|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
در ضمن من به هیچ عنوان قبول ندارم بچه های سایت به کشوری یا ملتی توهین کرده باشن. اگه هم دیدی پیمان یا هر کی چیزی گفته ,اونم تو چت باکس, مطمان باش از حد شوخی بالاتر نبوده . جالبه خودت پیمان رو میشناسی ولی من خودم بابت هجمه علیه سروش ناراحت شدم اما این داداشمونم بد موقعی زد تو پر فدررریون |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
منظورمم پیمان نیست. اگه فحش باکس رو بهتر بخونی متوجه منظورم میشی. اراذل صربستان توهین نیست ولی پیر خرفت توهینه! دهخدا کجایی که readan تو ادبیات فارسی این فدرری ها! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
چیزی که میگی ر خودت بهش معتقد نیسی .دارم محترمانه باهات بحث میکنم میگی فضولی نکن ،خواب یعنی چی؟ چیرو فضولی نکنم .داری پست میدی که همه ببنین و هر کی نظری داشت در میون بذاره اشتباه بسیار بزرگ رو مدیریت کرد در اتخاذ اون قانونی که در چت باکس چیزی گفته نشه در صورتی که بروبچ تو چت باکس چون همیشه تو فاز خودمونی صحبت میکنن دیگه فرقی بین توهین نمیزارن و اکثر به شوخی با هم صحبت میکنن ،حالا شما که میای این قضیه رو بسطش میدی و ادعای حق خواهی میکنی میشه یه مغالطه دادا رضا تو بخشی از صحبتات درسته اما همش نه |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
منم گفتم چیزیو که نمیدونی مجبور نیستی توش دخالت کنی. مشکل اینه که در این سایت، توهین و مرز اون، باید از طرف فدرری ها تعریف بشه. بالای چشم راجر ابرو است توهین به راجر است اما مثلا دلقک یا اراذل برای نواک توهین نیست. معادله حل نشدنی ییه. انیشتین هم بود سر در نمیاورد. |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#5 | |
Senior Member
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
داداش اشتباه برداشت کردی این که تو چت باکس واسه صربستان گفتن رو رد نمیکنم اما اینکه این حرف از غرض بوده رو دارم رد میکنم و اینو یه نوع شوخی از طرف بچه ها میدونم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|