهرمانیم و کلا به 17-18 گرند می رسیم. بعد باخت به رسل : دیگه گرند نمی بریم. بعد ادامه مصدومیت ها : دیگه کلا جام نمی بریم. بعد باخت تو مونت کارلو : رولند به نوله میبازیم. بعد برد نوله تو سمی رولند : 20 تا گرند می گیریم حداقل . بعد این باخت : نادال تمام شد. و ... (راجری ها هم چنین تفکری دارن بعضا راجع به نادال) تنیس ورزشی نیست که بشه ازین پیش بینی ها کرد و نادال هم اینقدر توانایی داره که روحیه ش رو بازیابی کنه برای ادامه فصل. از نظر من هر نتیجه در ویمبی می گرفت برای یو اس اپن شانس خیلی کمی داشت ولی اینکه سوار موج بشیم و دوران نادال رو در خارج از خاک ، کلا تمام شده بدونیم اشتباهه. نادال تا همین جا فصل فوق العاده ای داشته و زیر سوال بردنش با یه باخت - هرچقدرم باخت بدی باشه - درست نیست. به طرفداران نادال توصیه می کنم که نیمه پر لیوان رو نگاه کنید. فرض کنید نادال در رولند سمی حذف میشد و اینجا هم تا مراحل بالا میومد ولی قهرمان نمیشد که خیلی هم غیر منطقی نبود. قطعا حالت فعلی ازون بهتره، تلخیش هم تا چند وقت دیگه از بین میره... ماری هم راحت بازیش رو برد. قبل قرعه گفتم تنها بازیکنی از بیگ 4 که حتما به سمی می رسه اندی هست. اندی خیلی راحت با بازکن های خارج از بیگ 4 بازی می کنه و از 2011 تو گرند فقط به اینها باخته (خاک بحثش جداس...). جو هم تونست گوفی بدبخت و بدشانس رو شکست بده. بازی دور بعدش با گولبیس جالب خواهد بود. از سایر بازیکن هایی هم که برام مهمه ، ایزنر و یانوویچ و پق بدون سختی پیروز شدن. یانوویچ کمتر از همیشه ارور داد و ایزنر هم دو تایبرک زد تو رگ ![]() اما مهم ترین بازی دیروز برای من بازی هیوئیت و واورینکا بود. مطمئن بودم که بازی خوب شروع میشه و از 3 ست اول، 2 ست رو ما می بریم. اما در ادامه ش تردید داشتم که خوشبختانه با تجربه بالای هیوئیت اون باخت های مسخره 5 ستی تکرار نشد. یادش بخیر یه زمانی سلطان ست 5 بودیم. ![]() ![]() ![]() ![]() تماشاگران استرالیایی هم مثل همیشه عالی بودن. ![]() ![]() نقل قول:
پ.ن. : اوه! یه چیزی یادم رفت بپرسم. قبل شروع بازی ها راجع به یکی از دوست داشتنی ترین مچاپ ها برای من صحبت می کردید. نادال در برابر واورینکا. واقعا لذت می برم از بازی این دو در مقابل هم. ![]() ![]() پ.ن. 2 : از رفتار خود نادال، مانی و نیما88 عزیز هم تقدیر میشه. ![]() ویرایش توسط Pouya : 06-25-2013 در ساعت 10:43 AM |
|
![]() |
![]() |
44 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
A!i,
adam johnson,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
BABAK,
beeroz,
Behnam RF,
Big Roger,
D3ADMAN,
davidbeckham,
Hamid_RUUD,
john,
Maani,
Mahrooz RF,
manoochehr,
manoochehr1984,
Mehdiii,
Meysam94,
MRF,
msh13792,
navidballack,
Nima88,
Nima93,
omidd,
Paymaan,
pouriya.alex,
rezaomo,
roli,
S.I.N.A,
Sa3er,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
siavash_soh,
sirvan,
Sogandabi,
sooshians_8919,
The King,
viva rafa,
YOSEF,
مهران
|
![]() |
#183 | |
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
شوک عظیم درویمبلدون! رافائل نادال حذف شده است توسط استیو دارسیس بلژیکی بارنکینگ 135 بانتایج 4-6/7.6/6-7 این اولین بار است که نادال اسپانیائی در دور اول گراند اسلم شکست میخورد-----بنظرمن این بازی نشان داد که هیچوقت یک بازیکن همیشه نمیتواند آن بالاهاباشد - استیو دارسیس درکورت چمن بسیار بسیار خطرناک میباشد و اصلا نباید به رنکینگ او نگاه کرد- دقیقا بخاطر دارم 3سال قبل او در تورنمنت چمن هرتوژن بوش هلند بعنوان کوالیفایر تمام حریفان را از سر راه برداشت و تا فینال امد و این مورد مشروط به این است که روزخوب دارسیس باشدکه امروز چنین بود و نادال بهیچ وجه ریتم خود را نتوانست پیداکند و از اول تا آخر این دارسیس بودکه هجوم برد- نادال درکنفرانس مطبوعاتی گفت:اصلا درباره آسیب زانو سوال نکنید چون 4بار قبلا پاسخ داده ام و همچنین به دارسیس تبریک گفت و به خبرنگاران گفت ببینیم تا آخر فصل چه پیش میاید-و میتوان گفت امروز روز فدرر هم بود چون او چندین بار درباره قرعه سخت صحبت کرده بود . با تشکر از آقای علیپور عزیز.
|
![]() |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Ahoura,
BABAK,
beeroz,
Behr@d,
D3ADMAN,
davidbeckham,
Hamid_RUUD,
john,
king of spin,
Maani,
manoochehr,
manoochehr1984,
Mehdiii,
Meysam94,
Nadal.N1,
Nima88,
Nima93,
omidd,
pasia,
pouriya.alex,
Pouya,
rezaomo,
rojhin,
roli,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
YOSEF,
شایان نادال
|
![]() |
#185 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
دوستان یک نکته جالب در مورد قرعه نواک جوکوویچ در ویمبلدون این است که 4 تنیسوری که در 4 مسترز مختلف نواک رو امسال شکست دادن در طرف قرعه نوله هستند. دلپوترو در ایندین ولز. تامی هاس در میامی. دیمیتروف در مادرید و بردیچ در رم.
|
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#186 |
Moderator
![]() |
![]() زنده باد استیو زنده باد
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
beeroz,
D3ADMAN,
Hamid_RUUD,
javi,
manoochehr,
manoochehr1984,
Meysam94,
mjrs,
Mohammad_Joulaei,
MRF,
msh13792,
Nima93,
pasia,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
rezaomo,
S.I.N.A,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
The King,
مهران
|
![]() |
#187 |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]()
ابرو هیات رو بردی که ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Senior Member
پستها: 120
سپاس: 229
در 115 پست 598 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
من فکر میکنم ارتباطی به مربی نداره
وقتی یه جا نادال میاد عالی سرویس میزنه هجومی بازی میکنه سبک و نتیجه میگیره یعنی اینکه مربیش رو این چیزا باهاش کار کرده که داره خودشو نشون میده ولی وقتی یه جا دیگه همه اینا افتضاح میشه مربوط به خودش هست خودش لابد تمرکز نداره خودش مقصره اره اگه کلا هیچوقت نمیدیدیم که سرویس خوب بزنه یا ویژگی های دیگش رو خوب انجام بده اونوقت مقصر مربی هست ولی وقتی یه جا عالی انجام میده یه جا افتضاح ایم به نظر من مربوط به نوسان خودش هست که نمیتونه فرمش رو حفظ کنه 100% تونی این مشکلات رو میبینه مگه میشه متوجه نشه تو این سطح از تنیس؟ خود نادال هم که بچه نیست میفهمه چه خبره |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی viva rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#189 |
Author
![]() |
![]() روزنامه خبرورزشی - سهشنبه 4 تیر 1392
![]() ![]() ![]() در مورد جدال لفظی ویلیامز و شاراپووا، Steve Tignor مقاله ای با عنوان "Sorry Situation" در Tennis.com نوشته. “If she wants to talk about something personal, maybe she should talk about her relationship and her boyfriend that was married and is getting a divorce and has kids.” Sharapova was referencing Serena’s coach and assumed significant other, Patrick Mouratoglou. اگر منظور شاراپووا، پاتریک موراتوغلو بوده، که ایشون "مربی و دوست پسر boyfriend" سرینا محسوب میشن، نه همسر. اما چون در کشور عزیزمون چنین واژه ای تعریف نشده (یا علاقه ای ندارن که بشه) از همسر یا نامزد استفاده میکنن. |
![]() |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Ahoura,
Aryan,
BABAK,
beeroz,
Behr@d,
davidbeckham,
Hamid_RUUD,
javi,
john,
Mahdi Naji,
manoochehr1984,
Mehdiii,
Meysam94,
Nima88,
Nima93,
omidd,
pasia,
pouriya.alex,
Pouya,
rezaomo,
rojhin,
roli,
S.I.N.A,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
sirvan,
sooshians_8919,
YOSEF
|
![]() |
#190 |
Tech Support
![]() |
![]()
با درود
به نظر من قضیه خیلی سادست، نادال شانسی برای خودش با این وضعیت زانو و همینطور قرعه سخت متصور نبود و سعی ویژه ای برای برد نکرد، به هر حال نادال یکی از بزرگترین جنگنده های ورزش هست، اگه نگیم بزرگترین، نادال کسی نیست که جلوی یه بازیکن رنک 100 و اندی وا بده، بارها دیدیم رافا جلوی نواک مثلا تو فینال یو اس 2 سال پیش که شانسش نزدیک به صفر بود، دست از جنگندگی بر نداشت، دیروز اینطور نبود. فشار زیادی که به طبع بر روی نادال در فصل خاک میاد بر روی هیچ کس دیگه ای نیست، به هر حال بالا رفتن تا مرحله فینال این همه تورنمنت فشار مضاعفی وارد میکنه به بدنش و زانو و طبیعیه که رافا با آمادگی خوبی به ویمبلدون نرسه. در ضمن مصدومیت حتما نتیجه در لنگان راه رفتن توی زمین نداره، به قول جیسون گودال، وقتی حس (Feel) خوبی در پا نداشته باشی اونهم برای کسی مثل رافا که فوت ورکش نقش اساسی در کیفیت بازیش داره، بقیه ارکان بازیت بهم میریزه. به هر حال چه عده ای خوششون بیاد چه نیاد، علت اصلی باخت دیروز رافا آماده نبودن و برای بردن بازی نکردن خود رافا بود، البته اینها منکر بازی خوب استیو نیست. در نظر داشته باشید رافا نیومده بود ببازه، ولی به احتمال زیاد از فشار اوردن به خودش هم منع شده بود. من از این باخت به اندازه باخت در مونته کارلو ناراحت نشدم، نگرانی عمده من از وضعیت آینده رافا در فصل پر فشار هاردکورت امریکاست. |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|